Mooie winkel druk bezocht maar super�

Mooie winkel druk bezocht maar super veel ruimte Vaker geweest met vrienden die er meubels kochten vriendelijk personeel En lekkere Cappuccino Nu wij zelf aan de beurt om nieuwe meubels te kopen en zijn zo ook weer bij jullie terecht gekomen Super blij met mijn aankoop Bvd Groetjes uit Vianen

Fijne verkoper

Fijne verkoper, goede adviezen. mooie winkel, veel keus

Top Zaak

Ruim assortiment Gastvrij Gekwalificeerd personeel Kortom TOP ZAAK!

Zitmaxx was de enige meubelzaak wat ik zocht,prima prijs en kwaliteit verhouding.

Aangekomen in Zitmaxx Ter Aar hebben wij na een paar rondjes in de prachtige showroom onze hoekbank uitgezocht.Super fijn geholpen,de dame nam echt haar tijd voor ons,bestellen verliep vlot en alles was duidelijk helemaal blij met onze nieuwe hoekbank,alleen jammer dat levering nog een maand uitgesteld is door de leverancier. We kunnen niet wachten tot de bank bezorgt word en we languit kunnen genieten.

Ging het overal maar zo soepel.

Zeer tevreden met de gang van zaken. Volop keus qua meubelen, stylen, materialen en de mogelijkheid om het naar eigen smaak aan te passen. De opzet van de winkel is ook erg prettig. Eerst op je gemak door de showroom rustig kijken en op het einde staan de adviseurs klaar om je te helpen. Geen eindeloos gezoek naar een verdwaalde adviseur, geen opdringerige verkoop praatjes tussendoor en ook nog eens gewoon goede producten voor een mooie prijs. Ik had eerst 4 sterren maar nu ik dit zo opschrijf ga ik het toch maar veranderen naar 5 sterren.

Met plezier een bank uitgezocht.

Aangekomen in Zitmaxx Ter Aar hebben wij na een rondje in de prachtige showroom onze bank uitgezocht. Prima geholpen door vriendelijk personeel. We kunnen niet wachten tot de bank bezorgt word en we languit kunnen genieten.

Prima geholpen door vriendelijke�

Prima geholpen door vriendelijke betrokken verkoopster. Behoede mij voor een foute keuze en dacht mee voor de stofkeuze. Het is tweede stoel die ik aanschaf , ben ook niet eens ergens anders gaan kijken. Vond ik niet nodig,

Afgelopen vrijdag eindelijk tijd om de�

Afgelopen vrijdag eindelijk tijd om de showroom te bezoeken van Zitmaxx. En ben blij dat ik dit gedaan en de aanschaf van een nieuwe bank hiermee even heb laten wachten. Na 2 rondjes op het gemak door de winkel gelopen te hebben, heel fijn dat er niet heel de tijd een verkoper in je nek zit te hijgen hierbij. Na mijn keuze gemaakt te hebben (leuke is dat ik een hele andere bank via de website voor ogen had en de bank die ik uiteindelijk gekocht heb bekeek ik eigenlijk vanwege de stof) bij de servicebalie gevraagd om een verkoper. Het was erg druk maar er werd netjes een tijdsindicatie gegeven was ik een kwartier voor sluitingstijd aan de beurt. Een uur later zette ik zeer tevreden mijn handtekening. Ik ben erg kundig, enthousiast en eerlijk geholpen. Wat extra�s die ik in overweging werden mij afgeraden wat ik persoonlijk erg kon waarderen. Ondanks de sluitingstijd is er alle tijd genomen en waren al mijn vragen beantwoord zonder ik het gevoel gehad te hebben dat het wel erg laat was. Ik ben tevreden en wacht met smart de levering af. Dat duurt nog even (helaas!) maar ook daar is duidelijk over gecommuniceerd.

De showroom ziet er netjes uit en het loopt gewoon lekker weg tussen alle meubels.Doordat pas aan het einde de verkopers er zijn heb je alle rust om je te ori�nteren.We kochten 4 eetkamer stoelen en werden vriendelijk geholpen door de verkoopster en niks is gedwongen,je bepaalt zelf.Echt een aanrader.

Helemaal blij met onze nieuwe bank

Helemaal blij met onze nieuwe bank. Super fijn geholpen, de dame nam echt haar tijd voor ons. 10x heen en weer lopen om iedere x andere stoffen te laten zien, niets was teveel!

Wij gingen alleen kijken hoe de stoel�

Wij gingen alleen kijken hoe de stoel er uit zag.Maar zijn met 2 stoelen de deur uit gegaan .Heel erg leuk geholpen .Bedankt

Gedegen en professionele begeleiding tijdens de aankoop van onze relax stoelen.

Op vrijdag via chat contact over twee specifieke stoelen. Aan het eind van de middag over teruggebeld en een afspraak gemaakt om de volgende dag te komen kijken. Ondanks grote drukte goed ontvangen door de verkoopster die ik op vrijdag aan de lijn heb gehad. Twee stoelen gekocht, mooie mail met een plaatje van een stoel die we samengesteld hebben. Uiterst tevreden over de begeleiding tijdens onze aankoop van twee prachtige relax stoelen.

Goedemiddag.Wij zijn vorige week�

Goedemiddag.Wij zijn vorige week bijZitmaxx geweest,en zijn zeer vriendelijk en met deskundig advies geholpen. Sommige dingen waar wij niet aangedacht hebben heeft de verkoopster wel aangedacht zoals de grootte van de stoel kwa lengte in persoon zo heeft ze een stoel s voor de vrouw en l voor de man geadviseerd.wij zijn ook zeer tevreden nu nog even afwachten tot de stoelen geleverd zijn maar ook daar hebben we een goed gevoel over vr Gr Aad

We zijn super goed geholpen en een goed�

We zijn super goed geholpen en een goed advies die mevrouw nam echt de tijd voor ons keek hoe wij in de stoel zaten ook voor de goeie zithoogte ze had een staaltje beloofd en die is inderdaad aangekomen super mooie leuke en gezellige winkel gr fam beenhakker

Mooie winkel

Mooie winkel, behulpzaam personeel. Nam alle tijd om de mogelijkheden te bespreken, liep mee om de spullen nogmaals te bekijken en kwam zelf met alternatieve stoffen. Moest iets van de outlet ophalen, dat duurde wel lang.

Een aanrader voor iedereen

Een super begeleiding gehad na het bezichtigen van de grote showroom. Bestellen verliep vlot en alles was duidelijk.

Erg vriendelijk en meedenkend

Erg vriendelijk en meedenkend

Personeel met aandacht voor de klant

Zeer prettig geholpen in de winkel. Medewerker had alle tijd en gaf goede adviezen.

Wij zijn heel netjes geholpen en de�

Wij zijn heel netjes geholpen en de verkoopster nam alle tijd voor ons. Top!

Goed geholpen

Goed geholpen, adviseur probeerde mee te denken. Belangrijk zelf eerst rondje te lopen en de 1 bank op het oog te hebben.

Vrijdag middag even langs geweest voor�

Vrijdag middag even langs geweest voor eetkamer stoelen. Eerder al een eetkamer bank gekocht.

Blij! Veel keus, goed advies, fijn meegedacht.... een prachtige bank gekocht.

Wat een keus en wat een prachtige meubels en accessoires hebben jullie! We werden, in alle drukte, snel geholpen. Er werd mee gedacht, geadviseerd, zelf met een stoel door de winkel gesjouwd om deze bij de bank neer te zetten die wij hadden uitgezocht. We zijn dan ook erg tevreden de winkel uitgelopen en hopen over een paar weken onze prachtige bank in gebruik te mogen nemen.

Super geholpen

Super geholpen. Mooie zaak.

Zitmaxx

Tijdens ons eerste bezoek werden wij goed geholpen n.a.v alle stof mogelijkheden. We kregen een duidelijke offerte en konden we de kleurstaaltjes aanvragen via internet. Bij ons tweede bezoek werden de prijzen en eventuele garanties goed besproken. Nu wachten op onze nieuwe meubels! ??

Wij hebben vorige week onze meubels�

Wij hebben vorige week onze meubels besteld. Wat een ruime keuze en wat zijn we goed geholpen. De verkoper nam alle tijd om ons te adviseren over onze keuze. Niets was teveel! Zeker een aanrader!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar