Ons vorige bankstel nu 9 jaar geleden�

Ons vorige bankstel nu 9 jaar geleden bij Zitmax gekocht met eettafel stoelen. Het bankstel begint een beetje op te raken, maar de eettafel stoelen zien er nog prima uit. Afgelopen zaterdag dus naar Zitmax geweest voor een nieuw bankstel waar we zo als 9 jaar geleden weer prima en met veel kennis van zaken zijn geholpen.

Na een lange rit aangekomen in Ter Aar�

Na een lange rit aangekomen in Ter Aar werden we verrast door de mooie inrichting. Na een rondje gewandeld te hebben werden we goed geholpen onder het genot van een koffie. Geen gekke dingen , gewoon eerlijke prijzen. Hopelijk wordt ook de verwachte levertijd gehaald En kunnen we gaan genieten van onze nieuwe meubelen

Eindelijk geslaagd

Na al bij meerdere zaken binnen geweest te zijn had ik bijna de moed opgegeven, de eetkamerstoelen die ik zoek bestaan niet, dacht ik. Ik was al een keer langs gereden, maar kon toen door de drukte (vlak na heropening na Corona) de auto niet kwijt, later op een doordeweekse dag een nieuwe poging gewaagd. En ja hoor, stoelen gevonden die in de buurt kwamen bij de stoelen die ik zocht en doordat je een ruime keuze hebt in het samenstellen van je (perfecte) stoel geslaagd, Met of zonder leuning, met of zonder handvat, ronde of vierkante frame, keuze uit 1001 verschillende stoffen, het kon niet op. Mede door de adviezen en geduld van Raymond denk ik de perfecte eetkamerstoelen voor bij mij thuis te hebben gevonden. Nu nog wachten totdat deze geleverd gaan worden, dat duurt helaas 3 a 4 maanden, maar ik ga ervan uit dat dat het wachten waard is. Bedankt voor zover,

Topp

Topppppp....

Super goede hulp gehad met het kiezen�

Super goede hulp gehad met het kiezen van de bank. Meneer gaf goede ideeen en was heel erg behulpzaam. Was duidelijk, eerlijk en dacht met ons mee. Wij raden iedereen zitmaxx aan!??

Wij kregen uitgebreid en goed advies�

Wij kregen uitgebreid en goed advies met betrekking tot onze keus voor een eethoek. Het was een goed en klantgericht gesprek, heel fijn! Wij hebben nu een prachtige eettafel en stoelen uitgezocht. Ook top dat wij pas hoeven betalen bij levering.

Eetkamerstoelen

Prima zaak ,wij kwamen via Google uit bij Zitmaxx Wonen, je heb genoeg keuze en je word er prima geholpen en wij werden ook zeer netjes en correct te woord gestaan bij de aankoop van onze eetkamer stoelen

goede service!!!

goede service!!!

We werden leuk ontvangen en goed�

We werden leuk ontvangen en goed geholpen zodat we snel een keuze hebben kunnen maken.

Succesvolle aankoop eethoek

Recent hebben wij een eethoek gekocht. Na eerst rustig te hebben rondgekeken in de winkel hebben we goed advies gehad over de keuzes die er waren. Op basis hiervan kon de aankoop goed en snel tot stand komen, echter moesten we wel vragen om een, na later bleek, standaard korting. Het was in onze ogen netter geweest dit direct proactief toe te passen.

Zo veel keuze

Geholpen in de winkel. Met zo veel keuze was het soms lastig het item te vinden wat we op de website gezien hadden, maar er zijn genoeg mensen die je willen helpen om het te vinden. Het probleem is dat er te veel keuze is. Als je hier niet kunt vinden wat je zoekt heb je niet goed gekeken.

Zitmaxx = service to the maxx

Supervriendelijke klantenservice, reageert snel, denkt mee en zet gewoon uit zichzelf een stapje extra! Kortom: wij zijn erg tevreden en kijken uit naar onze �tijgerprint� barkrukken.

Mooie ruime winkel geen opdringende�

Mooie ruime winkel geen opdringende verkopers maar ze zijn er wel als je ze nodig heb .

Grote assortiment aan meubels aanwezig

Grote assortiment aan meubels aanwezig, gevarieerd en mooi gestald. Door looproute loop je niets mis, kortom een aanrader als je nieuwe meubels zoekt.

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij�

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij het uitzoeken van een nieuwe relaxstoel. Deze is voor mijn vader van 83 jaar. Een keuze maken was best lastig. Veel soorten en ook wel een flinke uitgave. Maar met goed advies toch gelukt. Nu iav de levering

Veel keus

Veel keus, goed advies.

Superfijne winkel!

Grote winkel met enorm veel keuze. Ookal was het erg druk kon ik snel met iemand aan tafel zitten om de meubels uit te kiezen. Deze dacht ook goed mee qua afmetingen en kleurkeuze

Zitmaxx is een groot en fijne winkel

Zitmaxx is een groot en fijne winkel. Wij hebben bijna 1,5 uur gereden, maar het was het absoluut waard. Snelle service en goed geholpen!

Druk maar wel heel snel geholpen

Druk maar wel heel snel geholpen

Alleen maar lof

Alleen maar lof Een mooie winkel met een groot assortiment, waarbij je alles kan samenstellen naar je eigen wens (stof/kleur/indeling). Bij het maken van deze keuze word je goed geholpen door de medewerkers. Ze gaven hierbij adviezen mbt stof keuze, onderhoud en schoonhouden van. Ik kan niet wachten tot mijn meubels binnen zijn!

Fijne winkel met veel mooie producten�

Fijne winkel met veel mooie producten en super veel keuze! Tijdens het bestellen van een bank ben ik goed geholpen met het kiezen voor een kleur en duidelijke uitleg gehad, ging allemaal heel flexibel. Ook op de website kun je al helemaal je bank samenstellen en zo berekenen wat de kosten zijn

Mooie zaak

Mooie zaak. Werd veel omgegooid dus rommelig. Moesten wachten op iemand en er was iets mis gegaan. Netjes te woord gestaan. Mooie bank gekocht.

Het duurde eventjes door de drukte tot�

Het duurde eventjes door de drukte tot we geholpen werden, maar wat een geweldige service verleend door uw medewerker genaamt Ronald!

Breed assortiment met scherpe prijzen�

Breed assortiment met scherpe prijzen en veel mogelijkheden mbt stoffering en maten en ervaren verkopers met goede vak kennis.

Snelle service, goede kwaliteit

Snelle service, kwaliteitsproducten