Meer dan voldoende verkopers en�

Meer dan voldoende verkopers en verkoopsters aanwezig, maar je krijgt wel rustig te kijken zonder dat je wordt lastig gevallen. Ruime collectie en vakbekwame verkoper. Heel goed dat verkoper advies geeft wat niet altijd commercieel is maar klant gericht. Goede bereikbaarheid en parkeer mogelijkheden.

Keurig geholpen.Ruime assortiment

Keurig geholpen.Ruime assortiment. Zeer tevreden. Zal dit een ieder aanbevelen.

Veel keuze en goede hulp bij kiezen van de kleur.

Er was veel keuze en we zijn goed geholpen, ook in de keuze voor de kleur. We mochten ook de kleurstalen rustig even mee naar buiten nemen om ze in daglicht te bekijken. Ook kregen we nog een bedenktermijn voor de kleur. Het was alleen erg druk wat helaas ook te merken was bij de gehaastheid van sommige van het personeel.

Ruime keuze in mooie showrooms

Ruime keuze in mooie showrooms. Veel verschillende opties, sofkeuzes en fijne service.

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en�

Wij zijn heel vriendelijk ontvangen en goed geholpen met deskundig advies en dus goed geslaagd.

Ondanks de enorme drukte 2e pinksterdag�

Ondanks de enorme drukte 2e pinksterdag prima geholpen.

Hele fijne en snelle service

Hele fijne en snelle service, en dat op een behoorlijk drukke zaterdagmiddag!

Fijn geholpen!

Heel fijn geholpen door een medewerkster. Ze nam de tijd om ons te helpen in bv de keuze van het soort stof en kleur van onze bank. Groot assortiment, veel te kiezen. Zeer tevreden.

Het concept wat gebruikt wordt is heel�

Het concept wat gebruikt wordt is heel prettig, er is veel ruimte om rustig te kijken en kiezen. Prettig geholpen nadat we een keuze hadden gedaan. Zeker aanbevolen.

Geweldige winkel ruime keuze meedenkend�

Geweldige winkel ruime keuze meedenkend en zijn zeer goed geholpen

Helemaal top

Helemaal top! Ondanks regenachtige drukke 2e pinksterdag, onwijs veel kunnen bekijken en een mooie 4 Zits bank samengesteld met hulp van een vriendelijke medewerker. Korte levertijd. We kijken er naar uit zitmaxx!

Nieuw Bank

Afgelopen weekend bij Zitmaxx geweest en een prachtige bank gekocht die helemaal aan onze wensen voldoet. We zijn geholpen door een zeer vriendelijke werknemer die alles goed en duidelijk heeft uitgelegt en wij met een goed en tevreden gevoel de winkel hebben verlaten .....nu nog even geduld hebben tot we kunnen genieten van onze mooie nieuwe aanwinst. Dank je wel Zitmaxx

Mooie, ruime winkel met groot aanbod. Je wordt snel en kundig geholpen. Ze denken goed met je mee en zijn eerlijk. Al voor de tweede maal hier onze bank vandaan. Wij zijn tevreden klanten.

Geweldige service

Geweldige service! Geweldige winkel met adviseurs die kennis hebben van zaken en erg geduldig en service gericht ons hebben geholpen. Zou Zitmaxx bij iedereen aanbevelen. TOP TOP TOP!!!

Grote assortiment

Grote assortiment, fijne winkel als je bij zitmax niet kan slagen dan kan je nergens slagen.

Heel fijn geholpen in de winkel en�

Heel fijn geholpen in de winkel en vervolgens ook meerdere meubels besteld !

Het was erg druk toen wij er waren maar�

Het was erg druk toen wij er waren maar het is effici�nt ingedeeld en we zijn super vriendelijk en goed geholpen.

Ongekend

Ongekend. Een meubelwinkel die werkelijk klantgericht is. Misschien kwam ik voorheen bij de verkeerde winkels, maar Zitmaxx heeft me echt enorm verrast. Prachtige winkel, heerlijke energieke vibe onder het personeel en �chte aandacht van de adviseur. Ik weet zeker dat deze winkel een topteam heeft en dat het personeel lekker in hun vel zit. Dat voel je gewoon als je daar rondloopt. Ik heb m'n ouders er inmiddels naartoe gestuurd en ben zelf al weer terug geweest voor meer meubels... ??

Top geholpen!!!

Wij waren op zoek naar een bank, wel kwaliteit maar niet te duur. Wij gingen in eerste instantie voor een informatief gesprek, na een uur rondlopen hebben wij iemand aangesproken en wij werden zeer goed geholpen. Wij zijn uiteindelijk met een order de deur uit gelopen en kunenn niet wachten tot de bank bezorgd gaat worden.

Ze nemen de tijd voor al je wensen !!!!

Ze nemen de tijd voor al je wensen !!!!

Assortiment is gewoon te goed�

Assortiment is gewoon te goed eigenlijk. Je weet op een gegeven moment niet meer wat je nou wil. Gelukkig geholpen door een zeer aardige man en de bank van onze keuze kunnen bestellen (3 a 4 maanden levertijd ?? Maar verders gewoon een prima zaak. Tip: zorg voor een kleine horeca gelegenheid waar je hapje en een drankje kan doen. Je maakt er meestal toch een soort dagje weg van !

Top winkel!

Top winkel! Mooi ingerichte winkel, vriendelijke & behulpzaam personeel! Na zo'n beetje overal in Nederland te hebben rondgekeken kwamen we uiteindelijk terecht bij Zitmaxx. Alle zitmeubelen zijn ontzettend trendy en kunnen worden aangepast naar persoonlijke voorkeur waarbij er ook heerlijk veel opties zijn qua kleuren, stofjes, afwerkmogelijkheden etc. We kunnen dan ook alleen maar aanraden om hier zeker eens langs te gaan zodat je de stoffen kunt zien en zelf de kwaliteit kunt ervaren van het aanbod!

Koop geen meubels voor dat je Zitmaxx heb gezien.

Het was voor mij voor het eerst dat ik bij Zitmaxx was. Bij het begin loop je door het hele winkel. Er is voor een ieder gewenste assortiment. Na het kiezen wordt je goed geholpen door een medewerker. Het was voor ons een goede ervaring om hier een bank te kopen. En na een kopje koffie en de Offerte. Zeer tevreden naar huis. Geen leugen over de levering. Helder en duidelijke verhaal.

Grote keuze aan meubilair, goede hulp gekregen van medewerker en kunnen slagen voor een bank helemaal naar mijn smaak. Top! ????

Wij zijn heel goed geholpen bij de�

Wij zijn heel goed geholpen bij de bestelling van onze eetkamerstoelen. Er is heel veel keus. Personeel was vriendelijk en kundig. Netjes dat je niet hoeft aan te betalen. Voor de rest kunnen we nog niet veel zeggen. Eerst afwachten, wanneer onze bestelling binnenkomt.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar