Groot assortiment en vriendelijk personeel

Mooie winkel, ontzettend veel om uit te kiezen, goed geholpen waarbij onze vragen beantwoord werden en we een goede keuze konden maken. Zeer fijne ervaring!

Super aardige en gemotiveerde verkoper�

Super aardige en gemotiveerde verkoper die verstand van zaken heeft en ons alles liet zien en duidelijk was . 6jr geleden al eetkamerstoelen gekocht zeer tevreden met hun service en klantvriendelijkheid Daarbij betaalbare kwaliteit

Kijken advies en kopen !!!

Je kan eerst zelf rustig kijken wat je mooi vindt en dan als je vragen hebt of advies wilt plaats nemen met een lekker bakje koffie of iets anders samen met een adviseur die ook de tijd voor je neemt Fijn een aankoop gedaan !!

Stijlvolle, gevarieerde en grote winkel.

Stijlvolle, gevarieerde en grote winkel. Meubels in verschillende stijlen, veel keus in stoffen, opstellingen en diverse opties/accessoires. Prettig geholpen en goed geadviseerd door een medewerker bij de aankoop van een bank. Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers of kinderwagens Een aanrader en we komen graag nog een keer terug.

Goed geholpen met onze wensen

Goed geholpen met onze wensen , vriendelijk personeel , niet lang hoeven wachten.

Mooie showroom, prettig geholpen

Eerst een leuke wandeling gemaakt door de mooie showroom, daarna zijn we erg prettig geholpen om onze bank samen te stellen! We hebben ons bezoek als zeer prettig ervaren. Zou sowieso een keer aanraden om de winkel te bezoeken.

Super goed geholpen

Super goed geholpen door Melanie. Het was druk, maar nam echt te tijd om alles uit te leggen en alle verschillende stoffen en kleuren te laten zien! Super blij met mijn keuze.

Aankoop

Medewerkers hebben goede kennis van de producten en kunnen je goed adviseren. Ook erg vriendelijke mensen

Klantvriendelijk

Terwijl erg druk was, wij zijn snel geholpen door erg lieve man, hij was klantvriendelijk en alles wat ik wil weten ik heb antwoord gekrijgen. Door uw adviseur wij waren snel klaar en met tevereden terug naar huis. ?k ben erg blij met ons nieuwe hoekbank. Dank uw wel.?????????????????????

Eerst heerlijk rustig rond kunnen�

Eerst heerlijk rustig rond kunnen kijken en een keuze kunnen maken. Daarna vlot en fijn geholpen met onze bestelling onder het genot van een kopje koffie. Ruim assortiment. Als je hier niet slaagt dan wordt het moeilijk.

Fijne winkel!

Veel keuze in verschillende banken, tafels kleden etc. Ook is bijna elke opstelling van banken wel mogelijk. Ook hadden ze erg veel staaltjes waardoor je altijd wel slaagd. De sfeer was goed zowel als de voorzieningen. Ook was het personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

We hadden een prettig gesprek met�

We hadden een prettig gesprek met vriendelijke medewerkers die echt met ons meedachten. Ze namen de tijd voor ons. Hun passie voor wat ze doen was duidelijk merkbaar, de communicatie daarna per mail over de afspraken was duidelijk. Ze verkochten ons geen meubel, maar een sfeervolle living. Zeker een aanrader!

Goede service en enorm veel keus!

Goede service en enorm veel keus!

Mooie grote winkel en goed geholpen

Mooie grote winkel en goed geholpen

Top winkel ervaring!!

Op aanraden van een collega naar zitmaxx Ter Aar gegaan. Goede kwaliteit banken en heel veel keus werd er gezegd, oke laten we er eens gaan kijken. Eenmaal bij de winkel bleek inderdaad dat het assortiment enorm is. We hebben uitgebreid door de winkel gelopen en na 2 uur hebben we de knoop doorgehakt. Voor de laatste vragen en adviezen zijn we heel fijn geholpen door ��n van de mewerkers. Ze dacht ontzettend goed met ons mee en gaf ons waar nodig ook eerlijk advies. Alles is mogelijk. Al met al een hele fijne winkel ervaring. We kijken erg uit naar de levering van onze bank en hebben er het volste vertrouwen in dan zitmaxx ook hier weer een topservice afleverd. Echt een aanrader !

Ik heb deze zaak gevonden via internet.

Ik heb deze zaak gevonden via internet. We wonen in Brabant dus moesten er wel een stukje voor rijden! Wat zijn wij blij dat we dat gedaan hebben. De keuze is reuze voor elk wat wils! Prachtige zaak met een service die voor ons ongekend is. Vriendelijke en behulpzame benadering vanaf het moment dat je binnenkomt. Kortom Fantastisch!!

Goed geholpen,er wordt goed meegedacht en je wordt niks aangesmeerd. Fijne verkorper.

Goede ervaring

Er komen niet direct bij binnenkomst medewerkers op je afstappen. Verder zeer uitgebreid assortiment en banken zijn zelf samen te stellen. Bij vragen word je door vriendelijke en deskundige medewerkers geholpen.

ondanks de erge drukte werd er tijdens jullie werk vriendelijk geknikt

ondanks de erge drukte werd er tijdens de looproute meerdere keren door jullie collega s geinformeerd of ik het wel kon vinden.

We hadden een stukje stof van onze oude�

We hadden een stukje stof van onze oude stoelen meegenomen voor de kleur. Omdat we graag weer dezelfde kleur wilden. De verkoper kwam met een staal in precies dezelfde kleur.

Uitstekende service

Zojuist een bank gekocht bij Zitmaxx Wonen. Er is er voor ieder wat wils. Een ruim assortiment met een legio aan keuzemogelijkheden met betrekking tot materiaal/stof en kleur. Daarnaast ook een super service. Er werd netjes de tijd voor ons genomen en de medewerkers zijn professioneel en weten waar ze het over hebben. Nog een rondje door de winkel om verschillende soorten stof te bekijken met de adviseur. Volgende keer kom ik hier zeker weer terug, maar dat duurt hopelijk nog wel een tijdje. Over een paar weken genieten van onze nieuwe bank.

Goed geholpen door personeel

Goed geholpen door personeel

Ons de tijd gegeven om goed te kunnen�

Ons de tijd gegeven om goed te kunnen kiezen en vooral beste uitleg over de keuze geen haast bij verkopen erg tevreden.

Snel en netjes geholpen

Snel en netjes geholpen, alles werd duidelijk uitgelegd met een bak koffie. Top!

Erg goed en vriendelijk geholpen

Erg goed en vriendelijk geholpen! Ze nemen de tijd voor je en er is ontzettend veel keuze! Top! Wij zijn erg benieuwd naar onze nieuw bank binnenkort en komen graag snel terug om onze andere meubels uit te zoeken!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar