Top winkel met top medewerkers!

Top winkel met top medewerkers!

Nette winkel met veel keus

Wat een mooie ruime winkel met veel keus! We eerder heel vriendelijk geholpen en de verkoopster nam echt de tijd voor ons om onze perfecte bank te idealiseren. Na een kopje koffie en een vriendelijk gesprek zijn wij de trotse eigenaren van onze bank. Perfecte service! Kan niet wachten tot de bank word geleverd!

Super service en fijne ervaring!

Heel erg fijn geholpen in de winkel bij het uitzoeken van de prachtige bank Napels en de stoel Luciano. Ik kan niet wachten tot deze staan te schitteren in mijn nieuwe woning. Ze nemen echt de tijd en lopen zelfs een rondje door de winkel met je wanneer er nog onduidelijkheden zijn. Top service!

Prima geholpen door Mariska

Prima geholpen door Mariska. Wij hadden wat problemen met uitzoeken stof. Mariska had veel geduld om behulpzaam te zijn met uitzoeken stof. Een dag later hadden we toch spijt van onze keuze tav stof. Weer teruggegaan en daar bleek dat wij onze keuze mochten wijzigen. Hierbij geholpen door Karin.

Erg mooie winkel met fantastische�

Erg mooie winkel met fantastische spullen. Heel blij met de meubels die wij hebben gekocht!

Veel keuzes in modellen en stofsoorten.

Veel keuzes in modellen en stofsoorten. Wel goed onthouden wat je wil. Moesten even wachten tot we geholpen werden, maar daarna goed geholpen.

Top service!

Geweldige winkel en alles ruim en overzichtelijk ingedeeld. Top geholpen bij zowel de bestelling van ons bed als de meubels.

Wat een ruime winkel met een grote keus�

Wat een ruime winkel met een grote keus aan meubels �n stoffen voor de meubels. Een aandachtspunt: wij waren op zoek naar een standaard fauteuil, maar omdat er alleen banken staan en niet de losse fauteuils die er in de stijl van de bank ook zijn, is het wat lastig inschatten hoe de fauteuil er dan uit ziet. Het was leuker geweest als er toch een paar fauteuils hadden gestaan, zodat klanten er een beter beeld bij hebben.

Goed geholpen

Helaas moesten we even wachten tot we geholpen werden, maar voor een drukke donderdagavond is dat ook wel te verwachten. Verder goed en vriendelijk geholpen.

Zoveel "smaakjes"!

Grote pluim voor dit bedrijf! Zoveel keus! Een hele fijne verkoper, kregen 2x heerlijke koffie en hij nam ons zelfs mee naar de ruimte, waar we helemaal los konden gaan tussen de duizenden stofstaaltjes in verschillende kleuren en prints. We werden gefeliciteerd met onze aankoop. Eenmaal buiten zagen we dat de verkoper ons ook nog ver na sluitingstijd geholpen had. Bij deze de felicitaties terug voor zo'n top bedrijf! Dit smaakt naar meer aankopen!

Prima ervaring

Fijn en deskundig geholpen nam de tijd voor je en verkoopster was zeer vriendelijk.

Fijne winkel!

Fijne, grote winkel met mooie showrooms en vriendelijk personeel. We moesten even wachten tot iemand tijd voor ons had, maar dat is geen probleem met een lekkere cappucino! We zijn goed geholpen, zelfs even naar de bank gelopen om iets na te kijken en goed advies gekregen. We kijken ernaar uit dat ons bankstel geleverd wordt!!

Super goed en snel geholpen!

Super goed en snel geholpen!

Goed geholpen door een verkoopster van Zitmaxx, goeie sfeer niks overhaast

Goed geholpen door een verkoopster van Zitmaxx. Rustig alle stoffen laten zien en kopje koffie erbij. Zelf eerst geori�nteerd v zitbanken, en toch bij Zitmaxx uitgekomen. Ik ben zeer tevreden. Zitmaxx bestaat al jaren, jaren geleden ook een stoel daar gekocht. Prima

Eerste keer Zitmaxx, zeker een aanrader!

Eerste keer bij Zitmaxx, zeker aan te raden! Super fijn geholpen. Prettige winkel en overzichtelijk. Vriendelijk personeel en zeker Ari�n die ons heeft geholpen. Erg meedenkend en wist alles van alle producten, opties en overige mogelijkheden.

Great attention

Great attention. Large variety.

Ik ben bij zowel de bank als het bed�

Ik ben bij zowel de bank als het bed goed geadviseerd en geholpen. Zeer klantvriendelijk. Nu wachten op wanneer het komt. Heb er vertrouwen in.

Er wordt ideaal met je meegedacht

Er wordt ideaal met je meegedacht. Fijne verkopers met veel ervaring. Een bank gekocht met wat risico elementen kwa stalen na drie keer veranderen waren ze nog steeds heel gemoedelijk en meedenkend.

We zijn zeer goed geholpen bij onze�

We zijn zeer goed geholpen bij onze aankoop.

Vriendelijke verkoper die eindeloos�

Vriendelijke verkoper die eindeloos geduldig was. We mochten zoveel stofstalen bekijken als we wilden. Verkoper drong niks op maar liet ons echt zelf een keuze maken.

Wij zijn uitstekend en vlot geholpen,en�

Wij zijn uitstekend en vlot geholpen,en wat ik heel fijn vind is dat je geen aanbetaling hoeft te doen.

Mooie winkel met een enorm assortiment

Mooie winkel met een enorm assortiment. Na zelf door de winkel gewandeld te hebben konden we rustig gaan zitten. Onder het genot van een kop koffie nam de verkoper alle tijd om de verschillende stoffen erbij te pakken en uitleg te geven over de uitgekozen bank en eetkamerstoelen. Geen aanbetaling maar betalen bij levering. Kortom een aanrader!

Laat je niet afschrikken door de vele keuzemogelijkheden

Gisteren een bankstel gekocht. Al veel voorwerk gedaan op de site, dus ik wist welke banken ik er goed vond uitzien en welke pasten in mijn ruimte. Dus nu nog 'proefzitten'. De bank die ik koos kon worden geleverd in ruim 3.000 stoffen/kleuren! Keurig daar doorheen geloodst door de adviseur. Nu nog 16 - 20 weken geduld voordat hij geleverd wordt. Maar ook dat stond keurig op de site aangegeven.

Veel keus, goede setvice.

Na veel wikken en wegen ben ik toch uitgekomen bij ZitMaxx in Ter Aar. Ik heb mijn ogen uitgekeken wat er allemaal aangeboden wordt qua meubels. Had dit echt niet verwacht. Nadat ik mij aangemeld had bij de servebalie werd ik op een vriendelijke manier in contact gebracht met een verkoopster die met mij mee dacht over een bankstel die ik wilde hebben Uiteindelijk zijn wij er samen uitgekomen en een bankstel gekocht die geheel naar mijn wens is. Ik raad iedereen aan om een bezoekje te brengen aan ZitMaxx, of je nou wat wilt kopen of niet. Zulke service vind je bijna nergens meer. Klasse!!

Er is veel keus en de medewerkers zijn�

Er is veel keus en de medewerkers zijn zeer hulpvaardig. Een fijne ervaring.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar