Prima geholpen

Prima geholpen. Niks was te veel. Geen aanbetaling m. Nu wachten tot de bestelling komt

Ben netjes en correct behandeld.

Ben netjes en correct behandeld, alles was even duidelijk, netjes alles Uitgelegd, ben heel tevreden.

Super fijn geholpen afgelopen zaterdag

Super fijn geholpen afgelopen zaterdag! Binnen nog niet eens 1 uur tijd stonden wij weer buiten en waren we geslaagd voor 6 eetkamer stoelen. De mevrouw wie ons hielp dacht super fijn mee & liet ons tevens ook vrij in elke keuze wie we maar maakten. Was voor ons dik 1,5 uur reizen naar Zitmaxx Wonen maar wij raden iedereen deze top zaak aan.

De lange rit waard

Het was een flink eind rijden van Zeeuws Vlaanderen naar Ter Aar maar geen moment spijt van gehad. Wat een fijne overzichtelijke winkel, heel andere meubelen dan hier in onze omgeving, we keken onze ogen uit. De bank van onze dromen besteld met hulp van aardig en behulpzaam personeel. Stoffen zat om uit te kiezen, waar we ook de tijd voor kregen, terwijl het best druk was. Levertijd is erg lang maar medewerkster was daar gewoon eerlijk over dus we weten waar we aan toe zijn. Een aanbetaling hoefden we niet te doen. Gratis heerlijke koffie en een vrolijke parkeerhulp Hier komen we zeker nog terug !

Zittmax

Goede, snelle service en klantvriendelijk!

Bankstel

Goed geholpen

�Er is voor elk wat wils!�

Heel veel aanbod! Bij Zitmaxx is er voor elk wat wils: ieder heeft er ruime keus .. kwa model, maar ook kwa stoffen een zeeeer ruime keus. Misschien wel wat lastig voor de mensen die besluiteloos zijn. Goeie service! We zijn goed geholpen en er werd goed geluisterd naar onze wensen .. Wij kijken uit naar onze nieuwe bank, waar we hopelijk he�el lang plezier van zullen hebben!

Fantastische winkel & zorg.

Het ontvangst in de showroom is erg hartelijk en verwelkomend. De showroom route was een prachtige samenspel van alle producten en liep ook vloeiend in elkaar over, de combinaties en verschillende stylen met elkaar bracht veel inspiratie. Kwaliteit van de producten was ook erg goed. Schitterende stukken. Ik miste een hoekje met woon accessoires om te snuffelen. Omdat er zoveel moois staat zie je de kleine details( woon accessoires) af en toe over het hoofd en het is ook gewoon lekker om te snuffelen. Dus let goed op! Bij de aankoop van onze nieuwe " grote mensen" bank werden wij super geholpen. Wij hebben een hele mooie wel bewogen keuzen kunnen maken met alle informatie en adviezen. Wij kunnen niet wachten!!

Top!!!

De contacten en service zijn als super goed en fijn ervaren! We zijn de weken voor levering goed op de hoogte gehouden over de leverdatum, fijn! Ook de mannen die de bank kwamen bezorgen waren zeer behulpzaam, belden 10 minuten voordat ze er waren, top!!!

Goed en professioneel geholpen

Goed en professioneel geholpen tijdens de aankoop.

Tevreden

Wij zochten een bank. De winkel is prettig ingedeeld met veel ruimte om te lopen en alles rustig te bekijken. De bank die wij wilden zagen wij staan in de winkel. Toen wij bij het einde van de winkel kwamen werden wij super snel geholpen. Dit was erg fijn. De medewerker nam echt de tijd voor ons en gaf ons aan welke keuzes er waren wat betreft stoffen en opstellingen. Daarna nog gehad over een stoel die we hadden gezien en daar ook erg goed advies in gekregen. Wij waren zeer tevreden.

Flexibel en deskundig.

Flexibel en deskundig. We hadden wederom een goede ervaring bij Zitmaxx. De medewerker dacht goed met ons mee, waarbij hij ruim de nam en gaf een deskundig advies.

De ontvangst van de dames bij de receptie

De ontvangst van de dames bij de receptie was al z��r goed, erg geduldig en vooral niet overdreven vriendelijk, hetzelfde geld voor Marvin, die ons zeer geduldig en duidelijk wegwijs maakte in jullie gigantisch grote en mooie showroom!! Een dergelijke vriendelijkheid maak je tegenwoordig niet (vaak) meer mee. Grote klasse!!

Was op zoek naar een nieuwe bankstel

Was op zoek naar een nieuwe bankstel. Werd goed geholpen, adviseur was vriendelijk en behulpzaam. Dacht goed mee, zeer prettig ervaren.

Leuk en snel geholpen ,goed advies .

Leuk en snel geholpen ,goed advies . Super blij met mijn aankoop bank en eettafel

Great store with fantastic assortment�

Great store with fantastic assortment of products for the home at very reasonable prices. I enjoyed walking around to see dining chairs in various styles and fabrics and, most importantly, to be able to sit to test them out. The staff are super friendly and helpful too - on our second visit, the salesperson walked around with a sample of the finish for our dining table so we could select the right colour of fabric for our chairs. Highly recommended.

Fijn geholpen en geadviseerd het enige�

Fijn geholpen en geadviseerd het enige nadeel is dat ik 4 kilometer buiten Ter Aar woon en bezorgkosten van 79,00 moet betalen dat is wel teleurstellend ;)

Het aankopen van een bankstel is erg lastig

Het aankopen van een bankstel is normaal erg vermoeiend vind ik maar hier ging het heel soepel, doelgericht en eigenlijk zelfs plezierig. Werd geholpen door een medewerker die de juiste vragen stelde en we waren er na samen een rondje te hebben gemaakt vrij snel uit waar mijn voorkeur naar uit gaat. We zijn gaan zitten aan een tafel waar eerst koffie/thee/water etc. werd aangeboden zodat we de details (op ons gemak) konden gaan uitwerken. Alle details tot in de puntjes uitgewerkt (stof/stiksels/kleurstelling/kussens/poten/slijtwaardes etc.)en helemaal gelukkig weer de auto ingestapt richting huis. Dit hele proces vanaf dat ik naar binnen liep totdat ik weer buiten stond heeft maar 45 min geduurd. Gezien alle details die we hebben doorgenomen vond ik dit snel terwijl ik het heel relaxt heb ervaren allemaal. Complimenten en dank!!

Grote winkel met veel keuze

Grote winkel met veel keuze. Eigenlijk kan je alles naar je eigen smaak kiezen. Ook wordt er de tijd genomen om dit samen uit te kiezen.

Aangenaam ontvangst en goede service

Aangenaam ontvangst en goede service

Wat een mooie winkel, keuzes zat! Helpen gelijk bij het samen stellen. Super fijne en mooie winkel!

Wederom voor de derde keer weer geslaagd!

Wederom voor de derde keer super goed geholpen en een superleuke bank uitgezocht dit keer! Het was fijn samen zitten met de leuke dame en zij vond het ook helemaal leuk om een keer een bank te verkopen in een felle hysterische kleur paars ?? nu nog even geduld hebben tot ie komt. En wie weet tot heel snel weer. Want het kan zomaar zijn dat ik het na tijdje weer zat bent en weer een nieuwe bank kom uitzoeken. Onwijs bedankt weer.

Wij hebben een bank uit gekozen en�

Wij hebben een bank uit gekozen en terwijl het heel druk was werden we toch heel snel geholpen,fijne winkel en heel veel keus.

Erg ruim en mooi assortiment meubels�

Erg ruim en mooi assortiment meubels met een ruime keuze aan opties. Erg vriendelijk, eerlijk en service gericht personeel die je maar al te graag te woord staan. Ik zou zeggen ga zo door!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar