Fijne ervaring bij Zitmaxx Wonen

We zijn twee keer bij Zitmaxx Wonen langs geweest. Eerste keer informatie inwinnen en alles bekijken. De tweede keer de aankoop gedaan. Beide keren zijn we vriendelijk ontvangen bij de balie, en hebben we een gesprek gehad over onze wensen en idee�n. We konden fijn sparren, en de adviezen waren goed. Een prachtige eettafelbank en tafel gekocht.

Snel geholpen en mooie bank

Slim gedaan en duidelijk: looproute, daarna hulp vragen. Werd toen snel en deskundig geholpen. Chloe had alle aandacht en begreep precies wat ik wilde. Ze heeft me goed geadviseerd en nu wacht ik op een top bank!!

leuke spullen

leuke spullen en betaalbaar. voor ieder wat wils. goed en gezellig geholpen met de bestelling alleen jammer dat we lang moeten wachten op de levering.

grote, goed overzichtelijke winkel

Op zoek naar een nieuwe bank via internet bij zitmaxx terecht gekomen. Een verassend grote en ruime winkel. Met alle keus. Daarna goed geholpen in het kiezen van de goede kleuren, stoffen enz. Kortom echt een aanrader!

Duidelijke en veel keuze mogelijkheden

Duidelijke en veel keuze mogelijkheden

Vriendelijk ontvangst en er werd goed�

Vriendelijk ontvangst en er werd goed uitleg gegeven over de te lopen route. Gastvrij je kunt bij de coffiecorner zelf je koffie pakken, maar het wordt je ook aangeboden. verkoper is zeer behulpzaam, haalt zelfs de fauteuil naar de verkoophoek.

Mooie meubelzaak

Mooie zaak ruime keuze vakkundig personeel Wederom gevonden wat we zochten. Een echte aanrader

Goed advies/vriendelijke verkoper

Goed geadviseerd door een heel vriendelijke verkoper. Ik had een stof uitgekozen, maar de stof die hij liet zien paste beter bij de stoel die ik al heb en ben gegaan voor zijn keuze stof. Ben helemaal tevreden en kan niet wachten tot ik mijn bankje in huis heb.

Ben heel prettig geholpen,met aandacht�

Ben heel prettig geholpen,met aandacht en hulp,zodat ik het juiste product kon uitkiezen. Ging met een tevreden gevoel naar huis.!

De prijs kwaliteit verhouding is meer�

De prijs kwaliteit verhouding is meer dan ok�. Vriendelijk personeel, grote collectie.

Bijzonder goed ,vriendelijk en�

Bijzonder goed ,vriendelijk en professioneel geholpen

Prima geholpen door de verkoper en erg�

Prima geholpen door de verkoper en erg snel was het rond. Enige minpunt is de lange levertijd maar dat ligt aan de leverancier.

De dame die ons hielp met uitzoeken van�

De dame die ons hielp met uitzoeken van een stoel was vriendelijk en eerlijk, geen verkoop praatjes.

Super geholpen

Fijn geholpen in de winkel met het vinden van de perfecte barkrukken. Wij waren al heel lang opzoek naar 2 mooie, comfortabele barkrukken in een vrij onmogelijke maat dachten wij! Maar het is gelukt, we hopen er binnenkort met veel plezier van te kunnen genieten.

Vriendelijke meneer die erg zijn best�

Vriendelijke meneer die erg zijn best deed

Goed geholpen

Goed geholpen

Behulpzaam en klantgericht

Behulpzaam en klantgericht

Kwaliteit meubels

Wij zijn voor een U-Bank bij Zitmaxx langs geweest en hebben het model Frederique gekocht. De kosten kwamen precies overeen met dat van de site. Wij hebben we de stof velvet klasse 2 gekozen omdat de stof net wat dikker is dan de stof die je er in eerste instantie bij krijgt. Fijne winkel ervaring. Nu wachten tot de bankstelsel binnen komt. Levertijden 8 tot 12 weken

Transparantie en Kennis

Prijzen komen overeen met de website. Transparantie is erg prettig. Volgens mij zijn we geholpen door een jonge man genaamd Lorenzo? Prettig in de communicatie, duidelijk en veel kennis. Ook totaal niet pusherig.

Topzaak� Ondanks enorme drukte toch snel�

Ondanks enorme drukte toch snel geholpen. Er wordt de tijd voor je genomen en ze denken met je mee. Topzaak met top werknemers.

Feestje om twee banken te kopen

als je daar voor een bankstel kom heb je een zeer ruime keuze je kijk naar een hoekbankstel en je probeer hem uit met zitten ,en er hangt een kaart met maten en prijzen .wil je een 2 zitbank of een 2.5 of 3 zit geen probleem .prijs staat er bij ,stof of leer ,en bij bestellen heel goed geholpen voor een lerenbankstel heel veel keus en veel stalen met soorten leer .personeel vlieg voor je ZEERGOED GEHOLPEN

Wij kwamen weer terug

Fijne winkel met een groot assortiment. Hulpvaardige medewerkers met veel expertise. Vorig jaar een bankstel voor onze zoon bij jullie gekocht naar volle tevredenheid en daarom weer teruggekomen, deze keer voor onszelf. Bestelling #6062728996 (geplaatst op 11 nov. 2022 14:12:01)

Veel keus en goed geholpen.

grote ruimte met veel keus, tijdens beslissen zijn we goed vlot en snel geholpen op een drukke zaterdag. aanrader.

top zaak, overzichtelijk en veel keuze

De winkel is heel overzichtelijk ingericht en heeft enorm veel keuze ,met vak nummers waarmee je via de infobalie een afspraak kunt regelen met een medewerker. Snelle service en de medewerker was erg aardig en legde ons ook diverse opties voor. De verkoop was ook snel geregeld.

Zitmax is n fijne winkel .!!!

Er word geluisterd en advies gegeven , wat jouw wensen zijn . De dame heeft mij perfect geholpen . Ik ben blij met Zitmax

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar