Goede hulp bij het uitzoeken van de stof voor de stoelen. Zelf wist ik al een beetje wat ik wilde. Maar er is genoeg keuze!!

Prima woonwinkel!

2 fauteuils gekocht. Fijn om eerst zelf rustig rond te kunnen kijken. Daarna goede hulp bij afhandeling. Zeer tevreden, nu hopen dat ze snel geleverd gaan worden ;)

Super winkel en producten

Fijne site, fijn personeel. Afgelopen jaar een bank gekocht bij Zitmaxx in de winkel in Ter Aar, werden ontzettend aardig geholpen en hebben super veel plezier van onze bank! Wederom net een TV meubel besteld bij Zitmaxx door de goede service!

We zijn prima geslaagd

We zijn prima geslaagd. Zeer ruime keuze en fijn geholpen. Ook veel keuze uit diverse stoffen is zeer prettig.

Genoeg keuze en goed geholpen!

We waren opzoek naar een winkel waar je veel verschillende soorten banken hebt om te testen maar ook genoeg keuze hebt om je bank met eigen keuze te bekleden. We zijn erg goed geholpen en zijn blij met de verwachte bank. Nu nog even wachten tot dat deze daadwerkelijk geleverd gaat worden!

Bij Zitmaxx wordt je goed geholpen

We zijn goed en prettig geholpen in de winkel. Er is een groot assortiment en bijna alle meubels zijn in eigen maat en materiaal te kiezen. Dit zorgt ervoor dat wij alles op maat en naar onze smaak uit konden kiezen. Het personeel helpt je goed om een overwogen keuze te maken en adviseert je ook waar nodig. We zijn zelfs zo goed geholpen dat we al onze benodigde meubels voor in de woonkamer bij Zitmaxx gekocht hebben. Een echte aanrader!

familie hogervorst uit het westland

goeie morgen hier een bericht van een geslaagde klant mijn zoon en schoondochter we gaan voor een bankstel kijken ga je mee tuurlijk wij zijn geslaagd en mijn zoon en schoondochter ook 2 vliegen in een klap dan nog wat wij vonden het fijn dat er niet achter je broek aan gezeten werd om wat te verkopen dan een heel groot plus punt de wc zijn super schoon ook de invalide wc het was leuk dat wij geslaagd zijn en ook zoon en schoondochter ook bvd ton hogervorst

Hoekbank

Op maandag 15 augustus de winkel bezocht na eerst de website te hebben bekeken. Ruim assortiment van banken. We zochten een mooie hoekbank die wel aan diverse eisen moest voldoen. En ja, gevonden. In samenspraak met de verkoper de deal gesloten. Prijstechnisch en kwalitatief goed. We zijn er zeer blij mee dat we deze koop hebben gedaan. We komen zeker terug.

Mooie meubels

Heeeeel veel meubels en mooi en heel veel accessoires voor je woning

Mooie meubels aardig en kundig personeel

Mooie meubels aardig en kundig personeel

zeer goed advies in de winkel en bij�

zeer goed advies in de winkel en bij problemen met aflevering wordt e.e.a. goed opgelost

Prima geholpen�

Erg drukke winkel, met uitgebreid aanbod. Wij waren op zaterdag , en ondanks drukte wordt er ruim de tijd genomen voor je. Onze ervaring tot nu toe is als prettig ervaren.

Prima advies!

Prima advies!

Heel goed geholpen

Heel goed geholpen, vriendelijk.

Heel goed geholpen en heel geduldig en�

Heel goed geholpen en heel geduldig en een goede uitleg een prettige winkel en we hebben al eerder een bankstel gekocht wij zijn tevreden

Vriendelijke mensen niet opdringerige�

Vriendelijke mensen niet opdringerige krijg de tijd om zelf te kijken . En je word vriendelijk geholpen als je een keus heb kunnen maken

Wij zijn erg goed geholpen

Wij zijn erg goed geholpen. Wij hebben onze wensen kenbaar gemaakt en de verkoper heeft ons goed geadviseerd bij onze keus.

Gewoon geweldig

Geweldige Entourage met zeer vriendelijk personeel. Heerlijk om door alle showroomopstellingen heen te lopen om idee�n op te doen

Kennis van zaken

Bij aankoop van zitmeubelen voor bij de eettafel hebben we uitgebreid advies gekregen over de materialen, waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken. Het was erg druk maar toch werden we vlot geholpen met een kopje koffie erbij. Wanneer we in de toekomst een nieuwe zitbank nodig hebben, gaan we zeker terug naar Zitmaxx.

Ruime keus! Vriendelijk en kundig personeel

Ruime keus bankstellen, mooie modellen voor een goede prijs. Het personeel was erg vriendelijk en behulpzaam.

Mooi woonwinkel en top medewerkers!

Een zeer mooi en groot woonwinkel. Veel keuze mogelijkheden en vriendelijke personeel. Na een leuk rondje te hebben gelopen en te hebben gezien wat we willen zien, zijn wij geholpen door een zeer vriendelijke medewerker. Hij is met ons wezen meedenken in wat wij willen salontafel, bankje en dressoir. De medewerker heeft zijn tijd genomen en heeft ons vele vormen en maten laten zien. We voelde ons zeer op ons gemak door de rustige en vriendelijke toon. Ook de manier op alles verteld werd en laten zien. Service 5/5 Kwaliteit 5/5 Aanbod 5/5 Parkeergelegenheid 5/5 Bezorging en monteren (nog afwachten)

Fijne winkel

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

Goed geslaagd

Ik heb samen met mijn zus lekker kunnen rondkijken en uiteindelijk gekozen. Daarna snel en op prettige wijze geholpen door een medewerker om de bestelling op te nemen. Prima tot nu toe

Het fijne aan Zitmaxx is voornamelijk�

Het fijne aan Zitmaxx is voornamelijk dat de verkopers je niet doordringen om wat te kopen wat je in andere winkels wel meemaakt. Ze hebben een groot assortiment waarbij het onmogelijk is om niet je droommeubels te vinden. Top winkel! Zowel hun personeel als product maar voornamelijk hun service

Tevreden klant

Ik ben tot nu toe erg tevreden over het proces bij Zitmaxx. Wij zijn 2x in de winkel geweest, waarbij wij eerst ons hebben geori�nteerd op de bank die we wilden bestellen. Hierbij hebben wij ook advies gekregen van de verkoper die ons een spiegel heeft voorgehouden. Dit gaf ons waardevolle inzichten en heeft ons verder gebracht in de zoektocht naar een nieuwe bank, die wij uiteindelijk bij Zitmaxx hebben gevonden. Wij zijn erg blij met de service die Zitmaxx geboden heeft. Het personeel was heel vriendelijk en geduldig.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar