Snel

Snel. Effectief en klantvriendelijk. Daarnaast nog prijstechnisch goed.

Super service!

Keuze was reuze! Enorm goed geholpen door de adviseur, waardoor wij al snel onze droom bankstel hebben besteld!

Super goede service

Super goede service. De verkoper was erg vakkundig en heeft ons erg goed geholpen.

Zeker een aanrader te gaan kijken in de showroom

Voor ons is het een eindje rijden maar zeker de moeite waard om te gaan kijken in de showroom. Ruimtelijk opgezet en aangekleed. De informatie/prijzen bordjes zijn duidelijk. Ook kun je zelf banken samenstellen er stond bv. een hoekbank en wij willen graag een 2,5 + 2 zits dit is allemaal mogelijk! Zoals de stoffen en relax opties kun je zelf samen stellen. Dit staat helaas niet op internet omschreven maar werd ons verteld dat ze er mee bezig zijn. We zijn verder heel goed geholpen door de verkoper na omschrijvingen van wat wij belangrijk vinden heeft hij ons geadviseerd waarna wij onze aankoop daar gedaan hebben. Nu in afwachting op onze nieuwe bank die waarschijnlijk in februari geleverd wordt.

Mooie zaak

Mooie zaak, veel sortering en schappelijke prijzen. Verkoopster zeer vriendelijk en ter zake kundig. Lange levertijd (12-16 weken) dus moet blijken of de service ook goed is. Tot zover prima.

Zittmaxx is een mooie ervaring. Ze zijn snel, professioneel, vriendelijk en bekwaam met een huiselijk gevoel. Chapeau!

We hebben recentelijk voor een 3e grote aankoop bij Zitmaxx gegaan. Net als 7 jaar terug bij ons aanschaf van een mooie loungebank, eettafel met 6 heerlijke zitstoelen zijn we wederom geslaagd voor ons 2e loungebank. Net zoals 7 jaar terug zeer goede kwaliteit Wat zijn jullie snel, professioneel, vriendelijk en bekwaam Zitmaxx. We zijn erg blij met jullie en hopen in de toekomst weer zaken met jullie te mogen doen:-). Vriendelijke groeten, Iwan en Raisje

nabestellen is gemakkelijk

Een aantal jaren geleden heb ik een bank gekocht bij zitmaxx en eigenlijk had ik direct spijt dat ik er geen footstool bij had gekocht. Na ��n mailtje met de vraag of zitmaxx de gegevens van de bank nog had en of het mogelijk was of er een footstool te bestellen, werd er direct geantwoord dat de gegevens er nog waren en ze een footstool konden bestellen. Heel fijn natuurlijk. Razendsnelle service en een hele vriendelijke afhandeling.

Fijne winkel met goed advies

Vanmorgen een hoekbank en eetkamerstoelen gekocht. We zijn heel erg goed geholpen! Vriendelijke verkoopster nam de tijd voor ons en dacht mee met de kleuren en stof! Bedankt!

Meedenken

Onze bank en eettafel besteld. Ik was erg aan het twijfelen over de stof en kleur, maar de verkoper (dacht zijn naam Arian was) heeft goed met ons meegedacht ook over de juiste indeling. Hij gaf ons alle tijd en uiteindelijk de knoop doorgehakt en de bestelling gedaan. Nu afwachten, als het meezit komt de bestelling eind novemeber.

Zeer prettig om hier te winkelen

Zeer prettig om hier te winkelen, op je gemak alles bekijken en na afloop samen met deskundige medewerker alles doornemen. Wij zijn geholpen door Robert, een enthousiaste medewerker die weet waar hij het over hebt, denkt met je mee. Ondanks de drukte krijg je niet het idee dat men snel verder wil. Geweldig concept!! Robert geweldig, ga zo door.

Leuke en ruime zaak

Leuke en ruime zaak, waar iedereen kan slagen door het grote assortiment. Wij zijn goed geholpen en vriendelijk personeel!

We zijn in de winkel in Ter Aar heel�

We zijn in de winkel in Ter Aar heel fijn geholpen. We voelden ons op ons gemak en hadden ruime keuze uit banken en stoffen.

Zeer vriendelijk personeel en ruim assortiment

Voor een bank en tafel naar Zitmaxx Wonen gegaan. Ruim assortiment meubels tegen een realistische prijs. Enige wat jammer is, is dat de getoonde prijzen hiervoor niet heel realistisch zijn omdat het soort stof wat je kiest de prijs ver doet opdrijven. Dit mag duidelijker aangegeven worden. Voor de rest zeer vriendelijk en professioneel geholpen en ondanks dat het een drukke zaterdag was en veel wachtende mensen na mij, er alle tijd werd genomen zodat ik een wel overwogen beslissing kon maken.

Fijne winkel

Fijne, overzichtelijke winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel. Veel producten kan je helemaal naar je eigen zin maken door de brede keus aan materialen en kleuren. Er wordt hierin goed meegedacht en geadviseerd; en dat alles tegen een ontzettend scherpe prijs.

Nieuwe Bank

Door de verkoper zijn we goed geholpen met veel technische uitleg zodat we de juiste keuzes hebben kunnen maken. En was vooral geen opdringerige verkoop. Een echte aanrader Zifmaxx!

Goed geslaagd

Bij aankomst iemand die een parkeerplaats aangeeft. Goed geholpen door behulpzame verkoopster onder genot van een kopje thee. Veel keuze in de winkel in diverse prijsklassen.

Fantastische winkel

Fantastische winkel, ruime keuze aan meubels. Alles is overzichtelijk en de service is echt top!

Fijn dat er echt de tijd voor je wordt�

Fijn dat er echt de tijd voor je wordt genomen bij Zitmaxx en dat je, ondanks de drukte, de tijd krijgt om samen met de verkoopster rustig te kijken naar het juiste formaat en gewenste stof. Hele fijne service dus!

Super meubelen!

Voor de tweede keer een aankoop gedaan bij zitmaxx. Super lief personeel die je vakkundig helpt. Het assortiment varieert van hotel chique tot betaalbaar voor een ieder. Als ik weer wil veranderen van meubelen ga ik weer bij zitmaxx!!

Ondanks de drukke zaterdag erg snel�

Ondanks de drukke zaterdag erg snel geholpen. Wat we uit hebben gekozen door de medewerkster voor de zekerheid nog gecontroleerd aan de hand van een kleurstaal. Erg prettig dat betalen bij levering mogelijk is.

Tevreden klant

Wij zijn al heel wat jaren klant bij zitmaxx en worden iedere keer weer tot volle tevredenheid geholpen. Zo ook vandaag. Een keer hadden we problemen met de stof van een bankstel en dit is vlot verholpen.

Prima! Leuk!

Dankjewel, prima adviserend.

Werd profesioneel geholpen met goed�

Werd profesioneel geholpen met goed advies. Tevens hadden wij een hele vriendelijke verkoopster die het niet af rafelde maar netjes de tijd nam.

Top service gehad

Top service gehad. Enige punt om aan te merken was dat was we wat langer moesten wachten om geholpen te worden. Maar dit kwam omdat het echt heel druk was ( goed teken ), maar gelukkig wel voldoende personeel aanwezig.

We zijn uitstekend geholpen

We zijn uitstekend geholpen, de vrouw die ons hielp was erg bekwaam en het was dan ook vrij snel geregeld.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar