Heerlijk relaxed een fauteuil uitgezocht.

We hebben al langere tijd gezocht naar een goede relax fauteuil. Om te weten hoe zo'n fauteuil zit moet je het gewoon proberen. Bij Zitmaxx hebben ze een goede sortering van meerdere merken. De verkopers hebben degelijke kennis en helpen je heel vriendelijk. We gingen er heen met een bepaalde fauteuil in onze gedachte, ook om het uit te proberen. Daar aangekomen en de desbetreffende fauteuil opgezocht blijkt deze fauteuil toch niet wat we ervan hadden verwacht. Desgevraagd welk fauteuil wel aan onze wensen zou kunnen voldoen gaven ze ons een bepaald merk op en warempel voor mijn postuur en wensen zat deze fauteuil heerlijk. De keuze was niet moeilijk meer en we hebben deze aangeschaft. Ik moet de verkopers een compliment geven omtrent hun kennis ook wat voor jouw postuur een geschikte fauteuil is maar ook dat ze niet opdringerig overkomen en je lekker rustig later uitzoeken en beslissen.

Snelle vriendelijke eerlijke verkoop

Snelle vriendelijke eerlijke verkoop. De medewerker dacht goed met ons mee en deed nog even zijn eigen research of het materiaal wel samen ging met onze eetstoelen. Ondanks dat onze stoelen niet van Zitmaxx komen. Naast een goede verkoop was het personeel ook heel klantvriendelijk en leuk met ons zoontje.

Super geholpen

Super geholpen! Zeer vriendelijke en professionele medewerkers. Snel geholpen bij de aankoop van onze bank.

Eerst sceptisch, nu zeer tevreden!

Wij hadden via Google gezocht waar we is heen zouden gaan voor een bank. Zitmaxx werd meteen goed gesponsord bovenaan waardoor wij dan toch wat sceptisch zijn en hebben de reviews bekeken. Met dit beeld zijn wij erheen gereden en werden vriendelijk ontvangen. Niks was te moeilijk of teveel en er is een zeer grote diversiteit aan keuze. Toen wij heel ons rondje gedaan hadden en advies wilde werd er meteen een adviseur naar ons gestuurd ( waar er meer dan genoeg van aanwezig zijn). Deze adviseur wist waar ze het over had en gaf ons goede maar vooral ook eerlijke adviezen op basis van onze thuissituatie. Alle verschillende mogelijkheden waren nogmaals te bekijken in de winkel en had ze dan ook in een handig overzicht waar we wat konden vinden om aan ons te laten zien. Wij besloten meteen de bank te kopen en wat ook superfijn is, is dat je nog 5 dagen wijzigingen door mag geven zodat we thuis alles toch nog een keer na kunnen meten. Ook staaltjes meegekregen met kleuren zodat ik deze thuis nog een keer overal bij kan houden en eventueel ook nog kan wisselen binnen 5 dagen. Na het meten thuis , hebben we de eettafel en de stoelen ook bij de order toe laten voegen!! Zeer tevreden over het aanbod, de service, de deskundigheid van de adviseur en de vriendelijkheid over-all.

Zeer ruime keus fysiek in de winkel

Zeer ruime keus in de winkel. Wij zochten een eettafel met bank en stoelen. Doordat er zoveel opgesteld staat, ontstaat een goed beeld van wat je wil hebben. Je kan daarnaast een boel stoelen uitproberen, net zo lang tot je de juiste pasvorm hebt. Werkt toch beter dan vanaf een website. Loop even naar de infobalie en je krijgt hulp aangeboden.

Bankstel en eettafel stoelen

Recent een bankstel en eettafel stoelen gekocht. Wij wilden de kleur van de bank en stoelen matchen en dat is ook gelukt dankzij de medewerker. Wij hebben onze budget van te voren aangegeven en hebben voor dat bedrag de opties voor de stof voor ons gekregen. Het was zo makkelijk uit te kiezen.

De keuze is reuze!!

Onwijs veel keuze uit banken en verschillende stoffen. Als je hier niet kan slagen voor een bank dan slaag je nergens!

Super mooie winkel

Super mooie winkel, professionele verkopers waar je je direct goed bij voelt en mega veel keuze.

Mooie banken

Mooie banken, goede uitleg en hulp bij het maken van een keuze. Nu al zin om op de lekkere bank te gaan zitten

Netjes geholpen

Netjes geholpen, luisteren naar je wensen en kijken mee naar de opties. Alles gedaan wat mogelijk was om een sfeerimpressie met licht etc te cre�ren. Top gedaan

Fijne klant gerichte hulp bij het kopen

Heel erg fijn geholpen alle tijd voor mij genomen, alle tijd

Goede hulp van medewerker

Vooraf op de website een eetkamerstoel uitgekozen en vervolgens naar de winkel gegaan om deze in het echt te bekijken. Na overleg met een medewerker bleek de stoel echter te groot om er vier naast elkaar te plaatsen. Op advies van de medewerker verder rondgekeken in de winkel en uiteindelijk een mooie, smalle draaistoel gevonden die w�l met vier onder de tafel past. Vervolgens uitstekend geholpen door de medewerker!

Deskundig en vriendelijk advies

Deskundig en vriendelijk advies. Product wat wij zochten was aanwezig en qua stof en kleur zelf samen te stellen. Prijs kwaliteit verhouding is OK.

In de winkel zelf is zoveel moois te�

In de winkel zelf is zoveel moois te zien! Daarna hebben wij goede, vriendelijke deskundige hulp gekregen om de juiste bank, stof en kleur uit te kiezen en combineren. Geweldig!!!

Top winkel

Breed assortiment meubelen. Goede service. Fijne sfeer. Goede prijskwaliteitverhouding.

Fijn personeel

Fijn personeel, goed en snel geholpen

Goed geholpen

Goed geholpen, alle tijd werd genomen. Meerdere keren terug gelopen omdat ik twijfelde. Kleur staaltjes mee kunnen nemen en nog gratis kunnen wijzigen. Tot nu toe goede service. Nu wachten op onze fijne bank

Fijne winkel

Fijne winkel. Prettig ingedeeld/opgezet waardoor je veel banken in hun eigen setting kan zien en uitproberen zonder eindeloos te lopen. Medewerkers zijn ook geen opdringerige verkopers maar komen je helpen als jij er zelf om vraagt.

we zijn netjes geholpen bij binnen�

we zijn netjes geholpen bij binnen komst krijg je al te horen goeden morgen of middag' Er is genoeg keuze wat je zoekt. Personeel staat je netjes te woord als je een keuze hebt gemaakt voor de kleur en stof ben je nog steeds niks verplicht. Wij hebben onze keuze wel kunnen maken en alles wordt gewoon 3 keer gecontroleerd of alles wel klopt. Je hoeft geen aan betaling te doen gewoon betalen bij aflevering dat wel zo prettig.

Veel keuze en assortiment aan meubelen

Onze 1e keer bij Zitmaxx veel keuze en assortiment, wij werden netjes en vakbekwaam geholpen door Jessica, bij het uitzoeken van een hoekbank ,vitrinekast ,Tv kast en draaistoel die wij hebben besteld bij Zitmaxx

Ik ben een ervaring rijker!

Ontzettend veel keuze en vriendelijke medewerkers. Vond het echt een ervaring en heb mijn droombank gevonden.

Hoekbank gekocht bij Zitmaxx Wonen

Wij hebben een bank gekocht bij Zitmaxx Wonen. We moesten een stukje rijden om er te komen. Echter dit was zeker de moeite waard. Er is heel veel keuze en je wordt er goed geholpen met het maken van je keuze. Super fijn is het dat je bij alle banken een QR code kon scannen. Zo kon je meteen zien welke opstellingen mogelijk waren en welke stoffen! Wij zijn goed geslaagd en komen zeker terug als we weer nieuwe meubels nodig hebben!

Wij hebben de service als zeer goed�

Wij hebben de service als zeer goed ervaren! De communicatie met het personeel( o.a. Markus) was professioneel (klantvriendelijk en duidelijk/ informatief). Daarnaast werden wij in de gelegenheid gesteld rustig rond te kijken in de uitgebreide showrooms. Kortom: wij zijn zeer tevreden!

Wat een goede verkoper

Wat een goede verkoper. Wist alles super goed uit te leggen. Stof die we uitgezocht hadden zat ook op een bank in de showroom. Hij wist deze moeiteloos te vinden. Goed advies gekregen en met een super fijn gevoel onze bank gekocht. Erg dankbaar voor alle hulp en advies!

Goed en snel geholpen.

Goed en snel geholpen.