Wat een keuze

Wat een keuze! En wat weten een hoop mensen Zitmaxx te vinden, want het loeidruk deze zaterdag. Maar het gaat enorm georganiseerd! Ik zag een bank naast mijn wens, meldde me bij de infobalie, kreeg een tafel toegewezen (en nam gratis wat te drinken) en even later kwam er een medewerker en was het zo voor elkaar! Nu 4-7 weken wachten, ben benieuwd!

Neem zeker een kijkje

Grote winkel, enorm veel keus en voor ieder budget wat wils. Ondanks de drukte super snel geholpen, personeel is heel vriendelijk en behulpzaam. Ik zou zeggen, neem zeker een kijkje in de winkel. Wij kunnen niet wachten totdat onze meubels binnen zijn.

Mooie ervaring

Snel geholpen, veel keuzemogelijkheden bij samenstelling. resultaat erg mooie bank naar onze wensen tegen een redelijke prijs

Bank: kleur,maat,stof,pootjes......zeg t maar ??

Erg leuk geholpen, lekkere koffie gekregen, heel ontspannen. Er word met je meegedacht en de verkoopster voelde goed aan welke 'richting' we op wilde. Ondanks de drukte geen seconde een gevoel ervaren dat we op moesten schieten. Niks was te veel, heel fijn.

Deskundig geholpen bij aanschaf nieuwe meubels

In verband met verhuizing waren wij op zoek naar diverse nieuwe meubels voor in huis. Afgelopen tijd meerdere keren in de winkel geweest en door verschillende werknemers geholpen. Altijd een duidelijk en deskundig advies gekregen in zowel style als kleur advies. Wij zijn blij met de bank, tafel, stoelen en eettafel bankje wat we besteld hebben. Kunnen niet wachten tot deze binnen zijn. Dit duurt helaas nog even.

Onwijs blij met onze aankoop. Echt een aanrader!

Onwijs blij met onze aankoop. Goed geholpen, juist advies en een groot assortiment voor een uitstekende prijs.

Was echt een hele fijne ervaring

Was echt een hele fijne ervaring. En werden heel warm ontvangen en super goed geadviseerd en geholpen om zo de perfecte bank te kiezen voor ons huisje!!

Top service bij uitzoeken van bank

Nadat je eerst zelf in de zaak op je gemak kunt rondkijken, kun je je bij interesse of als je meer informatie wil melden aan de balie. Binnen no time, ondanks dat het behoorlijk druk was, kwam er een zeer behulpzame medewerkster ons helpen. Deze heeft ons heel fijn en geduldig alle opties laten zien die beschikbaar waren voor de banken waar wij interesse in hadden. Uiteindelijk zijn we overgegaan tot de aankoop van een bank die helemaal naar onze wensen is aangepast. We kunnen dan ook niet wachten tot deze geleverd wordt.

Shoppen bij Zitmax

Het was een leuke ervaring om bij Zitmax meubels, zoals een bank en fauteuils uit te zoeken dat komt omdat wij heel hartelijk zijn verwelkomd en heel goed en kundig werden geholpen. Wat ik wel jammer vind is, dat we voor een behoorlijk bedrag hebben besteld maar er verder niets extra�s zoals bijv. een paar sierkussens, bijgeleverd konden worden.

Vriendelijke verkoopster

Vriendelijke verkoopster Nam de tijd voor je Dacht mee over de aanschaf van de meubels Voelde me echt welkom bij Zitmaxx meubelen Echt een aanrader

Goed geslaagd bij de Zitmaxx!

Wat een mooie winkel zeg! We werden meteen verliefd op de Birmingham bank. De dame die ons hielp was erg behulpzaam en dacht goed met ons mee. Wij komen sowieso terug als we andere meubels nodig hebben! 5 sterren :)

De keuze is enorm, top service!

De keuze is enorm, de advisering top! Wij hadden al een voorselectie gemaakt van de meubels, maar Helene van Zitmaxx heeft de puntjes op de i gezet. Superblij met haar hulp en adviezen!

Uitstekende klantgerichtheid met�

Uitstekende klantgerichtheid met aandacht voor de eigen wensen en zeer goede bruikbare en realistische adviezen. Prettige winkel om te kopen.

Aankoop eetkamertafel, eetkamer stoelen en eetkamerbank

Het ontvangst was prima en de showroom is goed ingericht en de prijzen zijn op de producten zichtbaar. Het gesprek met de verkoper was lastiger omdat hij de producten niet direct herkende (aan de hand van foto's op mijn smartphone kon hij ze terug vinden in zijn systeem). Korting (stapelkorting) was niet bespreekbaar, ik gaf aan meerdere producten in 1 keer te kopen (eettafel, eetkamer stoelen en eetkamerbank). Ook transportkosten worden berekend, gezien het besteedde bedrag is dit wel opvallend. Dit zijn naar mijn mening de verbeterpunten.

Zeer mooie zaak

Zeer mooie zaak Ruime keuze en vriendelijk personeel

De bank en tafel moeten nog binnenkomen, maar super fijn geholpen in de winkel. Veel keuze en alles is mogelijk kwa opstelling/stof/grootte. Fijne ervaring, niets op aan te merken!

Makkelijk tevreden en veel keus

Mooie zaak en gunstig gelegen, met voldoende parkeergelegenheid. Een mooie en goede relaxfauteuil besteld. Nadat we zelf de stoel en stof hadden uitgezocht werden we snel en vakkundig geholpen. We waren binnen no time weer onderweg naar huis.

Een lieve aardige kundige verkoopster�

Een lieve aardige kundige verkoopster die geduld en alle tijd had en mee dacht. Ik mijn zoon en mijn moeder kopen al jaren bij jullie, we gaan eigelijk nergens anders kijken we gaan altijd naar jullie toe. Als je tevreden bent dan blijf je ergens bij.

Gister een tafel met stoelen gekocht

Gister een tafel met stoelen gekocht! Zeer vriendelijk geholpen door de verkoper� droeg goed advies aan over waar wij twijfelden. Was de eerste keer dat ik bij Zitmaxx wonen kwam en meteen gescoord. Bovendien nog meer mooie meubels gezien, maar alles op z�n tijd ;)

Fijne verkoper die niet opdringerig was�

Fijne verkoper die niet opdringerig was en zeer informatief gesprek. Winkel was verzorgd en de koop was snel rond.

Heel erg goed geholpen door Monique

Heel erg goed geholpen door Monique! Ze had verstand van zaken en gaf me goede tips kwa kleur hoe en te combineren, zeker een aanrader!

Vandaag langs de winkel geweest en een bank besteld. Ontzettend leuke winkel met een ruime assortiment. Hele aardig personeel die klantvriendelijk is, meedenkend en ze nemen echt de tijd voor je. Zeker een aanrader. Ik kijk ernaar uit om de bank te ontvangen.

Tevreden!

Deze avond ben ik ontzettend goed geholpen bij het bestellen van een nieuwe dressoir kast. De verzendkosten zijn gratis en de service was fijn! Dankjewel en tot de volgende keer.

Je gaat niet weg zonder een bank naar jou wens�

Ik was zo nerveus om te gaan zoeken naar een bank in zo een grote winkel, maar ik werd direct heel goed geholpen bij inkomst wat mij ook gelijk geruststelde. Ik werd begeleid door een hele lieve jongedame die mij door het process heen hielp. Als je niet weet welke bank je wilt en of je allang twijfelt, ga naar ZITMAXX WONEN� je gaat niet weg zonder een bank naar jou wens! Ik ben happy..

Op de eerste plaats,is het een mooie�

Op de eerste plaats,is het een mooie grote winkel,met ontzettend veel keus,Wij werden profesioneel geholpen, en zullen er meer komen kijken als wij iets nodig hebben.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar