Positieve ervaring!

Mooie winkel met vriendelijk personeel. Goed geholpen bij onze vragen. Ook erg veel keuze aan stoffen en kleuren.

Wij ik en mijn vrouw hebben de moeite�

Wij ik en mijn vrouw hebben de moeite genomen om naar uw winkel te komen en wel met een rolstoelbus omdat mijn vrouw in de rolstoel zit. Wij kwamen binnen en we werden heel vriendelijk ontvangen en ook een hele goede en fijne uitleg gehad van die mevrouw van de afdeling van die stoelen. Nogmaals deze Mevrouw krijgt van mij een 10 met een griffel Graag tot ziens

Mooie winkel en heel netjes geholpen

Mooie winkel en heel netjes geholpen

Erg tevreden!

Mijn tweede bezoek bij Zitmaxx. Erg goed geholpen door de medewerker. Stoffen uitkiezen alle opties bespreken, dit was erg fijn. Ten opzichte van mijn eerste bezoek heeft dit bezoek mij erg positief verast. Klantvriendelijk, meedenkend, duidelijkheid in stappen en prijsberekening. Dat is hoe ik Zitmaxx zou omschrijven. Bedankt en ik ga er zeker van genieten.

Fijn geholpen en mooie stoelen

Fijn geholpen en mooie stoelen

Goed geholpen en een mooie showroom wat�

Goed geholpen en een mooie showroom wat uiteindelijk de keuze makkelijk heeft gemaakt.

We zijn heel goed geholpen kregen goede�

We zijn heel goed geholpen kregen goede uitleg.Heel vriendelijk personeel kortom het is voor ons 5 sterren waard.

Fijne ervaring een mooie bank�

Fijne ervaring een mooie bank uitgekozen met behulp van een ervaren verkoper die ons goed adviseerde Top !

Ben snel en goed geholpen bij het�

Ben snel en goed geholpen bij het uitzoeken van de bank en welke stof ik wil voor de bank

wij zijn heel goed en duidelijk� geholpen en zeer tevreden met onze aankoop

wij zijn heel goed en duidelijk geholpen,

Hele prettige zaak

Hele fijne zaak waar veel mogelijk is,met heel veel keus ,we werden heel goed geholpen en er wordt heel fijn meegedacht dank jullie wel daarvoor

We hadden op internet mooie stoelen�

We hadden op internet mooie stoelen voorbij zien komen en besloten om een kijkje te gaan nemen bij zitmaxx in ter aar! Daar aan gekomen merkten we dat t erg druk was! Eenmaal binnen viel dat reuze mee omdat de winkel zo groot is en zo goed ingericht,we konden op ons gemakje alles bekijken! We hebben hulp gevraagd aan de balie omdat voor ons ��n en ander niet duidelijk was.We zijn erg leuk geholpen door de verkoopster die echt de tijd voor ons nam en zijn goed geslaagd.T is bijna onmogelijk om niet te slagen bij zitmaxx zoveel hebben ze in huis

We zijn vriendelijk geholpen.En hebben�

We zijn vriendelijk geholpen.En hebben een robuuste fauteuil uitgekozen en qua kleur was het lastig want er is een grote keuze

Super winkel

Mooie winkel, erg groot, mega veel keuze en erg vriendelijk geholpen!

Zoveel woonwinkels gezien tijdens onze�

Zoveel woonwinkels gezien tijdens onze zoektocht naar een nieuwe bank..maar toen we hier rondliepen zagen we wel meerdere banken en zijn we zelfs tot een koop overgegaan. Geen stalkende medewerkers, gewoon relaxt hulp gehad. Aanrader!

Service

We moesten wel lang wachten voordat we werden geholpen, ook boven was het was erg druk. Maar toen kwam de dame die ons heel goed heeft geholpen met de keuze van de stoel, beter konden wij het niet treffen. Beter kon niet, hop en voor Zitmax dat zij nog vele jaren bij u in dienst blijf.

Even Zitmaxxen!

Heel leuk geholpen bij het kopen van een supergave stoel. Vanmiddag bericht gehad dat we een datum kunnen uitzoeken voor de levering. Heel spannend. Netjes alles geregeld, en een feestje om bij Zitmaxx iets leuks te scoren!!!

Maatwerk meubels

Eerts op een zaterdag langsgeweest, erg druk dus besloten om op een doordeweekse dinsdag langs te komen om rustig alles nog een keer te bekijken en om een adviseur te spreken. Ben eerst heel goed geadviseerd en geholpen door Arien, vervolgens werd ik geholpen door Ronald. De keuzes die we hebben gemaakt zijn gewaagd maar mooi. Ik kijk uit om de meubelen in mijn woning in het echt te zien.

Altijd fijn om bij Zitmax te shoppen

Altijd fijn om bij Zitmax te shoppen. Genoeg aanbod dus prima om je een hele dag te kunnen vermaken. Deze keer mijn moeder geholpen met nieuwe meubels uitzoeken en zelf ook weer wat nieuws besteld. Prima prijs/kwaliteit verhouding en je wordt goed geholpen.

Zeer nette winkel goed geholpen en�

Zeer nette winkel goed geholpen en duidelijk over de keuzes

Zitmax mooie overzichtelijke winkel.

Mooie overzichtelijke winkel,je kan op gemak rondkijken. Als je wat gevonden hebt dan is de afhandeling perfect geregeld.

Topwinkel

Fijne grote winkel. Goed advies gekregen! Voor iedereen hebben jullie wel een bank!

Voortreffelijk geholpen.

Voortreffelijk geholpen. Verkoper nam ondanks de drukte, voldoende tijd om ons te adviseren en ons te helpen met een keuze te maken.

Topwinkel

Ontzettend goed geholpen door de verkoper! Zeer ruime keuze aan stoffen en materialen. Verkoper dacht goed met ons mee! Daardoor hebben wij de keuze gemaakt om gelijk te kopen.

Mooie overzichtelijke winkel met een�

Mooie overzichtelijke winkel met een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel! Heel goed klantgericht.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar