Op de site van jullie gezien

Op de site van jullie gezien, was duidelijk informatie en goed geholpen, afspraak nagekomen wat betreft staaltje opsturen.

Hele aardige adviseur

Hele aardige adviseur! Niet opdringerig wat heel fijn is. Wij zijn goed geholpen met het kopen van onze eerste bank! Als kers op de taart na onze verbouwing kunnen wij niet wachten op onze bank! Goed geholpen bij ons wat gecompliceerde bank. Wij hebben ook een heel fijn spontaan gesprek gehad met de adviseur, geen verkooppraatjes. Wij kunnen niet wachten, zeker het kijken waard in deze winkel.

Zitmaxx is echt een aanrader!!!

Mooie winkel, mooie spullen, vriendelijke bediening en een goede aflevering. Zitmaxx is echt een aanrader voor iedereen de juiste meubelzaak zoekt!!!

Service is uitermate slecht

Service is uitermate slecht. Oplossingen moeten via de leverancier van zitmaxx gaan dit terwijl het product toch echt bij zitmaxx gekocht is en niet bij de leverancier van dit bedrijf. 0 empathie klachtoplossingen ver beneden alle verwachtingen. Kortom ontevreden over service. Prijspunt wel aantrekkelijk.

Goed geholpen en vriendelijke�

Goed geholpen en vriendelijke behulpzame medewerkers

Erg tevreden werkwijze en bestellen artikelen

Bij binnenkomst keurig welkom geheten met uitleg over werkwijze. Lekker kopje koffie erbij en op ons gemak uitgezocht wat we wilde hebben (in ons geval barkrukken). Netjes geholpen bij in orde maken van onze bestelling. Erg mooie en uitgebreide showroom. Komen zeker weer terug als we meubels nodig hebben.

Uitstekend! De keuze is reuze en goed betaalbaar. Voor de 2e maal in 2 jaar tijd h��l goed geslaagd voor een nieuwe bank en fauteuils. En niet omdat de bank binnen 2 jaar versleten is, maar gewoon omdat wij verhuizen en door de vele ruimte nog een bank erbij nodig hebben. Dus dan gaan we naar Zitmaxx en dan weet je zeker dat je slaagt voor een goede prijs!

Door aardige verkoopster geholpen

Door aardige verkoopster geholpen. Ze ging op zoek naar de door ons gewenste stoel en de staaltjes die erbij hoorden. Aan een tafel gezeten met kopje koffie overlegd wat we wilden. Helaas liep ze 2x weg om andere klanten te helpen midden in de onderhandelingen, zonder ook maar iets tegen ons te zeggen. Verder alles netjes afgehandeld.

Zeer goede service

Zeer goede service, goed afgestemde showkamers. Een aanrader voor ieder die meubels zoekt

Na het lezen van een advertentie in het�

Na het lezen van een advertentie in het AD op pad naar Ter Aar. Niet echt naast de deur voor ons, maar het was een mooie route, wat het plezier aanwakkerde, ondanks de regen. Aangekomen geparkeerd op de goed geoutilleerde parkeerplaats, ook voor elektrische auto�s. Binnenkomen in een ruime hal en daarna vriendelijk begroet door ��n van de medewerksters. Wij gaven aan rond te willen snuffelen en konden onze gang gaan. Het pand is ruim van opzet met een zeer uitgebreide collectie relaxstoelen op de begane grond in diverse prijscategorie�n. Een stuk doorlopen stonden diverse boxsprings. Op de eerste verdieping een ruime keus in huis- en eetkamerinrichtingen. Alles ordelijk opgesteld en met accessoires aangevuld. Ook de koopjeskelder was ruim voorzien van artikelen, was wel rommelig, maar dat heeft ook wel weer wat. Op alledrie de verdiepingen werden we steeds vriendelijk begroet door medewerkers, die ons vrij onze gang lieten gaan. Eenmaal onze voorlopige keuze gemaakt een verkoopster gevraagd voor hulp, advies en een voorlopige prijsopgave. Daarna een week thuis nagedacht of dit was wat we werkelijk wilden en toen terug naar Zitmaxx om onze stoelen te bestellen. Wederom vriendelijk geholpen door de mevrouw die ons eerder had geadviseerd. Twee zeer positieve ervaringen dus. Enige minpuntje: we moeten even geduld uitoefenen voor we van onze stoelen kunnen genieten.

Fijne ervaring Zitmaxx

Op Koningsdag zijn we naar Zitmaxx gereden om op zoek te gaan naar een bankstel en we zijn er geslaagd. Wat ons opviel is, dat er veel enthousiast personeel rondliep, die ondanks de drukte echt de tijd voor je namen en met je mee denken en absoluut niet opdringerig zijn en onder het genot van een kopje koffie adviezen geeft.

Fijne winkel

Zoon fijne winkel. Komen eigenlijk altijd hier heen. Als we voor een nieuwe bank willen gaan. Afgelopen Woensdag weer bij jullie geweest. En weer helemaal verliefd geworden op een bank. Zo lief geholpen dat we besloten hebben om de bank te kopen. Kunnen nu al niet meer wachten tot hij bij ons in de woonkamer staat. Wij raden jullie aan bij iedereen.

Zitmaxx is een aanrader!

In een ontspannen sfeer werden wij door een deskundige verkoper geholpen. Hij nam ruim de tijd voor ons en zijn zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding van de aangekochte bank.

De keuze is (te) reuze??

Enorm aanbod. Handige looproute. Teveel kleurkeuze??. Deskundig advies.

Onze ervaring

We zijn erg tevreden over de eetkamerstoelen die we hebben gekocht en de uitgebreide keuze in stoffen en kleuren die je kunt kiezen. De winkel is mooi ruim opgezet en er zijn veel mooie meubels e.d. te bekijken. Bij binnenkomst word je netjes ontvangen en wordt verteld hoe het concept werkt. Wat ons wel tegenviel is dat de winkelmedewerker die ons hielp bij de aankoop een erg onge�nteresseerde indruk maakte en ons weing informatie verschafte. Hij leek niet heel veel zin in zijn werk te hebben en dat laat een niet al te beste indruk achter.

Prettige ervaring met Zitmaxx Wonen

Bij binnenkomst in de winkel al een prettig ontvangst. Rondje gelopen in de winkel en daarna bij de balie aangegeven dat wij wat meubels willen aanschaffen bij jullie. Mochten gaan zitten en later kwam een hele vriendelijke verkoopster naar ons toe. Heeft ons goed geadviseerd, verschillende stofjes laten zien en ons nog even goed laten nadenken over de keuzes van de meubelen. Zeer prettige ervaring met Zitmaxx Wonen.

Prettige winkel voor kiezen bank

Zeer prettige winkel voor het uitzoeken van een bank. We zijn ook zeer fijn geholpen en geadviseerd. De verkoper nam alle tijd, ook bij de moeilijke afweging voor de soort stof en de kleur ;-).

Top!!

Eetkamerstoelen gekocht bij Zitmaxx. Eerst zelf gekeken en vervolgens aantal opties uitgezocht. Vervolgens deze samen met een adviseur besproken, met de aanwezige vele mooie stoffen en kleuren. Werd fantastisch geholpen, veel tijd genomen. Gaat hier om goed helpen en niet om maar te verkopen. Absolute Aanrader!

Eetkamerstoelen

Wij zochten eetkamerstoelen en waren al bij diverse zaken geweest en nog steeds geen beslissing genomen. Vanwege de mooie grote advertenties in het Reformatorisch Dagblad kwamen we terecht bij Zitmaxx.Bij binnenkomst werden wij geadviseerd om de looproute te volgen zodat we alles goed konden zien. Deze looproute is, in tegenstelling met andere zaken, heel goed aangegeven. Dit hebben we gedaan en hierna heeft een verkoopster ons begeleid om de juiste keuze te maken. Het resultaat is dat we een voor ons mooie stoelen hebben uitgekozen en besteld hebben.

Na de eetkamerstoelen terug geweest�

Na de eetkamerstoelen terug geweest voor een bankstel! Hoop dat de meubels snel binnen komen!! Top winkel!!

Mooie grote winkel met vriendelijke�

Mooie grote winkel met vriendelijke medewerkers die heel erg behulpzaam en vriendelijk zijn, niets is teveel. Het assortiment is zeer uitgebreid en ruim voldoende keus. Wij zijn zeer tevreden en fijn geholpen.

Nieuwe bank

Ik ben goed geholpen door een medewerker in de winkel. Personeel was vriendelijk. Dit maakt het makkelijker om vragen te stellen. Ik ben geholpen bij het kopen van een bank. Je krijgt genoeg advies en mogelijkheden om je product aan te passen zodat je uiteindelijk tevreden de winkel verlaat.

Zeer vriendelijk geholpen door een Iris

Zeer vriendelijk geholpen door een Iris

Goed concept

Wat een leuke winkel goed concept je kijkt zelf rond maakt foto�s en aan het einde van de rit kijken de verkopers met je mee om alles passend te krijgen. Eigenlijk gingen we alleen voor een bank, maar lieoen de deur uit met een complete inboedel

Goed advies en zeer ruime keuze

Goed advies en zeer ruime keuze