Mooie en gezellige winkel bij je zeker slaagd

Bij binnenkomst word je vriendelijk begroet en helpen je netjes door de winkel heen wat je zoekt Met een lekker bakkie der bij word de rekening opgesteld Bij verweer extra korting werd dit ook netjes opgelost Wist van deze zaak niks af maar weet hem nu voor andere te aanbevelen top

Een hele fijne zaak met een groot�

Een hele fijne zaak met een groot assortiment en heel professioneel en vriendelijk personeel!

Super goed en vriendelijk geholpen in de winkel Echt super veel keuze en de banken zijn in alle kleuren en stoffen te krijgen. Ook opstellingen zijn aan te passen naar eigen smaak.

Ik vind dat we super goed geholpen zijn�

Ik vind dat we super goed geholpen zijn ik ben bij meerdere meubel winkels geweest voor een bank en nergens ben ik goed geholpen ja in het begin maar als je dan zegt dat je twijfelt en nog andere banken wilt gaan bekijken verdwijnt hun lach en lopen ze letterlijk van je weg en zeggen ze geen eens gedag en ik ben bij jullie goed en vriendelijk geholpen en het is gelukt om een mooie bank bij jullie te halen !

Goede duidelijk uitleg jullie nemen�

Goede duidelijk uitleg jullie nemen ruim de tijd om alle vragen te beantwoorden kortom perfect

Vriendelijke verkoper die ons goed�

Vriendelijke verkoper die ons goed heeft geholpen met passend advies over stof en keuze van de opstelling. Breder assortiment dan de concurrenten en oneindige keuzes aan stoffen.

Na vrij rondkijken zijn we keurig te�

Na vrij rondkijken zijn we keurig te woord gestaan door medewerkster of we iets gezien hebben waar we misschien wel vragen over hebben. Zoja, daarna keurig naar een plaats waar we met een verkoper alles konden bespreken. Na een fijn gesprek en goed te zijn ge�nformeerd hebben wij het product gekocht. Zo gauw de art/product binnen is worden wij gebeld of gemaild voor bezorg datum. Geen aanbetaling nodig, deze pas bij aflevering. Keurig.

Ik werd heel vriendelijk en met veel�

Ik werd heel vriendelijk en met veel goede adviezen geholpen door Anita van de Vendel.

Not Pushy, put my needs first.

Very welcoming. Not Pushy, put my needs first. It was clear that there was a process and this was followed without forgetting the needs of the customer. Explained everything clearly. The persons I encountered knew their products.

Fijne ervaring bij bezoek maar lees ook goed de negatieve reviews!

Eerste ervaring op bezoek bij Zitmaxx in Ter Aar: Ruime showroom, geen hijgende verkopers/sters in je nek. Alle tijd om rustig alles te bekijken. Na dat ons oog op twee banken was gevallen hebben wij ons bij de info balie gemeld en werd er een verkoper vrij gemaakt om aan tafel icm een bak koffie rustig de opties en details uit te werken. De verkoper kwam wel enigsinds ge�rriteerd over aangezien zijn tablet niet goed functioneerde bij het samenstellen van onze bank. Uiteindelijk werd maar pen en papier gepakt. De uiteindelijk gekozen bank Franchesca kon volledig naar onze wensen en budget (2500'-) geleverd worden. (opstelling, ribstof etc) Bij thuiskomst viel het ons ineens op dat de verkoper niet alle ribstoffen aan ons heeft laten zien. Het showroommodel had ribstof Tokyo en dit vonden wij er prachtig uit zien, heerlijk zacht en stevig aanvoelen. Echter heeft de verkoper deze versie ons helemaal niet laten zien maar wel duurdere varianten. Dit lijkt toch wel erg op een typische verkoper streek die een hogere provisie probeert op te strijken. Erg jammer dat dit nog steeds gebeurd. Over de kwaliteit en levertijd kan ik (nog) niets zeggen aangezien de bank net besteld is. Wat de verkoper wel eerlijk vertelde (na een vraag over de levertijd indicatie van ondergetekende) is dat de bank in Oost Europa geproduceerd word en het door de onlusten in Oekra�ne daar een onrustige tijd is. Vooralsnog zijn er nog geen vertragingen of problemen voorgekomen zo werd ons verteld. Toch netjes dat men hier eerlijk over communiceert zodat de klant rekening kan houden met eventuele vertragingen. Waarom al een review plaatsen zonder dat de bank nog geleverd is? Simpel: 2 dagen na bestelling een mail van Zitmaxx in onze mailbox met het verzoek tot het plaatsen van een review en de kans om het aankoopbedrag terug te winnen. Wat mij hier op deze review site op valt en hier schrik ik toch wel van is dat 90% van de positieve reviews hier betrekking heeft op het 1e bezoek aan de winkel in Ter Aar en het bestelproces aldaar. De rode draad echter in alle negatieve reviews heeft betrekking op de uiteindelijke levering van de meubels. (veel te laat, veel beschadigd tijdens transport, kwaliteit/constructie fouten etc) en hoe deze problemen slecht tot zeer slecht worden opgepakt door Zitmaxx. Al hadden wij deze berichten eerder gelezen (dat verklaart wellicht ook waarom Zitmaxx haar klanten 2 dagen na hun bestelling al vraagt een review te plaatsen (klanten zijn nog blij na hun bestelling) zo houd men de score kunstmatig hoog, een nogal erg goedkope en misleidende marketing truc) dan hadden wij nog wel 2x nagedacht of wij met Zitmaxx in zee zouden gaan. Het is nu afwachten of alles goed gaat en word het toch de komende maanden billenknijpen. Wat voor mij als een paal boven water staat na een flink aantal pagina's met reviews gelezen te hebben (hier en op Google) is dat er tijdens het transport proces blijkbaar vaak schade aan diverse meubels ontstaat . Dit is toch wel een zeer kwalijke zaak en iets waarin Zitmaxx haar verantwoordelijkheid in zou moet nemen. Men kan dit niet blijven afschuiven op een externe partij, hier heeft de klant geen boodschap aan. Neem dan een andere vervoerder. Daarbij staat in de kleine lettertjes van het koopcontract dat Zitmaxx bij een verkeerde levering tot 3x toe het recht behoud om het juiste artikel te leveren alvorens de koop kosteloos geannuleerd mag worden, dat de klanten vervolgens een jaar verder zijn (bij 3x 4 maanden levertijd) is natuurlijk alles behalve professioneel. Verschuilen achter je leveranciers getuigt van weinig klasse en verantwoordelijkheid nemen, dan begrijp je als retailer weinig van het woord klantvriendelijkheid en begrip tonen voor de situatie van je klanten. Tel daarbij de vele horror verhalen op van de slechte (bereikbaarheid en terugkoppeling) mbt de klantenservice en men heeft een aardig beeld waar je in terecht komt bij problemen. Gelukkig hebben wij een goede rechtsbijstandverzekering, hopelijk zal deze niet nodig zijn. Zodra de bank geleverd is zal ik deze review en score zonodig aanpassen. Voor nu houd ik de boot in het midden en houd ik mijn hart vast voor wat komen gaat. Met deze (voorlopige) review zullen wij weinig kans maken op het terug winnen van het aankoopbedrag maar een eerlijk verhaal gaat bij ons voor geld...

Hele goede ervaring met deze winkel;

Samen met mijn partner naar Zitmaxx geweest om een bank uit te zoeken. Je kan rustig op je gemak naar een bank kijken zonder dat er een verkoper om je heen loopt. Aan het einde zijn wij met een verkoper aan een tafel gaan zitten en heeft alle tijd voor ons genomen! Heeft advies gegeven over de verschillende soorten stoffen en gaf ons ook de tijd om na te denken. Hele fijne verkoper en uit eindelijk een hele mooie bank na onze smaak gekocht bij Zitmaxx.

Na een lange zoektocht naar meubels�

Na een lange zoektocht naar meubels hebben wij bij zitmaxx onze hele inboedel gekocht. De winkel is groot en overzichtelijk. De prijzen staan duidelijk bij de prachtige producten. Er is veel diversiteit in producten/materiaal en uitvoeringen. Medewerkers nemen echt de tijd om je te helpen en adviseren. Denken mee en proberen niet het duurste product te verkopen maar kijken echt naar de situatie. Wij kunnen niet wachten op onze meubels !

Afgelopen weekend naar Zitmaxx geweest�

Afgelopen weekend naar Zitmaxx geweest met mijn vrouw Eerst rondje gelopen en paar mooie banken gezien Werden goed geholpen en hadden gelijk een goed gevoel. Hebben gelijk bank besteld Als we de bank nu ook nog eens gratis krijgen dan kan het niet meer stuk

Ik ben goed geholpen en er werd goed meegedacht.

Nu meerdere bestellingen bij zitmaxx�

Nu meerdere bestellingen bij zitmaxx gedaan,zeer fijne en persoonlijke tijd door het personeel.neemt dee tijd en heeft ook goede adviezen

Bij binnenkomst lijkt het op een�

Bij binnenkomst lijkt het op een fabriek echter wanneer je rondgelopen heb en het ruime aanbod heb bekeken wordt je geholpen en deskundig geadviseerd door deskundige medewerkers die ruimschoots de tijd voor je nemen.

Goed georganiseerd bedrijf en heel�

Goed georganiseerd bedrijf en heel vriendelijk personeel!!

Prettige medewerkster heeft ons�

Prettige medewerkster heeft ons geholpen. Uitgebreid alle stoffen samen bekeken, toegelicht en afgezet tegen de verschillende andere stoffen van de aanwezige banken in de winkel. Uiteindelijk iets heel moois uitgekozen ^^.

Goed geslaagd ??????

Mooie en nette winkel. Super vriendelijk personeel die je netjes helpen en met je mee denken. Wij zijn goed geslaagd verschillende dingen gekocht. En heerlijke koffie ??.

Enorm aanbod

Enorm aanbod, we hebben onze ogen uitgekeken. Vier uur rondgesjouwd en de juiste bank gevonden. Leuk detail: een medewerkster wist de naam van een bank te noemen aan de hand van een klein deel van een mislukte foto van het label. Chapeau! Uiteindelijk ook prima geholpen met de juiste samenstelling, stof- en kleurkeuze. Enig minpunt is de wachttijd van drie maanden voordat we ervan kunnen genieten ??

Goede uitleg en veel gedult van de�

Goede uitleg en veel gedult van de medewerkster. Ook een mooie winkel met breed assortiment.

Toppie

8 jaar geleden eetkamerstoelen en kast gekocht bij zitmaxx. Nu weer nieuwe meubels besteld. Ik vind het een fijne en mooie winkel.

2x geweest

2x geweest, hartelijk welkom. Vervolgens goed advies, vriendelijk verkoper. Dus besteld. Nu hopen dat het zsm binnen komt.

Goed werk!

Goed, snel en vriendelijk geholpen. Zeer tevreden.

De keuze is reuze

Enorm veel keuze in banken bij Zitmaxx, ook in materialen en kleuren. Heel vriendelijk geholpen door verkoop adviseur William. Ik heb ook enorm veel plezier van mijn huidige bank bij Zitmaxx vandaan!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar