Groot aanbod

Grote showroom met ruime keuze, je wordt niet opgejaagd door verkopers. Aan de andere kant moet je wel wat langer wachten om geholpen te worden. Maar heb de perfecte relaxfauteuil kunnen vinden!

Deze woonwinkel moet je bezoeken

Wat een fijne winkel. De webshop is super gebruiksvriendelijk en heeft een groot assortiment. En op locatie staat veel in de showroom en kan je daarnaast rekenen op goed advies van de medewerkers. Erg klantvriendelijk, goede prijzen en bijna altijd op maat te maken. In ��n woord: Topper!

Super fijn geholpen een aanrader

Super fijn geholpen, fijne collectie.

Mooie zaak ,voor ieder wat wils

Mooie zaak ,voor ieder wat wils ! Prettige behandeling met goed advies ! Wij hebben een mooie zithoek besteld en zijn zeer tevreden .

Goed geholpen door Marvin

Goed geholpen door Marvin. En een leuke bank besteld.

De showroom is lekker groot en hierom�

De showroom is lekker groot en hierom kunnen veel van de meubels goed beleefd worden. Het eerste bezoek hadden we een enthousiaste medewerker die goed met ons meedacht en genoeg informatie gaf betreffende opties en alternatieven. Het laatste bezoek echter hadden we een ietwat sto�cijnse medewerker wie heel passief in het gesprek zat en alles op het beloop liet. Bank zelf is nog niet ontvangen en dus kan hier nog geen mening over gegeven worden.

Super service

Heel lang op zoek geweest naar de perfecte stoelen en bij Zitmaxx eindelijk de juiste gevonden. Het bestellen van de stoelen ging ook heel gemakkelijk.

Zitmaxx, voor stoelen, banken en nog veel meer!

Een mooie uitgebreide winkel met deskundig personeel wat de tijd voor je neemt. Ook de website is goed va opzet en makkelijk in gebruik.

5 jaar geleden ook al een bank bij�

5 jaar geleden ook al een bank bij zitmaxx gekocht en daar zeer tevreden over, vandaar dat we nu weer hebben besloten een bank bij zitmaxx aan te schaffen , zeer vriendelijk geholpen door de verkoper .

Mooie winkel met een uitgebreid assortiment en vriendelijk personeel

Mooie winkel met een uitgebreid assortiment. Heel fijn dat er veel keuzes gemaakt kunnen worden bij de meeste producten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de eetbank en eettafel mooi bij elkaar kunnen laten passen wat betreft poten, stof maar ook kleur. De mogelijkheden wat betreft stof en kleur zijn bij vrijwel alle items echt mega uitgebreid. Tevens vriendelijk personeel.! Goed geholpen door Tony, die een antwoord had op alle vragen, mee hielp denken en zelfs nog wat gekke verzoekjes voor me is gaan opmeten.

We waren op zoek naar een nieuwe stoel�

We waren op zoek naar een nieuwe stoel voor mijn man, daar hij mindervalide is en moeite heeft met uit een stoel te komen, want of ze zijn te laag of ze zakken te diep in. Dus is mijn vrouw een keer bij jullie binnen gelopen om zich te orrienteren voor een staop stoel. Ze werd netjes geholpen alles werd goed uitgelegd, toen ziin we samen terug geweest om te passen voor de breette en de hoogte. Al met al erg tevreden tot nu toe ( moet noch geleverd worden ).

Vol lof over hoe wij werden geholpen�

Vol lof over hoe wij werden geholpen door een zeer behulpzame vrouw. Soms liet ze ons even alleen om te zoeken, maar wij kwamen er echt niet uit. Was blij dat ze weer terug kwam . Was samen met mijn dochter en dacht dat doe ik even snel . Maar dat werkt niet zo, dank zij deze mevrouw.goede keuze gemaakt.

Goed en leuk geholpen bij het uitzoeken�

Goed en leuk geholpen bij het uitzoeken van een bank. Goede service! Nemen echt de tijd voor je en hebben erg veel keus. Ook de showroom is erg leuk met allerlei hoekjes zodat je genoeg inspiratie op kan doen.

Prettig winkelen

Prettig winkelen, veel keuze, goed advies, en een lekkere bakkie.

Super meubelzaak!!

Helemaal vanuit Beusichem zijn wij naar jullie gereden. Helemaal verliefd op de NewYork bank, en ja als we er dan toch zijn ook gelijk een mooie eettafel, lamp en stoelen uitgekozen. We kunnen niet wachten.. We zijn ontzettend goed geholpen door Robert, enthousiaste man en hij had goede tips en dacht goed mee. Via instagram/facebook zijn wij bij jullie terecht gekomen en het was het bezoek meer dan waard!!

Goede hulp bij het uitkiezen en samenstellen van onze meubels.

ze zijn zeer behulpzaam en denken samen�

ze zijn zeer behulpzaam en denken samen met ons mee voor de stoffen op de bank en stoelen

Service was goed

Service was goed. De tijd werd genomen naar je wensen te luisteren. Informatie was erg duidelijk. Banken zijn ook altijd kwalitatief, dit is onze 3e bank. Medewerkers adviseren je ook goed, denken met je mee.

Fijn geholpen bij Zitmaxx

Fijn geholpen bij Zitmaxx. Wij hebben onlangs een eettafel met stoelen en bank, een salontafel en tv meubel gekocht. We zijn fijn geholpen en goed geadviseerd mbt de maat van de tafel en de keuze van de stof voor de stoelen.

Prima en geduldige uitleg van de�

Prima en geduldige uitleg van de producten. Een prettige sfeer in de winkel.

Vriendelijk personeel.

Vriendelijk personeel. Wij zijn prima geholpen!!

Erg goed geholpen door de medewerker

Erg goed geholpen door de medewerker. Jullie hadden zoveel keus waardoor ik echt bleef twijfelen. Gelukkig wel gevonden wat ik graag wilde!!

Afgelopen weekend hebben wij de�

Afgelopen weekend hebben wij de complete inrichting voor onze nieuwe woning aangeschaft bij Zitmaxx. Wij zijn uitstekend geholpen en geadviseerd. Er werd ruim de tijd genomen om met ons mee te denken over de mogelijkheden. Er zijn oneindig veel stoffen om te kiezen voor banken en eettafel stoelen. Door het uitgebreide aanbod is er voor een ieder wat wils. Nu enkel nog wachten op de meubels!

Wij zijn echt super goed geholpen

Wij zijn echt super goed geholpen bij jullie. Zo benieuwd hoe de meubels straks gaan staan in ons huis :)

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen