Behulpzaamheid/deskundigheid als heel�

Behulpzaamheid/deskundigheid als heel prettig ervaren. Verder waren we erg enthousiast over de opstelling en hoeveelheid meubels in de showroom!

Luan

Hele leuke verkoopster. Herl goed voorgelicht.

Ik ben bekend met jullie door mijn�

Ik ben bekend met jullie door mijn moeder en mijn zoon. De service en vriendelijkheid door verkoop medewerkers is geweldig. Zelf hebben we vandaag een bank besteld. Het was erg druk en hebben ons aangemeld bij de receptie. We gingen zitten pakte koffie en de dame de verkoop medewerkster kwam er al aan. We hadden 4 banken uitgekozen. Ze nam de tijd voor ons. Er waren er 3 over we gingen er samen heen en hadden er een uit gezocht. Toen de kleur en stof en toen de bestelling. Deze dame was erg behulpzaam en we hebben nog lekker gepraat omdat mijn man ziek is. De interesse was gemeend. Het was super om weer te mogen komen bij jullie. Zit Max is een super winkel waar je echt oprecht word geholpen. En de service is goed dat hadden we al een keer mee gemaakt. Dus een dikke 10

Zeer ruim assortiment en aardige verkoper

Zeer ruim assortiment. Aardige verkoper waar je ook een gezellig praatje mee kan hebben.

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, snel, eerlijk en heel behulpzaam. Hele aardige man.

warm ontvangst, heel veel keus!

afgelopen woensdag zijn wij naar Zitmaxx gegaan om te kijken naar een nieuwe bank. Bij aankomst werden wij heel vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers, en vertelde ons dat wij eerst even op ons gemak een rondje door het pand konden lopen. Mochten we dan vragen of interesse hebben in een bank dan konden we aan tafel zitten, met een van de medewerkers om alle mogelijkheden te bespreken. Hij was erg vriendelijk en duidelijk, niks was te gek! uiteindelijk zijn we er uit gekomen en hebben wij onze droombank gevonden! de bank San antonio. Wij willen daarom zitmaxx bedanken voor deze fijne ervaring en met onze prachtige bank!

Prachtige woonwinkel; net even anders!

Je kunt op je gemak door de winkel lopen zonder dat je direct wordt aangesproken. Men geeft je lekker de ruimte! Zeer vriendelijk personeel. De winkel heeft prachtige producten en vele accessoires (klokken, vazen)

Winkelcontact�

Het contact dat we nodig hadden was om e.e.a. te bestellen. Naar volle tevredenheid.

Heel fijn geholpen.ik zocht een tafel�

Heel fijn geholpen.ik zocht een tafel voor tussen de bank met afwijkende afmetingen. Dat was geen probleem,zo gezegd en zo besteld! Heel blij mee!

Zeer mooi winkel

Hele fijne winkel met een hele mooie showroom in verschillende stijlen. We hebben ons ogen uitgekeken. Het is ook erg fijn dat er heel veel meubels in verschillende stoffen geleverd kunnen worden. Extra pluspunt is dat je op je gemak zelf door de showroom kan. Wil je advies of iets bestellen staan ze bij de balie voor je klaar om je zeer vriendelijk te helpen. Wij komen graag terug.

De KEUZE is REUZE!!

We stonden versteld wat een prachtige winkel Zitmaxx is. Ontzettend veel keus, zodat je alle meubels in alle kleuren, stoffen kunt bestellen. GEWELDIG!! Een genot om de looproute te volgen, overal een feest om rond te kijken en alles uit te proberen, te voelen en te beleven! We werden geholpen door een enthousiaste medewerker, met vakkundigheid en die ons nog meer enthousiast maakte om naar smaak iets te bestellen. We kunnen niet wachten tot de artikelen geleverd worden aan ons adres!! Het anderhalf uur rijden naar de Zitmaxx , was het meer dan waard!!

Mooie grote winkel met een ruime keuze�

Mooie grote winkel met een ruime keuze in banken. Geen opdringerige verkopers maar adviseurs die de tijd voor je nemen. Prijzen zijn iets lager dan de doorsnee meubelwinkels.

Je wordt zeer correct geholpen door vriendelijke mensen

Je wordt geholpen door vriendelijke verkopers Het advies is goed en prettig Hebben ook de goede bank gevonden mede door goed advies

Goed geholpen door de medewerkers in de�

Goed geholpen door de medewerkers in de winkel.

prettig geholpen

prettig geholpen, goed advies aandachtspunt ,verkoper sprak er snel, voor mij soms niet te verstaan, aangeven dat ik een gehoor probleem heb, deed hij wel zijn best

Veel keus, vriendelijk en behulpzaam personeel. Alles volgens afspraak verlopen. Levering ruim voor de verwachte datum, top!

De eerste kennismaking een groot succes

Gisteren bij jullie geweest en wat een succes! Ik was jullie tegengekomen op Instagram en was specifiek op zoek naar een bank met rondingen. Deze had ik bij jullie gespot dus vandaar dat ik speciaal jullie kant op gereden kwam vanuit Brabant. Het was de moeite waard. Eerst een ronde door de winkel gemaakt en vervolgens ons zelf aangemeld bij de infobalie. Binnen 5 minuten kwam iemand ons helpen. Ideaal! Aan diegene konden we al onze vragen stellen. Alle opties werden laten zien. De kleur die ik wilde zat op een andere bank. Ook dit werd laten zien zodat je een goed beeld kreeg over de kleur en de stof van de bank. Heel fijn want hier kwamen we tenslotte voor en ook om te weten hoe de bank zat uiteraard. Prijs en kwaliteit in mijn ogen prima in balans. Erg blij met de aankoop van de toronto bank. Nogmaals bedankt! Wij prijzen jullie zeker aan in Brabant.

Topwinkel

Mooie, ruim opgezette en gestylde winkel, gratis koffie en thee, schone toiletten en een outlet-deel. Het fijnst vind ik dat er veel personeel rondloopt en dat dat als een geoliede machine loopt. Zo is er een speciale desk voor de stoffen. Ik hoorde dat er zelfs mensen vanuit Limburg naar deze zaak komen. Er is voor iedereen wat wils dus als je hier je bank niet kunt vinden, weet ik het ook niet meer!

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk. Medewerkers met echt verstand van de producten. Ondanks dat het erg druk was, snel geholpen.

Zeer goede service

Zeer huiselijk, de koffie was super! Wij zijn door 2 dames geholpen. De eerste was op zich goed maar de 2de dame was gewoonweg fantastisch. Hoe ze de verschillende opties wist te geven en alternatieven wist te bedenken op basis van onze vragen maakte dat we er uit konden komen en met een voldaan gevoel huiswaards konden. Mvg

Mooie winkel met voor ieder wat wils

Mooie winkel met voor ieder wat wils. Je kan er heerlijk op je gemak rondlopen en zonder dat er konstant de druk is van een verkoper(ster). Heb je uiteindelijk een keuze gemaakt dan wordt er in alle rust met je mee gedacht om er voor te zorgen dat je met de juiste keuze naar huis gaat. In ons geval een super mooie bank, we konden kiezen uit een ruim assortiment aan stoffen en hebben onze keuze gemaakt. Al met al een winkel met veel keus en vakkundig personeel.

Heel veel keuze icm goede hulp

Heel veel keuze, alles zit netjes en op de juiste plek geplaatst zodat je makkelijk door de zaak kan lopen. Geholpen door een vriendelijke dame en goed advies ontvangen. En niet te vergeten lekkere koffie.

Top service, aardige man en nam de tijd.

De service is goed

De service is goed Vriendelijk personeel die je graag te woord staan. Ze willen je graag helpen en uitzoeken wat het beste bij jou past

Het was voor ons een hele fijne�

Het was voor ons een hele fijne ervaring met eerlijk advies. De winkel heeft een groot assortiment waardoor er voor veel mensen een breed aanbod aanwezig is. Goed geholpen door meedenkende en eerlijke verkoopster ( Rachel ) waarvoor nogmaals dank!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar