Het was super druk en wij hadden een�

Het was super druk en wij hadden een korte vraag en werden tussendoor geholpen zodat we niet lang hoeven te wachten. Echt een top service!!!

Veel keus en goede uitleg over wat het�

Veel keus en goede uitleg over wat het beste zou passen.

Super geholpen

Super geholpen

Aankoop bankstel

Goede snelle service, duidelijke informatie, lekkere koffie

Supermooie grote winkel met ruime keuze�

Supermooie grote winkel met ruime keuze en bij het einde van de looproute kun je met een kop koffie advies krijgen van vriendelijk personeel! Uiteraard een super mooie hoekbank gekocht met 6 weken levertijd!

Prachtige winkel

Prachtige winkel, ruime opstelling van meubels, kunt echt op je gemak rondkijken, en uitermate vriendelijk en terzake kundig personeel.

Je kunt daar zeker slagen.

Ruime keuze ,vriendelijke verkoper.

Groot assortiment en vakbekwame�

Groot assortiment en vakbekwame verkopers.

Prachtige winkel, prettig personeel

Bij binnenkomst goed ontvangen, rustig een rondje gemaakt door de winkel. Toen we de bank gevonden hadden die we wouden kregen we een tafel en werden we voorzien van meerdere kleurstalen tot we de juiste hadden gevonden. Prettig geholpen door de medewerker, alles duidelijk uitgelegd. We kunnen niet wachten tot onze nieuwe bank geleverd wordt!

Echt een aanrader!

Uitstekend geadviseerd om in de enorme collectie een goede keuze te maken. Tijdens het proces werd alle tijd genomen om alle opties te bespreken en was er koffie. Schitterende winkel waarvan wij heel enthousiast zijn geworden!

Super fijne meubelzaak!

Super fijn geholpen tijdens ons bezoek aan de winkel! Mooie grote winkel met ruime keuze en mega veel opties qua kleuren en stoffen. Bijna onmogelijk dat er niets naar je smaak binnen staat. Zeker de moeite waard om naar Ter Apel af te reizen ook al woon je wat verder weg. Wij kunnen niet wachten tot onze nieuwe meubels geleverd worden!

Heel goed gehou

Heel goed gehou

zakelijk doch vriendelijke behandeling naar klant

Pluspunten Grote colectie van meerdere merken. de medewerker, in mijn geval een zeer vriendelijke dame, die wist waarover ze sprak ze was een gpede begelijder voor het maken van een keize

Ik twijfelde tussen 2/3 banken

Ik twijfelde tussen 2/3 banken, door de goede service snel tot een besluit gekomen. Waarbij we ook snel en goed geholpen werd met de stof uitkiezen.

Vriendelijk geholpen ondanks de drukte�

Vriendelijk geholpen ondanks de drukte van bezoekers.

We waren er maar het was wel erg druk�

We waren er maar het was wel erg druk we wilde al weer weg gaan . maar ik zij dat we al wisten welk bank en kleur en stof we wilde hebben. toen zij meisje achter de balie dat ze geen vragen of het er even tussen door kon. Nog geen twee tellen kwam er al iemand aan dus de bank was zo besteld. Dat vonden wij erg fijn ??

Kan niet beter .

Ik ben er fantastisch te word gestaan en daarna erg goed geholpen niets was teveel de verkoopster heeft me alles uitgelegd en liet me alles proberen wat het beste voor mij was kwa hoogte van de stoel .Voor mij een dikke 10 .

Aanrader voor meubels!

Netjes ontvangen en de koffie staat klaar! Veel keuze en een grote winkel. Van alle stoffen en leder hebben ze een proefstuk in de winkel. Zeker een aanrader!

Helaas werd ik niet meteen geholpen

Helaas werd ik niet meteen geholpen. Ik was ook nog eens over het hoofd gezien. Na dat ik voor de tweede keer bij de bali was geweest stond er wel meteen iemand klaar. Fijn!! Ik werd daarna top geholpen. Meteen een bank gekocht!

Grote winkel met veel keus.

De winkel is erg groot, ruim, netjes, schoon en overzichtelijk opgezet. Er is genoeg keuze, waardoor je waarschijnlijk slaagt bij je zoektocht naar een mooi zitmeubel. Er werd vriendelijk geholpen met een lekker bakje koffie. Parkeren was voor ons een probleem (dinsdag tijdens kerstvakantie). Wij vonden pas plek ergens aan de andere kant van het industrieterrein.

Klant is koning, keizer en admiraal!

Naast een uitgebreid assortiment heeft ZitMaxx ook medewerkers in dienst die behulpzaam zijn �n blijven, ook als je om 17.30 nog een bank wil kopen of uitleg wil. Een voorbeeld van optimale klantbeleving. Vandaar dat we weer terugkwamen voor een nieuwe bank.

Goede service!

Grote winkel, veel keuze in banken. Je wordt snel en persoonlijk goed geholpen en alle opties worden goed besproken. Goede kwaliteit banken!

Hele goede service!

Hele goede service!! Ik ben erg blij met mijn bank.

Aardige behulpzame verkopers

Aardige behulpzame verkopers Heel veel keus in banken

Fijn om weer geslaagd te zijn bij Zitmaxx Wonen

Alweer hebben wij gekozen voor een bank van Zitmaxx Wonen. Al vele jaren zijn wij tevreden over de geleverde meubels. Waardoor wij graag terugkomen voor nieuwe meubels. Door het grote assortiment is er voor een ieder een passend meubel/bank te vinden. En voldoet deze zeker aan onze wensen. Wij ervaren een deskundige en fijne service, waardoor wij prettig en vlot geholpen zijn. Tevens een goede prijs/kwaliteit verhouding, waardoor de keuze om terug te komen bij Zitmaxx Wonen voor ons gemakkelijk gemaakt was.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar