vakkundig geholpen,

vakkundig geholpen, goed geadviseerd. prettig personeel en uitermate vriendelijk.

Deskundige service & betaalbare producten Prima en deskundig geholpen door een�

Prima en deskundig geholpen door een medewerker, met veel product kennis en goede tips. Niet alleen willen verkopen, maar meedenkend en service gericht geholpen. Een aanrader om te shoppen voor betaalbare prijzen.

Bank besteld

De banken die we wilden bekijken van de website, bleken in een vergelijkbaar model in de showroom te zijn, bij de infobalie hebben ze het voor ons opgezocht, via het vak nummer was het makkelijk te vinden. De verkoopster was lekker vlot en vriendelijk, wees op voor en nadelen, benadrukte de kleurenpalet in het daglicht te bekijken, goed advies! Alles is goed uitgelegd zonder dat er iets is opgedrongen.

Zeer veel keuze in de showroom

Zeer veel keuze in de showroom. Legio mogelijkheden om je keuze te personaliseren, zowel de stof van de bekleding als de kleur van het frame van de eetkamerstoelen. Goede info van de adviseur.

de zoveelste aankoop bij Zitmaxx.

de zoveelste aankoop bij Zitmaxx. goede service en begeleiding bij aankoop. nemen de tijd om tot een beslissing te komen. geven je ook de ruimte om even na te denken over de aankoop en zijn niet aan het pushen als je nog twijfelt. fijn dat prijstelling voor iedereen vaste prijs is ( laagste prijs)

Prima service en communicatie wbt�

Prima service en communicatie wbt levering. Tevens fijn geholpen

Kapotte acuulader

De accuoplader van onze relaxstoel was na jare gebruik stuk en we informeerden naar een nieuw exemplaar. Deze kon niet meer geleverd worden en een nieuw ander exemplaar kon slechts in combinatie met een nieuwe accu besteld worden. Prijzige affaire, maar Zitmaxx wonen kwam ons tegemoet door aan te bieden de monteurskosten voor eigen rekening te nemen, hetgeen een mooie, ongekende service is. Petje af hiervoor en wat ons betreft De Gouden Loekie voor dit bedrijf.

Mooie en overzichtelijke zaak goed�

Mooie en overzichtelijke zaak goed bereikbaar , en personeel wat goed helpt cq adviseert al met al een top ervaring

Super professioneel en geduldig�

Super professioneel en geduldig geholpen. De dame dacht ook goed met ons mee en gaf goede adviezen. We kunnen niet wachten tot wij onze nieuwe bank Norah in ontvangst mogen nemen ??

Nog 2 stoelen erbij besteld

We zijn zodanig tevreden dat we nog 2 stoelen erbij hebben besteld. Zowel de producten als de afhandeling van alles helemaal tevreden!

Goed advies aardig personeel

Goed advies aardig personeel

De winkel heeft enorm veel keuze

De winkel heeft enorm veel keuze. Dit kan het soms wat lastiger maken maar samen met de adviseur hebben wij onze wensen besproken en de perfecte combinatie gemaakt met stoelen en een eetbank voor aan onze tafel. Wij kijken er naar uit de bestelling te ontvangen!

zeer goed ontvangen.

zeer goed ontvangen. personeel neemt de tijd voor je. proberen altijd met je mee te denken en goed advies te geven.

Je voelt je hier echt welkom

Je voelt je echt welkom. Je hebt een overvloedige keuze, to-the-point advies en zeker geen opdringerigheid. Als de keuze gemaakt is volgt een adequate afhandeling van de aankoop. Ik ging zeer tevreden en blij naar huis.

Een productief uitstapje naar Zitmaxx

Voor de eerste keer Zitmaxx in ter Aar bezocht. Voor ons een klein uurtje rijden, maar het was de moeite waard. We waren blij verrast met het complete aanbod in deze winkel. De vriendelijke verkoopster was niet te beroerd om alles voor ons uit de kast te trekken en heeft ons prima geadviseerd m.b.t. onze aankoop, een paar mooie Stressless relax fauteuils ter vervanging van onze bijna 20 jaar oude exemplaren. We hebben goede ervaringen met relax fauteuils van dit merk en het stond voor ons al snel vast dat we opnieuw voor dit merk wilden gaan. Op internet hadden we al gezien dat de prijzen voor deze fauteuils hier allerzins redelijk/concurrerend zijn. In de winkel was een redelijk aanbod van Stressless aanwezig om uit te proberen en de verkoopster heeft ons vakkundig door de verschillende optie geloodst. Kortom, een geslaagd uitstapje. Kan niet wachten tot ze op hun plek in de woonkamer staan.

1e ervaring met Zitmaxx top!

Na een rondje gelopen te hebben met ons gezin hebben we gesproken met een verkoopadviseur aan tafel. We hadden wat vragen over wat eetstoelen die we uiteindelijk hebben samengesteld naar ons smaak en uiteindelijk in bestelling zijn! We kijken uit naar de levering. Nette winkel en voldoende ruime assortiment, kortom een bezoek waard!

De winkel is zeer uitgebreid met veel�

De winkel is zeer uitgebreid met veel verschillende soorten hoeken, met verschillende vloeren en diverse sfeerbeelden waardoor je een goede afweging kunt maken. De verkoop verliep vlot, de verkoopster was zeer enthousiast maar vond ook alles leuk. In mijn beleving mag een verkoper ook rustig zeggen dat iets niet helemaal past. In ieder geval, prettig geslaagd!

Mooie meubels en vriendelijk en goed�

Mooie meubels en vriendelijk en goed geholpen

Eerste kennismaking met Zitmaxx

Eerste kennismaking met Zitmaxx. Super leuke winkel met ontzettend veel aanbod. Heel sfeervol ingericht. Erg praktisch is de stoffen balie met imitatie daglicht om zo de kleuren goed te kunnen bekijken. Verder loopt er heel veel personeel die je vriendelijk, meedenkend en behulpzaam te woord staan. Tijdens het wachten kun je lekker een kopje koffie, water oid nemen in de koffie corner. Dit bezoek was de lange afstand, ruim een uur, meer dan waard. We zijn dan ook fantastisch geslaagd.

Top service!

Review: Hoekbank van Zittmax in Ter Aar Onlangs hebben wij een prachtige nieuwe hoekbank gekocht bij Zittmax in Ter Aar, en we zijn ontzettend tevreden met onze aankoop! Vanaf het moment dat we de showroom binnenstapten, werden we vriendelijk geholpen door deskundig personeel dat echt de tijd nam om naar onze wensen te luisteren. De keuze in modellen, stoffen en kleuren was enorm, maar dankzij het advies van de medewerkers vonden we precies de hoekbank die bij ons interieur past. Kortom, we raden Zittmax absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle, comfortabele en kwalitatieve bank.

Goede tips

Goede tips, advies en meedenken van de medewerker.

Heel fijne winkel

Heel fijne winkel Goed advies. Goede service en ontzettend breed assortiment en gigantisch veel keuze. Wij komen zeker terug!

We zijn heel netjes en vriendelijk�

We zijn heel netjes en vriendelijk geholpen. Ook is er een goede uitleg gegeven over de garantie en onderhoud.

De persoon die mij geholpen heeft was�

De persoon die mij geholpen heeft was zo ontzettend behulpzaam en vriendelijk! Ik ging zeker met een tevreden gevoel weg!

Goed geslaagd!

We hadden via de site al wat meubels bekeken die we interessant vonden, maar sommige dingen zoals de bank en barkrukken wil je echt even zien en inzitten. Ook stoffen wil je voelen. Toen we bij de winkel kwamen was het ENORM druk. We waren allebei bang dat we met lege handen naar huis zouden gaan, maar toch maakten we ons rondje door de winkel en bekeken we de meubels die we eerder hadden opgezocht. We wisten het zeker, deze zitbank, eetkamerbank en stoelen wilden we. Maar.. nu de stoffen nog.. nogmaals, het was mega druk. Dus we gingen met tegenzin naar de infobalie en vroegen om een adviseur. We werden vriendelijk naar een tafeltje gebracht, er zou zo een adviseur komen. Die kwam, nam uitgebreid de tijd en we mochten vragen wat we wilden. Deze man had veel kennis over de stoffen en gaf tips, maar we werden niet in een richting geduwd die we niet wilden. Hij dacht �cht met ons mee. Vroeg nog naar de kat, dit was relevant voor de dichtheid van de stof en de mogelijkheid op haken door zijn nageltjes. Fijn advies! We zijn goed geslaagd.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar