Prima geholpen

Prima geholpen

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Droombank ,---- check??

Vandaag na paar jaar zoeken nu bij zitmaxx eindelijk onze bank gevonden. Onwijs ruime keus, alles in vele kleuren en verschillende stofjes te verkrijgen en ontzettend goed geholpen. Onze verkoper nam alle tijd en gaf goed advies. Kwartier later weer om deze verkoper gevraagd en ook de eetkamerstoelen besteld. Zeker deze winkel aan te raden!

Groot assortiment vriendelijk personeel

Groot assortiment vriendelijk personeel Kom zeker nog eens terug voor wat anders.

Hier worden we vrolijk van echt TOP SERVICE

Zeer goed en netjes geholpen door de medewerker nadat we onze meubels hadden uitgezocht in de showroom. We gingen naar de balie, werden daarna begeleid naar een tafel in afwachting van een medewerker. We zaten er 10 minuten kwam de medewerker naar ons toe u bent nog niet aan de beurt dat kan wel 30 tot 40 minuten duren maar wat wilt u bestellen. Daarop zeiden wij een set meubels (Dressoir, salontafel en tv kast merk Baeyens-Vigo) Nou zegt de medewerker maak nu tijd voor u vrij bestellen we het gelijk TOP SERVICE een dikke plus ???? daar waren we er blij mee.

super service

super service! hele lieve spontane meid die wist waar ze het over had! wij hadden binnen 10 minuten onze droombank gevonden en besteld wij zijn een gezin van 6 en hebben dus ook flink ruimte nodig op de bank :) Zitmaxx is zeker een aanrader!!!

ruimte keuze

Ik was blij met de ruime keuze uit banken en uit materialen en kleuren voor de kussens.

We zijn in totaal 3x in de winkel�

We zijn in totaal 3x in de winkel geweest. Eerste keer om rond te kijken, tweede keer hadden we een bankstel gezien.Maar nog niet eens over de stof. En derde keer iemand erbij geroepen voor de stof uit te kiezen. Maar wist wat ik een beetje wilde dus waren snel beslist. Nu afwachten hoe het bankstel eruit ziet in onze bestelde stof!

Fijne winkel met een groot assortiment�

Fijne winkel met een groot assortiment voor elk wat wils. Vriendelijke en behulpzame adviseurs en niet opdringerig. Gastvrij met koffie.

Op zoek naar salontafel en dressoir.

Op zoek naar salontafel en dressoir, overal gekeken maar nergens een mooi paar. "Zijn jullie al eens geweest in Ter Aar?" vroeg een goed bevriend paar. "Daar word je geholpen door vriendelijke mensen, die jullie zeker kunnen helpen bij jullie woonwensen". Zo gezegd, zo gedaan kijk eens naar de grote keus aan meubelen die daar staan! Met hulp van een zeer vriendelijke jonge vrouw vonden wij de meubelen die ik graag wou. Het bleef niet bij dressoir en salontafel, wij vonden er ook een mooie bijpassende eettafel. Met Zitmaxx kunt u goed in zee, Ze zijn ook erg vriendelijk voor uw portemonnee. Dus mensen, voor al uw woonwensen Ga naar Zitmaxx in Ter Aar want daar wordt u geholpen door vakkundige en vriendelijke mensen.

Tevreden klant

Wij zijn heel vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg. Alle tijd wordt er voor je genomen Wij hebben al verschillende malen aankopen gedaan bij Zitmax, komen iedere keer weer terug.

Wij zijn uitermate prettig geholpen�

Wij zijn uitermate prettig geholpen door een kundige verkoper, gaf goede uitleg en had veel geduld. Wij konden in eerste instantie niet vinden wat we zochten, maar de verkoper ging ons voor naar het bewuste artikel.

Goed Geslaagd!

Na een lange zoektocht zijn wij bij Zitmaxx goed geslaagd voor een fijne, mooie nieuwe bank, voor ons grote gezin. In de mooi gestylde winkel is er keuze genoeg voor ieders smaak. Heel fijn dat je op je gemak kunt rond kijken en je snel, goed geholpen wordt wanneer je dit wenst.

Je wordt als klant echt als koning behandeld

Je wordt als klant echt als koning behandeld: vriendelijk welkom, direct geholpen, goede en duidelijke informatie, kopje koffie erbij. Bovenal: vorige aankoop bleek top te zijn. De meubels ( banken) blijven na bijna drie jaar nog als nieuw. Daarom nu ook weer naar Zit Maxx gegaan.

personeel vriendelijk en behulpzaam.

personeel vriendelijk en behulpzaam. winkel overzichtelijk en groot en goed assortiment. top zaak.

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze. Mooie en kwalitatieve meubels. Goed ingerichte showroom met mooie �woonkamers� en een duidelijke looproute. Wij zijn goed geholpen met veel geduld en fijn meedenken.

Onvriendelijk

Medewerkster was kort af. Medewerkster heeft niet veel uitgelegd

Bestelling geplaatst�

Ik had al het nodige voorwerk gedaan, dus alleen mijn bestelling doorgegeven. Dat was verder niet zo spannend!

erg goed geholpen door Mick

erg goed geholpen door Mick wist waar hij het over had en dacht mee

Zoals altijd weer goed geslaagd bij�

Zoals altijd weer goed geslaagd bij Zitmaxx, kwaliteit voor een mooie prijs daar word je toch blij van!

Tevreden klanten die wachten tot er mooie bankjes geleverd gaan worden!

Vandaag bankjes gekocht bij Zitmaxx. Helaas stond de bank die wij wilde hebben niet in de showroom. Toch hebben we met voldoende hulp van een vriendelijke medewerker de bankjes kunnen bestellen in kleuren die wij erg mooi vinden. Nu wachten tot ze geleverd worden. Voor nu zijn wij in elk geval zeer tevreden klanten.

Vriendelijk geholpen met volledige interesse en tijd nemend

Overal werd je vriendelijk begroet . Toen ik daadwerkelijk wat wilde bestellen ging ik naar informatiebalie en werd er een verkoopster geregeld. Ik mocht gaan zitten aan een tafel en na even te hebben gewacht kwam er een vriendelijk meisje ons helpen. Heel Relaxed, ge�nteresseerd, de tijd nemend .

Fijn geholpen??

Fijn geholpen??

1e keer in de winkel in ter Aar geweest�

1e keer in de winkel in ter Aar geweest wat groot en heel veel keuze ,op woongebied leuk geholpen en we zijn geslaagd een mooi glas schilderij te scoren. Na afloop een lekker kopje koffie gedronken dus, was een leuke dag.

Toppers

Correct, keurig, snel. Bij de balie bij binnenkomst werden we al welkom geheten, en konden we daar naartoe met al onze vragen. Hele aardige mevrouw die daar stond. Keurig behandeld, en snel geholpen. Voor herhaling vatbaar, dus zoek je een bankstel of eettafel, of andere inboedel voor in huis, ze hebben daar echt alles voor een mooie prijs

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar