Goede uitleg en advies

Goede uitleg en advies

In het begin toen ik werd geholpen�

In het begin toen ik werd geholpen dacht ik Dat word niks maar fout gedacht Ben fantastisch geholpen door de verkoper

Hele fijne en vooral grappige verkoper�

Hele fijne en vooral grappige verkoper die goed meedacht en advies gaf , de koffie was top , alleen het straks moeten afrekenen is wat minder maar wie weet hoeft dat niet eens ???? top winkel!

Prachtige zaak met een grote keuze in�

Prachtige zaak met een grote keuze in een mooie opstelling. Bij binnenkomst goed ontvangen en werd er duidelijk gemaakt hoe ze er werken. Heerlijk op je gemak rondkijken (met looproute) en na afloop kun je met vragen naar de servicebalie. Hierdoor geen opdringerige verkopers om je heen. Zeer professioneel geholpen. Doordat ik twijfelde tussen 2 bankstellen ben ik door goed, eerlijk advies tot een keuze gekomen.

Goede service ondanks drukte

Ondanks dat het een drukke zaterdag was werden we goed geholpen en konden we snel een keuze maken uit de vele stoffen. Peter was geduldiger met onze kleuters dan ik zelf.

Top winkel!

Super fijn geholpen, op een nette correcte manier. Goed advies gekregen over wat voor stof goed zou zijn voor ons aangezien wij 2 katten hebben. Een mooie ruim opgezette winkel met veel showmodellen. Erg veel keuze in verschillende soorten stof. Tot nog toe erg tevreden, benieuwd naar onze bank over een aantal weken!

Prachtige winkel met vriendelijk personeel.

Heel fijn,vriendelijk en kundig geholpen. Bank helemaal naar wens kunnen uitkiezen en besteld. Prachtige meubels!

Goede hulp en fijn advies

Goed geholpen door een eerlijke medewerkster. Fijn advies gekregen en ook samen met haar naar showroom modellen gekeken die ons in onze eerste twee ronden ontgaan zijn - vanwege bijvoorbeeld kleur. Super dat we de bank hebben kunnen bestellen en onze eettafel en stoelen later aan dezelfde bestelling kunnen toevoegen, omdat we nog moesten nadenken over de kleur.

Prachtige winkel

Mooie, overzichtelijke winkel met behulpzaam en vriendelijk personeel. Absoluut een aanrader!

Wij zochten een nieuwe bank en vonden�

Wij zochten een nieuwe bank en vonden deze bij Zitmaxx. Zij hebben een zeer grote collectie en je kan koezen uit vele opstelling en zeer veel mogelijkheden van stoffering. Daarnaast wordt je ook goed en professioneel geholpen door het personeel.

fauteuil

prima, vriendelijk en deskundig geholpen.goede en terzake doende adviezen

Fijne winkel

We moesten vrij lang wachten totdat we geholpen werden, maar het was ook vrij druk in de winkel. Toen we eenmaal geholpen werden nam de verkoper alle tijd voor ons en gaf vakkundig advies.

Prima service. Wij zijn op maandag gegaan en werden direct geholpen. Veel mogelijkheden met stoffering. Ook heel veel barstoelen. Zoveel keuze hadden we tot op heden nog niet gezien in levende lijve.

In het weekend echt stervens druk maar�

In het weekend echt stervens druk maar doordeweeks wordt je snel en vlot geholpen, aardig personeel helpt goed en legt alles duidelijk uit

Medewerkers niet goed herkenbaar. Suggestie een badge dragen?

Medewerkers niet herkenbaar. Een suggestie zou kunnen zijn, het dragen van een badge.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! Ze nemen alle tijd voor je. Veel keus in stoffen en uitvoering van de banken.

Heel goed geholpen door de verkoper

Heel goed geholpen door de verkoper. Hij gaf op alle vragen een duidelijk antwoord en gaf ook details over voor- en nadelen. Hij nam ook de tijd om rustig uitleg te geven over het gebruik van de verschillende stoffen en leer. Hij kwam heel professioneel over net of hij alles wat in Zitmaxx Wonen aanwezig is uit zijn duimpje kon vertellen.

Ik vind het een heel gezellige zaak we�

Ik vind het een heel gezellige zaak we konden iets niet vinden hebben het gevraagd en werden gelijk naar het juiste vak verwezen ik wilde de bank bestellen en we werden netjes naar een tafel gebracht we kregen iets te drinken we moesten wat langer wachten op een verkoper want het was erg druk maar dat vond ik niet erg want dan wordt er aandacht aan je geschonken de verkoopster was erg vriendelijk alles werd goed uitgelegd en ze heeft echt van alles aan stoffen laten zien mijn ervaring met zittmax was erg goed ik zou jullie zaak zeker aan kennissen vrienden en familie aanraden

De verkoper nam de tijd wat zeer�

De verkoper nam de tijd wat zeer belangrijk is. Ondanks eerdere problemen bij Zittmax komen wij terug ivm de grote showroom en scherpe prijzen

Ontzettend fijn geholpen

Ontzettend fijn geholpen! Ik ben nogal lastig in het maken van keuzes en kan uren lang twijfelen. De verkoopmedewerker die mij hielp dacht goed mee en is moeiteloos 100 keer heen en weer gelopen voor een andere kleurenstaal. Uiteindelijk een keuze gemaakt en ik ging met een fijn gevoel de deur uit. Ik kan niet wachten tot de meubels binnen zijn!

Super behulpzaam personeel

Super behulpzaam personeel met veel geduld en aandacht voor de klant. Wij zijn 2x in de winkel geweest en 2x uitstekend geholpen.

Super geholpen

Super geholpen. Heel veel keus qua meubels, stoffen. Echt voor ieder wat wils! Wij zijn super goed geslaagd en raden iedereen Zitmaxx aan.

Snel geholpen, en super service

Snel geholpen. Netjes geholpen. Prijs internet was anders (goedkoper). Dit aangegeven en laten zien. En dan ook voor die prijs gekregen. Super service. Nu even wachten op de nieuwe tafel. We stonden met 15 minuten weer buiten. Top service en snelheid. Absoluut een aanrader.

Fijne winkel met erg veel keus

Fijne winkel met erg veel keus. Je wordt vakkundig en netjes geholpen, helaas is de levertijd vannde door ons bestelde bank erg lang, maar daar kan Zitmaxx uiteraard niets aan doen.

Ondanks de drukte snel

Ondanks de drukte snel , aardig geholpen

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar