Slechte services
Zaterdag 14 januari 2023, zijn wij na een eerdere goede ervaring weer naar Ter Aar gereden. Wij waren op zoek naar een HOUTEN eetkamertafel. Na de onze ronde door de showroom, waren wij een mooie tafel tegen gekomen. Het was heel erg druk, dus was het even wachten voordat wij geholpen konden worden. Onze adviseur had al diversen voorbeelden neergelegd, en daar hebben wij een keuze uitgemaakt. Order ondertekend om 13.18 uur. Bij thuiskomst waren wij benieuwd wat voor houtsoort melamine was. Dit blijkt geen houtsoort te zijn maar een harslaag met laagjes papier er tussen. Dus niet de HOUTEN tafel waar wij naar op zoek waren. Via de chat van zitmaxx met Wim gesproken, en deze meneer bevestigde het bovenstaande. Ik heb meteen deze zaterdag een email verstuurd, dat wij onze bestelling willen annuleren. Dit is gebeurt binnen 4 uur na aankoop. Maandag kregen wij via email te horen, dat de wij eventueel de bestelling konden wijzigen, anders moesten wij 10% van het aankoop bedrag betalen. Ik heb contact gezocht, mijn verhaal verteld, en er was vanuit deze dame begrip voor mijn verhaal. Heb toch een factuur ontvangen, voor iets wat nog geeneens besteld was bij de leverancier. Wij hebben de factuur netjes betaald, maar na deze ervaring bij Zitmaxx, zullen wij niets meer bij Zitmaxx bestellen/kopen. En een iedereen in mijn omgeving, aanraden nooit naar Zitmaxx toe te gaan. Rob Timmer