Heel goed geholpen!!!

Heel goed geholpen!! Met goede zorg en alle aandacht!

Vriendelijk

Vriendelijk

Goed geholpen

Goed geholpen

Overzichtelijke winkel en veel aanbod

Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel. Er is veel aanbod. We werden snel en efficient geholpen bij de aankoop van stoelen.

Super winkel

Je kan lekker op je gemak door de winkel lopen om te kijken wat je wilt zonder dat er een verkoper op je nek zit daarna kregen we een tafel aangewezen en werden we door de jonge dame zeer goed geholpen ze was heel behulpzaam met de stoffen uitkiezen en welke er afvielen voor bepaalde bank dus al met al zeer tevreden

Zeer vriendelijke service.

Zeer vriendelijke service. Mijn man is visuele handicapt en kreeg alle hulp aangeboden om ons koop ervaring prettiger te maken. Duidelijk uitleg over materialen en extra kosten. Wij raden deze winkel aan en zal zeker in de toekomst naar deze winkel toe voor meubels.

De verkoper nam royaal de tijd om ons te helpen zoals het tonen van de vele mogelijkheden qua stof op het door ons uitgezochte bankstel. Nog een rondje door de winkel voor de eetkamerstoelen ? Al wil u dat ik nog 2 rondjes mee loop. Kortom: Top!

Fijne showroom

Fijne showroom, behulpzaam personeel, mooie meubels voor een goede prijs

Goed meedenken aan je interieur

Goed meedenken aan je interieur. Erg fijn geholpen

Heel erg geduldig

Heel erg geduldig

Rustig laten kijken

Rustig laten kijken Verschillende stoffen laten zien Goed advies en vriendelijke verkper Een fijne ervaring We kijken met plezier er nasr uit dat onze meubels komen Is het mogelijk om een stukje stof op te sturen van de bank dan kunnen we op ons gemak kijken voor kussen en een vloerkleed Bedankt alvast M. V G A..P van den Berg

Een reisje waard.

Na gezien en gelezen te hebben dat Zitmaxx een groot aantal eetkamerstoelen met wieltjes in haar showroom had, besloten we vanuit Veenendaal te gaan kijken. En van kijken kwam ook dit keer kopen ! De ontvangst was goed, de collectie prima en de adviezen van Robin vakkundig en duidelijk. En de prijs aantrekkelijk. We zijn dus geslaagd en gingen voldaan naar huis.

Louis, wat een topper!

Louis heeft ons fantastisch geholpen. Nam alle tijd voor ons en had zeer veel geduld. Daardoor hebben we de juiste stof kunnen kiezen met gewenste kleur. Daarnaast was het erg prettig communiceren en leek het alsof wij Louis al jaren kende. Verder een heel mooie winkel en prijs kwaliteit verhouding heel keurig! Een aanrader.

Eind goed al goed

De verkoopster heeft er alles aan gedaan onze verlangens te vertalen tot wat mogelijk is bij de fabriek.

Fijne winkel, super service

Fantastische service, Hele aardige medewerkers die goed mee denken, alternatieve bieden en je op eventuele problemen wijzen. Groot assortiment En fijne sfeer om een rondje (of 2) te lopen

Kundige assistentie tijdens maken van�

Kundige assistentie tijdens maken van keuzes door de verkoop adviseur

Ons bezoek op zaterdag 21-01-2023

Ons bezoek op zaterdag 21-01-2023 hebben we als aangenaam ervaren, gezellig ingerichte winkel, zeer behaaglijk warm terwijl het buiten koud was. Looproute logisch ingedeeld. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Het was zeer druk en als enige minpunt wil ik benoemen dat we onze auto een paar straten verder moesten zetten. De drukte betekent overigens wel dat de winkel blijkbaar populair is. Uiteindelijk hadden we een keuze gemaakt voor een kast en een loveseat. Vanwege de drukte werden we aan een tafel gezet en moesten +/- 15 minuten wachten totdat er een medewerker onze bestelling kwam opnemen. De medewerkster was zeer vriendelijk en behulpzaam, tevens meedenkend over onze keuze voor de stof. We konden onbeperkt een prima bakje koffie nuttigen. Al met al was onze reis van een uurtje vanuit Spijkenisse zeer de moeite waard. Wat ons betreft was dit niet het laatste bezoek.

Super bedankt voor de hulp

Helaas weet ik de naam van de verkoopster niet maar we zijn super geholpen en geadviseerd!!! Zeker om dat wij met rare maten zitten nogmaals dank daarvoor

Heel fijn en goed geholpen in de winkel�

Heel fijn en goed geholpen in de winkel nu nog afwachten wanneer de meubels geleverd worden En of we dan net zo goed geholpen worden als in de winkel Voor nu geef ik een zeer goede ervaring!

Rust.

Rustig rond kunnen kijken en proef zitten, koffie gedronken en daarna weer de route gelopen en weer proef zitten. Na aangegeven te hebben dat ik graag iemand wilde spreken kwam er meteen hulp aan. De jonge dame heeft goed meegedacht en advies gegeven.

Op een hele drukke zaterdag toch alle�

Op een hele drukke zaterdag toch alle tijd voor ons nemen! Heel even wachten aan een tafel om daarna door een vriendelijke verkoper geholpen te worden. We zijn erg goed geslaagd met een nieuwe bank (Kansas). Prachtig en zit heerlijk!

Prettige winkel

Prettige winkel, veel keus, behulpzame verkoopster.

Zeker aan te bevelen

We hebben een goede ervaring en ze werken er zeer gestructureerd. We moesten even wachten voor we een adviseur te spreken kregen, maar in die wachttijd kregen we verschillende stoffen te zien om te kijken of er wat tussen zat, bakje koffie er bij�prima. Kortom, een nette en vriendelijke benadering, ook met het daadwerkelijk bestellen bij adviseur ging vloeiend en hoefden zelfs niets aan te betalen, dit in tegenstelling van sommige andere bedrijven, dus top. Bericht gehad dat levering iets later komt, maar dat is te verwachten in deze tijd�dus for so far helemaal goed en zeker een aanrader met veel keus.

gastvrij

Bij binnen komst hartelijk verwelkomt. Na rond gekeken te hebben koffie gekregen en de bestelling geplaatst. Heel vriendelijk geholpen en nu wachten op de bestelling.

Aardig positieve, goedlachs verkoopster

Aardig verkoopster, doet moeite bij twijfel,

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar