Lekker rondkijken en zitten

Fijn geen opdringere verkopers in de winkel, je kunt op je gemak lekker rondkijken en zitten. Bij persoonlijk gesprek extra gevraagd of ik zeker wist dat ik 2 verschillende maten bankelementen wilde.

Vriendelijke service

Heel veel keuze, goed geprijsd en zeer behulpzame medewerkers

Waardeloze kwaliteit

Wat een waardeloze kwaliteit heeft deze bank. Na een paar weken begon de ellende . na half uur zitten is het binnenwerk (schuim) helemaal verdwenen. ik snap waarom zitmaxx zoveel positieve reviews heeft omdat ze direct na aankoop al vragen om een review. De ellende begint later pas. Pas op met deze meubelknoeiers.

Goed geslaagd

Voor 3e x bij zitmax geslaagd en weer verbaasd over t grote assortiment,en mooie opstellingen en de super aardige verkoper,neemt de tijd voor je en kwam met giga idee ,om de fauteuil in 2 kleuren te doen,zelf niet op gekomen. Gingen nu op vrijdag,minder druk als op zaterdag,want dan is t echt druk,ook op parkeerplaats. Kunnen niet wachten tot onze aankopen binnen komen.

Ik werd snel en prima geholpen

Ik werd snel en prima geholpen. Wel was het zo dat ik goed wist wat ik wilde hebben, dat maakte het wel makkelijker

Prima service�

De service is goed en er wordt met je meegedacht. Tot nu toe geen gebreei de producten die ik heb besteld.

Na 2 uur te hebben gereden meteen een warm onthaal! De winkel doorgelopen en met de expertise van onze verkoopster een bank gekocht. Goede hulp, duidelijke uitleg. En dat alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Behulpzame mensen

Behulpzame mensen, mooie spullen!

100% slagingskans

Een fijne sfeer om rustig rond te kijken en duidelijk aangegeven als je hulp wilt hoe dat in zijn werk gaat. Snel te hulp gestaan na de vraag. Wensen duidelijk verwoord en daar werden we goed bij geholpen. De tijd is genomen om alles door te nemen. Duidelijke onderbouwing van verschillende opties. We kwamen voor een bank en gingen weg met een bank na al onze wensen! Wat wil je nog meer.

Dikke aanrader!

Al jarenlang komen wij voor vrijwel alle meubels in ons huis bij Zitmaxx. Zowel online als in de winkel een fantastische service en ook voor de bezorgers niets meer dan lof. Mooie prijzen voor meubels van zeer goede kwaliteit. Bij bezorging wordt alles netjes uitgepakt, in elkaar op de gewenste plek gezet en wordt al het verpakkingsmateriaal ook weer meegenomen, top service!

Heel prettig personeel.

Ruime keuze, heel prettig personeel, we zijn erg vriendelijk en leuk geholpen. Vooral dit is een volgend bezoek zeker waard.

Fijne en eerlijke medewerkers die echt�

Fijne en eerlijke medewerkers die echt de tijd nemen om al je vragen en zorgen te beantwoorden

zo hoort het te zijn. e medewerker van uw bedrijf heeft zich�

de medewerker van uw bedrijf heeft zich bizonder ingespannen om ons te helpen, en wij waren niet het gemakkelijkste! het heeft erin geresulteerd dat wij een bestelling hebben geplaatst terwijl dat niet onze bedoeling was.

Fijne ervaring bij zitmaxx

Fijne ervaring bij zitmaxx. We zijn snel en fijn geholpen door een vriendelijke medewerker die duidelijk uitleg gaf over de opties.

Fijne winkel

Fijne winkel! Veel keus! Wat wij ook erg prettig vonden was dat je op je gemak zelf rond kunt kijken zonder dat er verkopers naar je toe komen. Er is een vaste plek waar je zelf heen kunt voor al je vragen en waar je snel en goed geholpen wordt! Alle banken zijn naar eigen inzicht aan te passen qua kleur en stof. Wij kijken uit naar onze nieuwe bank!

Een winkel waar je kan zien wat je koopt!

Een winkel waar volgens mij het hele assortiment aan banken opgesteld staat zodat je alle banken kan zien en testen voor je een aankoop doet. Mijn ouders en broer hebben hier allemaal een bank gekocht en ook ik heb de juiste bank voor mij gevonden!

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Positieve ervaring

Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Zijn blij met ons besluit.

Koop hier je nieuwe meubels!

Mooie winkel met een ruim assortiment aan meubels. Veel stalen van soorten stof om uit te kiezen. Vriendelijk geholpen en prima advies gekregen. Kijk uit naar de levering.

Super goed geholpen

Super goed geholpen. Klantvriendelijk en niet pusherig.

Goed advies

Veel keuze in de winkel. De medewerkster heeft ons erg goed geholpen en het was heel fijn dat er meegedacht werd in de mogelijkheden. Kortom; een fijne ervaring.

Zitmaxx, een wooneldorado met prima prijzen

I.v.m. personeelsproblemen, zoals overal, bleek dat we zelf de prijs van onze relaxstoel moesten bepalen aan de hand van het kaartje dat aan de stoel hing. Voor oudere mensen misschien niet zo simpel. Maar uiteindelijk toch zeer vakkundig geholpen door een medewerker. Waren van plan om alleen een relaxstoel uit te zoeken, om daar eventueel later op terug te komen, maar gingen toch met een bestelling de deur uit. Uitstekende stoel met prima prijskaartje en, weten wij uit ervaring, een hele goede service.

Fijne service

Wij waren in de winkel om een bank uit te kiezen. Heel fijn dat er zo veel banken waren om te proberen. Uiteindelijk onze eigen bank samen gesteld met een medewerker. Super vriendelijke en goede service!

Fijne winkel en vriendelijk personeel

Een ontzettend fijne ervaring gehad vandaag.ongedwongen hebben we kunnen rond kijken en daarna heel vriendelijk geholpen om onze keuze te kunnen maken

Hulp bij keuze bank�

In de afgelopen periode ben ik meerdere malen vanuit den haag naar ter aard gereden om mijn keuze voor de bankstel goed te kunnen maken. Ik heb na uiteindelijk een goed keuze kunnen maken door de hulp en begeleiding van jullie medewerkers. Er werd goed meegedacht en ik ben goed ingelicht over de voor en nadelen van mijn keuzes. Ik heb uiteindelijk een keuze kunnen maken en kijk uit naar de levering van mijn nieuwe bank.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar