Fijn verkoopgesprek

Fijn en deskundig verkoop advies gekregen bij Rick, ook nog wat gelachen en een prima prijs!

2de review

2de review, maar dik verdient! Inmiddels hebben we onze bank, een relaxstoel en ons bed bij zitmaxx gekocht en we zijn elke keer heel goed geholpen. We zijn geholpen door een super fijne verkoper en wilde speciaal voor de 2de keer weer geholpen worden door deze man! Het is zo fijn dat de tijd voor je genomen word en dat alles gecombineerd kan worden qua stoffen en kleuren. Kan niet wachten tot onze spullen geleverd worden! Super bedankt!

Groot assortiment, vakkundig advies, goede prijs/kwaliteit

Zitmaxx is een winkel met een enorm groot aanbod aan meubelen. Ik denk dat er voor ieders smaak wel iets te vinden is. Het bankstel dat wij hebben besteld kan geheel naar eigen wens worden samengesteld en het verkooppersoneel neemt hier uitgebreid de tijd voor. Nu maar hopen dat de aangegeven levertijd gehaald wordt.

Ik ben goed geholpen en heb een mooie�

Ik ben goed geholpen en heb een mooie bank uitgezocht en wacht vol verwachting al totdat de bank komt.

Netjes en vlot geholpen door een�

Netjes en vlot geholpen door een aardige gezellige meneer

Hele fijne winkel!

Hele fijne winkel met groot assortiment. Vriendelijke, hulpvaardige en professionele verkoopmedewerkers. Geven goede adviezen mbt inrichting en keuze voor materialen. Nu al verschillende malen hier meubels gekocht en zeer tevreden over de verhouding prijs/kwaliteit.

Maximale beleving bij zitmaxx

Netjes ontvangen, goede toelichting op onze wensen. Veel keuzes gehad in stoffen en materialen. Verkoopadviseur hielp ons in alle rust. Super ervaring.

sporten voor meubels

Door het grote assortiment waar je doorheen kunt lopen. Hierdoor veel keuze. Maakt het soms weleens moeilijk om een keuze te maken. Geen opdringende verkopers. Na door de showroom gelopen te hebben, kan je met een verkoper allerlei keuzes maken. Hierdoor ontstaat een goed gevoel.

Ruime keus aan meubelen.

Ruime keus aan meubelen. Fijn dat personeel niet continu achter je aan loopt om te vragen of ze je kunnen helpen.

Prachtige winkel met voor ieder wat wils

Prachtige winkel met voor ieder wat wils. Behulpzaam personeel en gemoedelijke sfeer. Verkoper was wat zakelijk en toonde weinig (oprechte) interesse. Desondanks op professionele wijze geholpen. Duidelijke richtlijnen en beleid mbt levering / betaling.

Fijne winkel met groot assortiment

Fijne winkel met groot assortiment, ook aan accessoires. We werden goed geholpen. Het was druk maar er lopen heel veel medewerkers rond om te helpen. Nu nog even wachten op de bank, ik ben benieuwd!

Eerste indruk is erg goed

Eerste indruk is erg goed! Winkel heeft een mooie uitstraling, met veel verschillende stijlen. Prettige omgangsvorm door personeel, totaal niet opdringerig, je kunt rustig je gang gaan tot je zelf aangeeft dat je hulp nodig hebt. Wij hebben een prachtige bank besteld, daarbij zijn wij geholpen met het kiezen van de stof en kregen hierbij het nodige advies! Tot nu toe erg tevreden ??

We zijn prima geholpen

We zijn prima geholpen. We moesten even wachten maar het was ook heel druk. De koffie smaakte prima . Aardige verkoper.

Aanrader!

We hebben een groot deel van onze meubels gekocht bij Zitmaxx. Groot aanbod voor prima prijzen! Behulpzame medewerkster die fijn met ons meedacht. Ook het feit dat bepaalde meubels langere levertijd hadden werd prima opgelost met verschillende lever momenten zonder extra kosten. Al met al een goeie ervaring en voor herhaling vatbaar.

Zeer fijne ervaring.

Netjes geholpen en ondanks de drukte nam de medewerker alle tijd voor ons. Eerlijk advies tussen de prijsverschillen en duidelijk over verwachtingen uitspreken qua product en levering.

I would recommend to all my friends�

I would recommend to all my friends this store. Great assortment and nice customer experience. We�ll come back!

Woonwinkel met alle mogelijkheden en nog betaalbaar ook!

Ik had totaal geen verwachtingen en kwam zitmaxx tegen via social media. Maar wat een mooie zaak met enorm veel keus! Alles is werkelijk waar mogelijk en de service is top! Ik ga nooit meer naar een andere meubelzaak!

Goed en deskundig geholpen bij Zitmaxx

Goed en deskundig geholpen bij de aankoop van onze eettafel en bank/stoelen. Geen probleem bij het opstellen van de meubels om ons een goed beeld te geven qua grootte en juiste samenstelling.

Voor de 2e keer teruggekeerd voor het�

Voor de 2e keer teruggekeerd voor het aanschaffen van meubels. Wederom goed geadviseerd en geholpen bij de aanschaf. De meubels zijn van goede kwaliteit en je betaald niet te veel. Een echte aanrader.

Kom zeker nog eens terug

Leuk assortiment, goed en effectief geholpen door een kundige medewerker met humor. Aantal opties van de gekozen bank waren wat beperkt en de levertijd helaas 4 maanden.

Super fijne ochtend gehad en eigenlijk meteen gekocht ;-)

We hebben een hele fijne ochtend gehad bij Zitmaxx. heerlijk even zonder verkopers om je heen in de enorme winkel rond gelopen, foto's gemaakt en vragen verzameld. We zohcten een eetkamerbank en stoelen.Dan heerlijk tijdens de koffie samen met de verkoopadviseur alles doorgenomen. gelukkig kon er veel. Waar het niet mogelijk was kwam de verkoopadviseur met een goede en gepaste oplossing. Wij hebben vrienden (henck en Karin van den breul) jullie geadviseerd en zij hebben ook daadwerkelijk bij jullie stoelen en een woonkamerbank gekocht. Heel prettig. We komen zereker weer terug omdat we meer nodig hebben

Prettige winkel

Prettige winkel, met een ruim assortiment in verschillende prijsklassen. Zeer vriendelijk geholpen en met alles geweldig geholpen.

Ruime keuze en goed geholpen

Ruime keuze en goed geholpen. Jammer dat alle verstrekte info van de website komt, daar zit nog een extra ster in. Maar dit is door de grote winkel ook misschien wel het lastige.

Zeer goede ervaring.

Afgelopen weekend hebben wij een bank gekocht bij zitmaxx. Wij hebben de bank uiteraard nog niet ontvangen, maar we zijn zeer goed geholpen bij de aankoop. Er werd meegedacht door de verkoopster zonder dat zij opdringerig was, wat het een zeer aangename ervaring maakte. Daarnaast is het assortiment heel ruim en kun je ook uit veel stoffen en uitvoeringen kiezen.

Zeer mooie/overzichtelijke winkel met�

Zeer mooie/overzichtelijke winkel met kwalitatieve meubels en behulpzaam/klantvriendelijke personeel.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar