Uw zaak heeft een heel goede indruk op�

Uw zaak heeft een heel goede indruk op ons gemaakt. We zijn goed geadviseerd bij het uitzoeken van een mooie stoel (Xeil). We hopen dat we er veel plezier van zullen hebben.

Mooie winkel met hele mooie�

Mooie winkel met hele mooie woonartikelen! Geslaagd voor het kopen van mijn eerste bank. Mijn ervaring met de verkoper was dat hij wel wat gehaast/afwezig overkwam. Dit gaf wel een wat onzeker gevoel. Je schaft een product aan wat je voor langere tijd wil laten staan in huis en hierbij is een goede service van groot belang.

heel vriendelijk geholpen bij het�

heel vriendelijk geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe bank de service van Zittmaxx is erg goed we kopen er al jaren

Goei behulpzame medewerkers

Goei behulpzame medewerkers

Fijne zaak met heel veel keus

Het is een ruime winkel met heel veel keus. We zijn goed en snel geholpen.

Leuke woonwinkel, de moeite waard om een eind voor te rijden

Leuke woonwinkel, zeer ruim assortiment, er is goed met ons meegedacht. Redelijke prijzen.

Fijne service!

Een aardige jonge dame had ons geholpen. Ik geloof dat ze Judith heette. Ze dacht met ons mee en was geduldig.

Goed en vriendelijk geholpen

Goed en vriendelijk geholpen, hoop dat de tafels mooi in huis staan

We hadden stoelen gezien op de site van�

We hadden stoelen gezien op de site van u, maar in de winkel deze geprobeerd, een ander die we gezien hebben zat wel comfortabeler, en deze, zijn het geworden, we zijn naar de info balie gegaan, werden een naar een tafel gebracht, en even later geholpen met de stof uitzoeken, welke man heel behulpzaam en vriendelijk was, goed uitgelegd wat voor een stof het was, de order opgesteld, ging alles snel en naar wens.

Ben heel vriendelijk geholpen

Ben heel vriendelijk geholpen. Alles was heel duidelijk. Er werd goed advies gegeven. Alleen een klein minpuntje, we kregen geen koffie aangeboden. Dat was jammer vooral omdat we van ver kwamen.

Prima geholpen

Prima geholpen. Per abuis verkeerde maat gekocht. Geen probleem , keuze aangepast onder genot van heerlijke koffie en lachende vriendelijke mensen.

De keuze is reuze!

De keuze is reuze! Fijne meubelzaak, totaal niet opdringerig maar goede hulp met de juiste informatie. Met het noemen van de "naam" van de bank weten ze gelijk waar je het over hebt. Vind ik knap! Nog een andere staal stof zien, geen probleem. Prima zaak!

Zeer ruime keuze, fijn concept en goed geholpen

Zeer ruime keuze aan hele leuke meubels, zelfs twee keer de gehele winkel doorgelopen om alles nogmaals te bekijken. Heel fijn concept dat je als consument eerst rustig zelf kan rondkijken. Als je dan meer informatie wil, kan je het zelf bij de info balie aangeven. Vervolgens wordt je keurig geholpen met alle keuzes qua kleuren, mogelijkheden etc. Nu wachten op de levering!

Erg behulpzaam personeel

Erg behulpzaam personeel ! Assortiment is heel groot en bij alle meubelen zijn er zoveel opties verkrijgbaar zodat iedere klant altijd wel wat zou vinden ! Top zaak !

Erg mooie winkel

Erg mooie winkel, ruime keuze en goede service

Wat een heerlijke zaak

Uitstekend geholpen door een vakbekwame uiterst correcte jongeman. Nam rustig de tijd voor ons. Zelfs tegen sluitingstijd. Heeft ons zeer goed geadviseerd over de stoffen en kleuren. Kortom een zeer complete winkel met kwaliteitsmeubels, uiterst vriendelijk personeel met kennis van zaken en daardoor een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw interieur en een prettige , ongedwongen winkelervaring.

Heel erg fijn geholpen

Heel erg fijn geholpen, er werd de tijd voor ons genomen en alle keuzen werden voorgelegd. Duidelijke instructies en mogelijkheden aangegeven.

Vijf jaar geleden een bankstel gekocht�

Vijf jaar geleden een bankstel gekocht bij Zitmaxx . Nog steeds zeer tevreden over de kwaliteit . Nu een 2-zitsbank gekocht. Er was zeer veel keus en de service was uitmuntend

Fantastisch geholpen bij het vinden van�

Fantastisch geholpen bij het vinden van ons wandmeubel en tv meubel. Niets was teveel. Klantvriendelijk en deskundig.

Fijne aankoop

Ten eerste is het bedrijf zeer goed te vinden. Toen wij binnen kwamen werden we vriendelijk begroet. De man aan de balie laat ons (gelukkig) even met rust zodat we zelf even kunnen kijken naar wat we willen. Eigenlijk op het juiste moment komt deze man aan ons vragen of het allemaal een beetje wil lukken. Dat wil en we hebben eigenlijk onze keus al gemaakt. Gelukkig heeft deze man iets meer verstand van wat wij willen en adviseert ons naar goede tevredenheid. We zijn geslaagd de deur uit gegaan. Dank u voor deze zeer geslaagde aankoop.

Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen door adviseur met verstand van zaken en zeker ook veel plezier in het werk. . De winkel is goed opgezet en iedereen is heel vriendelijk. Daarnaast is er voor een ieder wat wils, je kunt het zo duur maken als je zelf wil, er is keuze genoeg! Wij hebben een bank gekocht en kunnen niet wachten totdat het binnen is. We komen zeker nog een keer terug!

Zeer prettig geholpen door Nicole

Zeer prettig geholpen door Nicole, denkt goed mee in mogelijkheden en wensen. Mooie productgroepen en ruime keuze. Complete woonkamer kunnen inrichten onder 1 dak wel zo makkelijk. Ik kijk uit naar de levering hiervan!

Aankoop 2 sta op stoelen

Was met mijn ouders bij jullie om 2 sta op stoelen te kopen.We werden zeer vriendelijk en goed geholpen. De dame demonstreerde goed hoe de stoelen werkten. Kortom zeer tevreden.

Mijn ervaring

Heel groot assortiment ! Die in verschillende combinaties zijn en div soorten stoffen voor ieder wils . Nette en correcte service en geven een goed advies ! Erg tevreden

Fijne service

Fijne service! Duidelijke instructies over de meubels, goede afhandeling en klantvriendelijk!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar