Netjes geholpen en gauw geregeld

Netjes geholpen en gauw geregeld

Bij binnenkomst viel ons oog meteen op.........,

Bij binnenkomst viel ons oog meteen op de eerste bank die er stond, een heerlijke "plofbankl" .....Tegen beter weten in toch de hele showroom doorgelopen......en ja hoor, bij 1e keus gebleven. Na een korte wachttijd (konden meteen de bank testen...;-) en een koppie koffie en thee werden wij prima geholpen door Rick. Er moest namelijk een stukkie van de bank af.....en dat kon! In alle rust de bank zo samen kunnen stellen dat ie mooi past in ons interieur. Met dank aan de ervaring en al het "meedenken" van Rick kijken wij uit naar de dag dat de bank gebracht wordt.....

Zeer ruime keuze

Zeer ruime keuze, duidelijk tool om zelf bank samen te stellen. Verkoper heeft ons zeer goed en vriendelijk geadviseerd over de materiaal en kleur keuze. In de winkel wordt alle tijd genomen.

Goede service en vele mogelijkheden

Na een rondje door de zaak te hebben gelopen kreeg ik snel hulp en advies. Ondanks mijn twijfel over kleur, bleef de medewerkster geduldig en wachtte rustig af zonder mij een gehaast gevoel te geven. Erg goede service en een ruim assortiment waarbij mijn nieuwe bank volledig naar mijn wens gemaakt wordt.

Aanrader

Op zoek naar een bank en uitgekomen bij zitmaxx. Je kan eerst rondkijken zonder dat je op de huid gezetten word. Als je een keus heb gemaakt of twijfelt krijg je in een goede setting advies. Wat maakte dat wij goed geslaagd zijn en met goed gevoel de winkel uit gingen.

Goed consept dat je eerst een rondje mag en kan lopen zonder dat er gelijk iemand naast je staat! Handig systeem dat je je kan melden bij de infobalie voor een medewerker! Nemen de tijd voor je!

Mooie winkel grote keus super winkel en�

Mooie winkel grote keus super winkel en heel goed geholpen

Goede winkel met kundige medewerksters�

Goede winkel met kundige medewerksters , Nu wachten op mijn mooie bank ,maar dat komt vast goed .

Goede service, vriendelijk personeel en een mooi assortiment om uit te kiezen.

Vanuit amsterdam een kleine 40 min aangekomen in een hele mooie zaak niet verwacht. Personeel was heel attent service was super goed we zijn geholpen door mike wat een topper is het heeft een mooie bank voor ons naar wens samengesteld.

Topwinkel

Topwinkel! Vaker iets besteld hier. Zoveel leuke keuzes en altijd goede service. Ik kan niet wachten op mijn bank met een mega foute doch zachte stof.

Prettige hulpWij zijn op een prettige manier�

Wij zijn op een prettige manier geholpen en kregen goed advies over stofkeuze etc.

nou daar kunnou daar kunnen wij heel kort en bondig over zijn wij ervaarden helemaal geen opdringerig gedoe en mochten de zaak volledig verkennen eenmaal de ronde gedaan en inspiratie opgedaan waar o

nou daar kunnen wij heel kort en bondig over zijn wij ervaarden helemaal geen opdringerig gedoe en mochten de zaak volledig verkennen eenmaal de ronde gedaan en inspiratie opgedaan waar onze wensen naar uitgingen heb ik aan de balie gevraagd of ik een verkoop adviseur zou mogen spreken en daar werden wij goed bij geholpen . er werd ons of een bekertje water aangeboden over een bakkie thee of koffie en we werden erg vriendelijk en correct behandelt we konden in goed overleg duidelijk onze wenden kenbaar maken en daar werd goed naar geluisterd en op in geanticipeerd .kortom niets anders dan lof over deze zaak ik heb er een hoekbank in bestelling staan en ben gisteren nog een keer terug gegaan om een nieuwe stoel uit te zoeken ook toen perfect behandelt en geholpen ik kan niets anders zeggen .

Super gezellige, eerlijke verkoper. Niets was hem te veel. Nam ruim de tijd voor ons. Zitmaxx is fijne zaak met groot assortiment. Heerlijk om rond te snuffelen, zonder dat er direct een verkoper op je nek zit.?? Andere Frans ??

heel veel keus

heel veel keus, fijne verkopers en nemen de tijd voor de klanten

Goede ervaring

Aardige verkopers

Top winkel en medewerkers!

Vanaf binnenkomst kregen wij gelijk een warm welkom. De medewerkers weten waar ze het over hebben en proberen echt goed met je mee te denken voor de ideale oplossing! Wij zijn dan ook erg tevreden met de hulp & expertise van de medewerkers welke hier rondlopen. Er wordt echt de tijd genomen om je zo goed mogelijk te adviseren. Wij zijn dan ook zeer te spreken over jullie winkel en raden het iedereen aan! We kunnen niet wachten op onze nieuwe bank!

Komt binnen word vriendelijk begroet

Komt binnen word vriendelijk begroet . Kan op je gemak alles bekijken . Word vriendelijk geholpen al je een keuze gemaakt heb . En alles word perfect uitgelegd .

De medewerker op "mijn" etage was bij de relax stoelen.

De medewerker op "mijn" etage was bij binnenkomst druk bezig met een klant, daardoor enige tijd andere meubels bekeken. Ik werd op sympathieke wijze geholpen met alle aandacht. Via de klantenservice boven werd een andere medewerker gezocht, maar deze bleek bij aankomst niet nodig.

Mooie ruime winkel

Voor ons was het even een stuk rijden. Maar zeker de moeite waard! Via instagram kwam maanden geleden onze droombank voorbij. Gister was het eindelijk zo ver om de bank in het echt te gaan bezichtigen. Wat een prachtige winkel en heel behulpzaam personeel! Kan niet wachten dat onze bestelling binnenkomt.

Mooie spullen

Mooie spullen , vriendelijk geholpen . Konden gewoon op ons gemak rondkijken en als er vragen waren konden we iemand aanspreken . Goed geholpen .

Mooie sfeer volle winkel

Mooie sfeer volle winkel, ruime keuze in vanalles. Voor ieder wat wils. Goede service, perfect in prijs. Blij met onze aankoop.

uitstekend geholpen door verkoopster

uitstekend geholpen door verkoopster goede service , nette prijzen

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, vriendelijk personeel, zeer behulpzaam en deskundig.

Aankoop bank bij Zitmaxx

Wij hebben een zeer positieve ervaring gehad met Zitmaxx. Na een ronde zelfstandig gelopen te hebben , kwamen we tot de conclusie dat twee banken het best bij ons pasten. Na de voor- en nadelen met de verkoopster te hebben besproken zijn we tot overeenstemming gekomen over de aankoop van de bank. In onze ogen viel de levertijd van twee maanden positief mee. Wij zijn erg benieuwd wanneer de bank daadwerkelijk geleverd wordt, maar tot nu toe niks negatiefs.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar