Top service!

Top service!

Goede hulp

Goede hulp, wel wat lange wachttijd van ongeveer 45minuten voordat we geholpen konden worden

TOP!

Goede service. Heel behulpzaam en meedenkend. Zeker een aanrader.

Fijne service

Fijne service! Toch nog twijfel over de kleur van de fauteuil gehad en ik kon probleemloos de kleur nog aanpassen.

Fijne grote en uitgebreidde winkel

Wat voor ons heel relaxed is, is dat er niet direct een verkoper in de achtervolging gaat. We konden zelf op ons gemak kijken. Bij vragen was er een verkoper die ons direct te woord stond. Assortiment was uitgebreid. Prijzen aangenaam en voor iedere beurs ruime keuze.

Leuke winkel en een mooie collectie.

Leuke winkel en een mooie collectie.

Super fijne winkel met veel aanbod

Super fijne winkel met veel aanbod. Geen opdringerige verkopers en zeer behulpzaam.

We werden goed

We werden goed, snel en prettig geholpen bij het samenstellen van onze bank! Ondanks dat het heel druk was hebben we geen moment het gevoel gehad dat het ook echt druk was. Er werd alle tijd voor ons genomen, heel erg fijn!

Erg prettig en kundig geholpen!

Erg prettig en kundig geholpen voor de medewerker van Zitmax. Erg veel keuze en dat maakte het juist lastig. Zelf een voorselectie gemaakt en met wat tips en adviezen een prachtige bank kunnen kiezen. Al met al een erg fijne ervaring!

Klant is koning

Wij waren helaas vanwege de drukte pas om 20:55 uur op donderdagavond aan de beurt om met een verkoopadviseur te spreken. Toch werd er volledig de tijd voor ons genomen en hebben wij zonder ons opgejaagd te voelen met goed advies kunnen besluiten tot de aanschaf van een nieuwe bank. Toen bleek de verkoper ��n maat verkeerd berekend te hebben en werden we een dag later keurig gebeld en is alles nogmaals doorgenomen, waarna op de mail schriftelijk is bevestigd en de koop netjes is aangepast. Nu afwachten op de bank!

Vanaf het eerste contact uitstekend�

Vanaf het eerste contact uitstekend geholpen. Ik werd zeer vriendelijk telefonisch geholpen en ook in de winkel. Ik zou zeker weer iets bestellen bij Zitmaxx.

Super vriendelijk en rustig geholpen

Super vriendelijk en rustig geholpen. Nemen alle tijd voor je om een goede keuze te maken en met fijn advies. Ik ben super tevreden en kan niet wacht om op mijn mooie nieuwe bank te zitten

Goede service!

Op een donderdagavond gingen wij naar de Zitmaxx. Een grote zaak met veel meubels. Toen wij een verkoper wilde spreken moesten we even plaats nemen aan een tafel. Dat duurde hooguit 10 minuten. De verkoper stelde zich netjes voor. Toen een bepaalde keuze niet kon, omdat deze meubels niet in onze kleur geleverd kon worden, dacht de verkoper mee met de welke mogelijkheden er dan wel waren. Toen er veel besproken was gingen we met elkaar de winkel in om alles even na te lopen De verkoper voelde goed aan dat mijn man en ik even overleg nodig hadden. Het was een prettig bezoek en we zijn dan ook heel benieuwd naar de meubels als die geleverd gaan worden.

We zijn met het hele gezin bij jullie�

We zijn met het hele gezin bij jullie geweest. De Kids waren nogal al druk :) , ondanks dat zijn jullie erg behulpzaam en vriendelijk voor ons geweest. We zijn goed geholpen bij het maken van onze keuze. Ook hebben jullie fijne, mooie banken. Vandaar dat wij opnieuw voor jullie hebben gekozen.

uitstekende meubelzaak

winkel goed bereikbaar, en goede indeling met ruime keuzemogelijkheden, prima geholpen geholpen door verkoopster met een lekkere kop koffie erbij

In een woord heeel goed.

In een woord heeel goed. Veel keus in meubels Snel en heel goed geholpen en advies . Na de tijd voor ons om de keuze te maken. Kon vragen stellen. Super blij om hier weer wat te kunnen kopen. Eetkamer stoelen en fauteuil. Heel blij met alles.

Heel veel keus

Heel veel keus. Bijna onbeperkte mogelijkheden. Goede en fijne begeleiding, met oog en aandacht voor onze wensen. Veel kennis bij verkoopster. Verkoopster zeer aangenaam om mee te praten en zaken te doen.

Winkel met goede formule

Winkel met goede formule. Op gemak rondkijken, melden bij balie, die stuurt verkoper. Veel keuze in verschillende stoffen. Geen aanbetaling. Nu nog wachten op levering

Mooie zaak, veel keuze en goede klantenservice!

Veel keuze, mooie zaak. Goede klantenservice. Dit betreft het bezoek aan de winkel en het plaatsen van een bestelling. Door de winkel lopend veel indrukken kunnen opdoen van allerlei soorten banken. Wanneer wij met een medewerker het gesprek zijn aangegaan werden wij goed geholpen en geadviseerd.

Wat een keus!!We waren voor het eerst�

Wat een keus!!We waren voor het eerst in jullie zaak. We werden prima geholpen door een man die wist waarover hij het had! Plezierig gesprek onder het genot van een kopje cappucino. Goed geslaagd, alleen jammer van de lange levertijd, maar daar kunnen jullie niets aan doen.

Veel keuze in stalen en vriendelijke�

Veel keuze in stalen en vriendelijke verkopers. Wij kwamen speciaal uit Belgi� en kunnen niet wachten om onze bank thuis te hebben.

We kwamen voor alleen een bank en zijn�

We kwamen voor alleen een bank en zijn zeer geslaagd en direct goed geholpen. Echt een aanrader, we komen zeker terug!

Fijne meubelzaak met ruime sortering

Ruime sortering. Dit is een winkel waar je eerst op je gemak kunt rondlopen via een speciale looproute zodat je niets over het hoofd ziet. Daarna kun je naar wens vriendelijk en professioneel advies krijgen zonder dat er iets wordt opgedrongen. Wij hebben met plezier onze nieuwe meubelen hier gekocht. Ook na de aankoop wordt je duidelijk op de hoogte gehouden hoe de bestelling ervoor staat en wanneer de levering ongeveer gaat plaats vinden. Goede service. Kortom ik zou iedereen aanraden hier te gaan winkelen.

Fijne ruime winkel met een heel divers�

Fijne ruime winkel met een heel divers assortiment. Vriendelijk personeel

Verrassend adequaat en snel

Verrassend adequaat en snel! En onderscheidende collectie

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar