Heel aardige mensen

Heel aardige mensen, mooi winkel.

Top geholpen, goed advies en veel keuze!

Top zaak met ruim assortiment en een�

Top zaak met ruim assortiment en een zeer professioneel team.

Zeer professionele en geduld voor de�

Zeer professionele en geduld voor de aanschaf van 2 draai relax fauteuils, met een zeer goed gevoel weer naar huis gereden . Dankjewel

Vriendelijk personeel die alle tijd�

Vriendelijk personeel die alle tijd voor je neemt. Uitstraling zaak ook perfect.

Goeie service bij zitmaxx

We zijn heel goed geholpen bij zitmaxx. Er werd echt de tijd genomen om te kijken naar de juiste opstelling en de beste stoffen. De winkel zelf heeft heel veel voorbeelden, dus je kan bij veel modellen kijken hoe ze zitten en hoe de stoffen eruit komen te zien. We kijken er naar uit kerst te vieren op onze nieuwe bank :)

Wij zijn erg goed geholpen in de�

Wij zijn erg goed geholpen in de winkel! En er werd goed met ons meegedacht. TOP

Keuze te over!

We zijn bij Zitmaxx terecht gekomen door de enorme keus aan eetkamerstoelen. Inderdaad in de showroom staan een enorme hoeveelheid eetkamerstoelen. Daarbij kan je de geshowde stoel ook nog eens helemaal naar eigen wens laten maken. De bekleding is er geloof ik in 6000 soorten. Van polyester tot linnen. Van kunstleer tot zadelleer. In alle kleuren van de regenboog. Ook het model van de stoel kan je zelf aanpassen. Met armleuning, zonder armleuning. Met wieltjes, zonder wieltjes. Met handvat op de rugleuning en zonder. Ga zo maar door. Enige keuze stress komt hier dus wel bij kijken! Uiteindelijk hebben wij onze keuze gemaakt. Eetkamerfauteuil Song (Hij wordt hopelijk zo mooi dat het geen stoel meer mag heten!!) is het geworden. Met armleuningen. Zonder wieltjes. Zonder handvat. Wel met een geweldig mooie leren bekleding in de kleur cognac. Ons geduld wordt wel erg op de proef gesteld met een levertijd van zestien weken. We gaan er vanuit dat het, het wachten waard is! **bestelling 6270430.

Ik ben heel erg fijn geholpen in de�

Ik ben heel erg fijn geholpen in de zaak. Kreeg goede uitleg over de stofkwaliteit en onderhoud . Van zowel de bank als de eetkamer stoelen. Dank je wel.vriendelijke groet. W.v. Velzen.

Voor de tweede keer een stoel.

Voor de tweede keer een heerlijke relaxsstoel besteld. Werden snel en vriendelijk geholpen. Keuze was snel gemaakt omdat de kleur/stof voor ons het zelfde moest zijn als de vorige 1,5 jaar geleden gekochte stoel. Nu nog wachten tot het geleverd gaat worden.

Zeer goed geholpen door een medewerker

Zeer goed geholpen door een medewerker. Hij had op onze vragen duidelijke antwoorden.Hij was deskundig en vriendelijk. Als we weer meubels nodig hebben komen we zeker terug.

Zeer behulpzaam

Zeer behulpzaam, snel geregeld, mooie zaak

we werden netjes ontvangen,op prettige�

we werden netjes ontvangen,op prettige en vakkundige wijze geadviseerd

nette verkoper die belooft heeft te kunnen leveren over 3 weken

Netjes ontvangen heel veel lopen in de showroom ,maar uiteindelijk goed geslaagd

Zeer vriendelijk en goed geholpen

Zeer vriendelijk en goed geholpen. Alles naar onze wens. De tijd genomen en goed advies gekregen

Jullie hebben heel veel keus en zijn�

Jullie hebben heel veel keus en zijn fantastisch geholpen kom zeker terug

relex stoel

zeer vriendelijk geholpen een goede uitleg

Prima geholpen en voorzien van goed�

Prima geholpen en voorzien van goed advies. Verkoopster (Anita) was erg aardig en totaal niet opdringerig. Dus al met al een plezierige ervaring.

aankoop ervaring

Na 3 bezoeken aan de showroom hebben wij uiteindelijk ons nieuwe bankstel samengesteld en besteld. Minpuntje was oa het kaartje wat bij het showroommodel bankstel aanwezig was. Hierop stond een andere kleur dan dat er op het bankstel zat, wat verwarring opleverde tijdens het verkoopgesprek. Ook de kennis van verkoopmedewerkers omtrent bekledingsoorten en stoffen kan 'n upgrade gebruiken. Daarom waren meerdere bezoekjes van ons nodig om het gevoel te krijgen dat wij echt datgene besteld hadden wat wij ook daadwerkelijk wilden. Personeel was overigens erg vriendelijk en behulpzaam.

Ruime keuze, re�ele prijzen

Een ochtendje uitproberen: zitten op de banken die we op de site hadden uitgezocht. Afgerond met advies van de verkopers. Dat werkte prima voor ons!

Het is super dat je gewoon rond kan�

Het is super dat je gewoon rond kan kijken zonder dat er steeds een medewerker naar je toe komt. Verder werd er de tijd voor me genomen toen ik een bank had uitgezocht. Ook werd er goed naar mijn wensen geluisterd.

Ik ben ontzettend goed begeleid bij het�

Ik ben ontzettend goed begeleid bij het bepalen van de materialen en kleur vaststellen voor de banken die ik wilde bestellen. Mede daardoor heb ik de bestelling gedaan.

Heel erg blij met hoe alles gegaan is�

Heel erg blij met hoe alles gegaan is tijdens de bestelling van mijn bank. Geholpen door een fijne man in de winkel, werd regelmatig op de hoogte gehouden van de status. Vandaag hebben 2 vriendelijke mannen de bank geleverd en in elkaar gezet. Heel erg blij mee, wat een eyecatcher! Ik raad deze winkel zeker aan, aan vrienden en kennissen

Goede servies

Goede sevies

prachtig concept zelf lekker kijken�

prachtig concept zelf lekker kijken zonder lastig gevallen worden van kan ik u helpen je meubels uitzoeken. daarna naar de balie en geholpen door Michelle zij vertelde dat ze normaal op kantoor zit maar nu een extra handje was. niets was haar te veel ze heeft de zaaak wel drie maar doorlopen om div. dingen te pakken om te kijken of het bij de bank paste. door haar toedoen en niet aflatende energie zijn wij geslaags voor een bank, salontafel, en eettafel. geweldige ervarig en voor een ieder aan te bevelen. Michelle nogmaal onze dank voor je inzet.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar