Vriendelijk personeel, duidelijke info

Prima geholpen, vriendelijk. Duidelijke informatie.

Wat een gave meubelzaak is dit. In de showroom zijn veel verschillende stylen interieurs te zien. Ik werd snel geholpen bij het bestellen van barkrukken en er waren veel mogelijkheden voor dit meubel. Zo kon ik wel meer dan 1000 kleuren kiezen, verschillende poten en zithoogtes. Wat ook erg fijn is, is dat ze binnen 5-7 weken binnen zijn. Een aanrader om te gaan kijken voor nieuwe meubels of leuke accessoires.

Afgaande op onze vorige ervaring

Afgaande op onze vorige ervaring, zijn we nu binnen enkele maanden voor een tweede keer bij Zitmaxx terecht gekomen. De verkoper heeft ons correct en vakkundig geholpen bij de keuze maken.

Veel keuze en goede en gezellige�

Veel keuze en goede en gezellige verkoopmedewerkers. Ook fijn als je even zit te wachten tot er een medewerker komt is dat je koffie/thee kunt nemen.

Gezellige zaak

Veel keuze. Prima geholpen

Bij mijn derde bezoek aan de winkel heb�

Bij mijn derde bezoek aan de winkel heb ik het door mij uitgezochte hoekbank besteld. Zoals de vorige bezoeken was het nu ook behoorlijk druk. Toch werd ik in no time geholpen en ging ik uitermate tevreden naar huis. Nu in spanning afwachten.

Ik heb nog nooit zo'n grote zaak�

Ik heb nog nooit zo'n grote zaak gezien. Groot aanbod. Ik wilde een salontafel met een opbergmogelijkheid. Niet te groot. Gevonden. Werd snel op een prettige manier geholpen. De koffie smaakte heerlijk. Al met al een zaak die ik aan zou prijzen

Aankoop gedaan helemaal naar wens�

Aankoop gedaan helemaal naar wens ,geholpen door een alleraardigste verkoopster ,niet opdringerig maar wel kundig.............nu begint het wachten op onze meubels

Ruim assortiment en we zijn heel goed�

Ruim assortiment en we zijn heel goed geholpen door 1 van de medewerkers.

Eetkamerstoelen

Wij vonden de showroom mooi en uitgebreid. We waren op zoek naar eetkamerstoelen en zijn ook geslaagd. Erg prettig om eerst zelf op zoek te gaan en stoelen te testen op zitgemak. Daarna werden we door een van de verkopers heel plezierig geholpen en goed voorgelicht. Ook de ontvangst was prettig. We wisten meteen waar we heen moesten. En de keuze was heel groot in allerlei prijsklassen.

De verkoper was behulpzaam en snapte�

De verkoper was behulpzaam en snapte het probleem. Hij heeft ons goed geholpen. Hij heeft ons een mooi bod gedaan. Hierop hebben wij een akkoord gegeven.

Behulpzaam en klantvriendelijk was top.

Behulpzaam en klantvriendelijk was top.

Behulpzame en vriendelijk personeel!

Behulpzame en vriendelijk personeel!

Op internet al de bank uitgezocht

Op internet al de bank uitgezocht. Natuurlijk wilde ik deze in het �eggie� zien, dus op naar ter Aar. Uiteindelijk 2x door de toonzaal gelopen om 2x plaats te nemen op deze bank. Zagen we ook nog een geweldige nieuwe salontafel bestaande uit 2 tafels. Bank is precies wat wij ervan verwachten. Fijn met de verkoopmedewerker op een gezellige plek gezeten om onze bestelling voor de bank af te ronden en ook de salontafels.

Geweldige verkoper

Geweldige verkoper! Dankzij heb onze prachtige bank besteld, nu nog even wachten tot hij wordt geleverd :).

Erg goed geholpen in de winkel

Erg goed geholpen in de winkel. Mooie uitgebreide showroom, uiteindelijk met goede hulp geslaagd met 2 mooie banken, kan niet wachten tot ze binnen komen!

Nog even geduld

Nog even geduld, maar dan kunnen we gaan genieten van onze prachtige nieuwe bank. We zijn fantastisch geadviseerd door Raymond. Zeer vriendelijk, deskundig en persoonlijk. Ook onwijs veel keuze, voor ieder wat wils. Zeker een aanrader!

Leuke collectie, helaas geen restaurant

Vandaag zijn we bij Zitmaxx om eetkamerstoelen gegaan. Ze hebben een uitgebreid assortiment en na een behoorlijke zoektocht zijn we hier gelukkig geslaagd. Het personeel was erg vriendelijk en hielp ons goed op weg om onze beslissing te maken. Verder was het behoorlijk druk op zaterdag en jammer genoeg konden we niets eten bij Zitmaxx behalve een sandwich uit een automaat. Ook een tip van ons: neem vooral geen cappuccino.

Wij zijn zeer kundig geholpen

Wij zijn zeer kundig geholpen. En we zijn heel erg verrast door de mooie prijs/kwaliteit verhouding van jullie meubels.

Zeker aan te bevelen!

Leuke winkel om inspiratie op te doen en onder het genot van een drankje en wat lekkers de opties te bespreken. Wij wisten verder al wat wij wilden en hebben de bestelling binnen een kwartier kunnen afhandelen. De dame die ons hielp heeft ons goed geadviseerd over het type stof van de bank ivm huisdieren. Erg vriendelijk en meedenkend.

Goede service, veel keuze. 2 jaar geleden hebben we een eetkamerbank en eetkamerstoelen gekocht. Nog steeds tevreden en het blijft mooi. Nu hebben we een bank en barkrukken besteld! Voor iedere wens is er iets te krijgen.

Prima geholpen

Prima geholpen. Wel hadden we zelf al het voorwerk gedaan. Was fijn om in de winkel nog advies te vragen en de stoffen stalen te kunnen bekijken. Kunnen niet wachten om op onze nieuwe bank te ploffen!

Vriendelijke medewerkster ze heeft mij�

Vriendelijke medewerkster ze heeft mij top geholpen

3e keer dat wij hier meubelen kopen

3e keer dat wij hier meubelen kopen. Top winkel! Mooie meubelen, goeie prijs, vriendelijk personeel. Keurige levertijd. 3e maar zeker niet de laatste keer!

Behulpzaam

Behulpzaam, servicegericht