fijne winkel je kan rustig rondkijken�

fijne winkel je kan rustig rondkijken zonder dat je last krijg van vervelende verkopers het enige nadeel is dat ze zoveel hebben dat het lastig is om n keuze te kunnen maken maar het was n zeer prettige ervaring !!!

Goede

Goede , deskundige en eerlijke service. Dank je wel!

Het gevaar van virtueel winkelen

Dat in deze tijd van webwinkelen het bezoek aan een fysieke winkel toch nodig kan zijn is ons vandaag weer gebleken. De door ons op de website uitgezochte bank bleek niet lekker te zitten. Met de hulp van een verkoper, die alle tijd voor ons nam, vonden wij uiteindelijk de bank die ons paste. Prima service.

Erg snel en vriendelijk geholpen lekker�

Erg snel en vriendelijk geholpen lekker duidelijk. Heel veel keus verkoopster gaf goede advies. Hadden in nog geen half uur een bank gekocht.

Goed advies gekregen

Goed advies gekregen . Vakkundige personeel . Met een goed gevoel naar huis en super blij met onze aankoop zeker een aanrader ??

Fijn geholpen met super goed advies!

Fijn geholpen. Wilden graag 8 eetkamerstoelen kopen maar na overleg met nog een tweede collega kregen wij t advies om aan de eettafel geen 8 maar 6 stoelen te plaatsen ivm afmetingen! Dit advies was perfect en kregen ook zo t gevoel dat t niet alleen maar om de verkoopcijfers gaat bij Zitmaxx maar om tevreden klanten!!! Uiteindelijk toch 8 stoelen gekocht (2 als reserve aanvulling!) maar dat was geheel onze eigen keuze!

Supersnelle�

Contact met klantenservice supersnelle reactie. Gelijk artikel besteld. Nu nog afwachten wanneer de levering is. Maar komt vast goed! Goede ervaring uit het verleden!

Fijn geholpen

Fijn geholpen. Er is de tijd genomen voor mijn bestelling.

We zijn afgelopen vrijdag in de winkel�

We zijn afgelopen vrijdag in de winkel in Ter Aar geweest. Het was een flinke rit vanaf Best 120km maar meer dan de moeite waard. We hebben een 3-2 bankstel en een hocker, een salontafel en een kast besteld. We zijn vriendelijk ontvangen in de zeer grote winkel en we hebben meteen alles besteld.

Zeer ruime keus en uitstekend advies.

Zeer ruime keus en uitstekend advies.

Winkelbezoek in Ter Aar.

We zijn in de winkel in Ter Aar geweest en hebben daar de door ons online bekeken meubelen ter plekke kunnen zien. Wachtende op een medewerker om ons verder te helpen werd de warmte en drukte mij teveel en zijn we helaas vertrokken. Thuisgekomen hebben we alsnog de meubelen online besteld. Met enige telefonische hulp van de klantenservice is dit uitstekend gelukt. Medewerkers ter plaatse in Ter Aar waren ook uiterst vriendelijk. Nu wachten tot de meubels bezorgd worden, maar afgaande op de ervaring van onze buren zou dit ook helemaal goed moeten komen.

Prima concept

Prima concept, waarbij je eerst door de showroom loopt en daarna eventueel een afspraak maakt met een adviseur. Wel veel hoekbanken toch rechte bankstellen, maar er voldoende keus voor iedere portemonnee.

Mooie ruime showroom

Ik was op zoek naar 2 fauteuils en had al via via gehoord dat ze bij Zitmaxx een ruime keuze aanbieden in diverse prijsklasse, door de ruime keuze in de diverse modellen was het niet moeilijk om de juiste fauteuils te vinden, op naar de infobalie daar werd ik doorverwezen naar een tafel, de verkoper die mij kwam helpen, was zeer vriendelijke en vakkundig, hij liet mij allerlei materialen en stoffen zien om uit te kiezen, ook nog een mooie bijkomstigheid, aanbetalen hoeft niet, al met al een mooie ervaring en ik ben erg tevreden en hoop binnenkort mijn fauteuils te ontvangen

Gevonden wat we zochten.

We hadden thuisploeg veel voorwerk gedaan. Gebeld met winkel of tafel te bezichtigen was. Bij balie gevraagd waar hij stond. Die wist niet precies welke we bedoelden maar toch gevonden. Kwestie van goede kleur blad uitzoeken met verkoper en bestellen. Dit ging vlot.

Goed en snel geholpen ondanks de drukte

Goed en snel geholpen ondanks de drukte

Zijn erg fijn ontvangen en hebben zeer�

Zijn erg fijn ontvangen en hebben zeer goed advies gehad. Heeft ons toen goed verder geholpen met een aankoop van een bank en tafel. En ook nog lekkere koffie daar. ?? En hoefden ook geen aanbetaling te doen. Top????

Wij zijn door een hartstikke behulpzaam�

Wij zijn door een hartstikke behulpzaam personeel geholpen in de winkel. Luisterde goed naar onze wensen en vroeg goed door. Wij zijn ook vandaag geslaagd en zijn hartstikke blij met onze keuze. Hartstikke bedankt.

Super fijn geholpen

Super fijn geholpen. Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam. Ik zou zeker zeggen dat dit de moeite waard was.

We slaagden bij Zitmaxx

Op onze school wilden we de personeelskamer opfrissen. Het leek ons een leuk idee om daar twee keukenbankjes te plaatsen in combinatie met een aantal stoelen. We kwamen uit bij Zitmaxx voor wat betreft de keukenbankjes. Hip, betaalbaar en een groot kleurenassortiment. Top hoe eenvoudig het was om dit online te regelen. We kijken er naar uit!

Veel keus en goed geholpen

Er is heel veel keus vooral als je nog niet precies weet wat je wil. Wij hadden ons redelijk goed voor bereid en gingen we vol vertrouwen de winkel in. Goed en snel geholpen door een medewerker en hij liet ook de andere keuzes is stoffen die mogelij waren zien. Nu wachten tot het geleverd gaat worden

Goed service

Ondanks dat het druk was goed kunnen rond kijken. Om mijn keuzen te kunnen aankopen werd er attent en snel een verkoopster naar ons toegestuurd. Zij nam de tijd om te helpen en goed informatie gekregen.

Goed geholpen

Goed geholpen, duidelijk informatie en mooi assortiment

Wij zijn vandaag super goed geholpen�

Wij zijn vandaag super goed geholpen door Jo�l (gelijk een band, want onze 4-jarige zoon die erbij was heet ook Jo�l), Jo�l was erg professioneel, hij heeft ons goed geholpen en als hij iets niet zeker wist schroomde hij niet om na te vragen bij een collega. We zijn goed geholpen, hebben ontzettend mooie meubels uitgezocht en kunnen nu al niet wachten om ze te ontvangen!

Top winkel met fijne mensen die�

Top winkel met fijne mensen die verstand hebben van meubels en ook de tijd nemen je te helpen per chat en meedenken!!! 3 stoelen besteld en daarvoor paar contact gehad via mail en chat waardoor ik zeker wist nu wat te bestellen kwa kleur. Petje af voor Zitmaxx en kijk uit naar de stoelen????

Goed geholpen

Goed geholpen, snel en vriendelijk. Wisten wat we wilde en kwamen er gelijk uit!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar