Mooie banken, grote winkel, gehaaste verkoper.

Wij hebben de bank nog niet ontvangen dus kan geen review geven over de bank, kwaliteit, levering etc. Wel over onze ervaring in de winkel. We hebben eerst een rondje gelopen in de showroom en deze is groot en je kan veel banken bekijken en proberen. Vooraf hadden wij al enige research gedaan en wisten grotendeels wat we wilde. We hadden al snel een verkoper gevonden maar deze zijn erg druk. En dan waren wij meteen bij openingstijd binnen, wat echt aan te raden is. Wij vonden de verkoper gehaast. Hij vertelde ook waardoor dat kwam en dat komt doordat ze een massaverkoop bedrijf zijn en daarom prijstechnisch 'laag' zitten. Wat wel inhoud dat hij veel banken moet verkopen. En omdat het erg druk is in de winkel. Dit vond ik jammer. Een bank koop je niet wekelijks en het geeft toch minder vertrouwen. We hebben wel alle informatie gekregen en ga er vanuit een prachtige bank te krijgen

Top ervaring en service!

Top ervaring en service! Na een keer een bezoek ter ori�ntatie gebracht te hebben, was ik helemaal overtuigd. Hier zou ik mijn meubels gaan kopen! En wat ben ik goed en enthousiast geholpen. We kwamen op een zaterdagmiddag, de verkeersregelaar regelde het parkeren. We dachten: 'het zal wel druk zijn en kan wel even gaan duren'. We kregen een zitplaats aangeboden waarna we onder het genot van een kopje koffie konden wachten op een medewerker die ons verder zou helpen. Al snel werden we geholpen door een enthousiaste medewerker die enorm met me meedacht. Met foto's van wat ik tijdens mijn vorige bezoek gezien had, gingen we de winkel door en hielp zij me in het maken van keuzes. Topper was de stof van mijn fauteuil. Zelf nooit zo bedacht, maar zo passend bij mijn wensen en de rest van het uitgekozen interieur! Helemaal blij mee, kan niet wachten tot mijn meubels geleverd worden. Ik weet zeker dat het resultaat prachtig wordt.

Uitstekend geholpen met het kiezen van�

Uitstekend geholpen met het kiezen van onze bank. Heel kundig en ruime keuze! raad ze aan iedereen aan :)

keurig en correct geholpen

keurig en correct geholpen

Echt een aanrader!

Super goeder service! Erg vriendelijk personeel die ook weet waar ze over praten. Je geeft je wensen door en wordt naar wens geholpen. Daarnaast erg ruim assortiment en voor ieder wat wils. Zeker een aanrader en kom hier nog vaker terug.

Mooie grote zaak met heel veel keuze

Via via bij Zitmaxx Wonen terecht gekomen. Op de website al een aantal banken bekeken en uiteindelijk in de winkel professioneel geholpen en de bestelling geplaatst. Even afwachten nog tot de levering maar dat gaat vast goedkomen.

Fijn om zelf rustig rond te kunnen�

Fijn om zelf rustig rond te kunnen kijken, ook voldoende gelegenheid om vragen te stellen. Aan het eind van je bezoek kun je met een medewerker je wensen bespreken over het meubel. Duidelijk, en er wordt je alle tijd gegunt. Prima geregeld!

Ik werd goed geholpen en er werd voor�

Ik werd goed geholpen en er werd voor mij de tijd genomen. Ook extra vragen over een artikel werden beantwoord en suggesties gegeven.

Geweldig!

Ruime keuze, prettige showroom en we zijn zeer vriendelijk geholpen!

Inspirerend advies!

Uiteindelijk hebben we een andere bank gekocht dan we in ons hoofd hadden, op een goede manier! De verkoper die ons hielp heeft ons door zijn advies zo ge�nspireerd dat we nu iets hebben wat nog beter bij ons huis past dan wat wijzelf hadden bedacht.

Topwinkel met veel keus en zeer klantvriendelijk

Supergrote winkel met veel keus. We waren alleen op zoek naar een nieuwe bank maar ze hebben nog veel meer. Lekker middagje gevuld. Na even wat gegeten te hebben werden we aangesproken door een medewerker die ons vroeg waar we naar op zoek waren. Na dat uitgelegd te hebben kwam meneer terug met weet ik het hoeveel soorten stof. Veel keuze!! We werden super goed geholpen. In de winkel zelf wordt je met rust gelaten wat op zich er prettig is. Bij vragen staat er altijd wel iemand voor je klaar. Na een paar minuten was de bestelling een feit. Kort maar zeer krachtig gesprek gehad. Nu nog wachten op de levering! Kijken er enorm naar uit.

Voor de 2de keer hier een bank gekocht

Voor de 2de keer hier een bank gekocht, ruime keuze, je word super goed geadviseerd,denken met je mee .Alles is mogelijk qua stof etc Een enthousiast team van verkopers

Klasse!

Zitmaxx heeft de grootste variatie, meest professionele personeel en beste prijzen. Oprecht top!

Nette winkel..in ter aar..hulpvaardig

Nette winkel..in ter aar..hulpvaardig Bestelling kwam later binnen dan verwacht. Maar de communicatie was prima over latere levertijd Ik ben helemaal blij

Wat een drukte maar is top geregeld

Wat een drukte maar is top geregeld. Goed advies en geholpen

Fijne service en een leuke zaak

Wij zijn heel erg goed geholpen door Zitmaxx. De medewerker (Jo�l) heeft goed met ons meegedacht, we hebben de juiste advies gekregen en hij heeft ons goed geholpen met de kleur en afmetingen van de bank. Na heel lang te twijfelen over de soort bank en de afmetingen zijn we toch gerustgesteld door Zitmaxx. Leuke zaak en fijne, professionele medewerkers. Zeker een aanrader!

Wij bezochten de zaak voor het eerst en�

Wij bezochten de zaak voor het eerst en waren verrast over het grote aantal bezoekers. Zowel op het terrein als in de omgeving was voldoende parkeergelegenheid. In de zaak liep je elkaar niet in de weg, fijn! Vragen? Dan ben je bij de infobalie welkom. Wil je geholpen worden? Dan neem je plaats, bedien je jezelf van koffie, thee, water en een medewerker komt naar je toe. Duidelijk wordt alles uitgelegd, voorwaarden besproken en de order wordt opgemaakt. Vriendelijk personeel. Je voelt je vrij. Deze manier van verkoop is over na gedacht. Zelf kijken, uitproberen, advies vragen, kleur zoeken en als laatste de aankoop en afronding door een enthousiaste verkoper. Chapeau! Wij komen zeker terug:)

Fantastische zaak

Fantastische zaak. Lekker ruim en alles staat mooi opgesteld. Werden ook keurig geholpen.

FIjne winkel met enorm assortiment

FIjne winkel met handig indeling en looproute om gericht een bank uit te zoeken met een enorm assortiment. Vele opties zijn te bekijken en te ervaren en de koffie is lekker. Kortom een aanrader!

Goed berijdbaar heel grootarsortiement de klant word goed uit gelegd wat hij koopt super vriendelijke verkopers hier slaag je altijd ik raad het ieder een aan super winkel een hoera voor ZIMMAXX. WONEN

top winkel

top winkel! perfecte hulp en super vriendelijk personeel.

Mooie winkel veel assortiment en�

Mooie winkel veel assortiment en vriendelijk personeel!

Wat een keuze aan prachtige banken.

Wat een keuze aan prachtige banken. Zeer kundige verkoper, die ons professioneel hielp om snel en doeltreffend een voor ons geschikte bank te kopen. Dit keer was het een zakelijk bezoek. Maar ook voor priv� komen we zeker terug.

Ik werd goed geholpen

Ik werd goed geholpen, en ging met een goede keus de deur uit terwijl ik een twijfelaar ben. Dus tevreden (jammer van de lange levertijd)

Mooie winkel.super assortiment en vriendelijk personeel

Mooie winkel.. ontzettend groot assortiment meubels, veel meubels om te bezichtigen die ze ergens anders niet verkopen. en heel vriendelijk geholpen, nog nooit zo veel verkopers in een winkel gezien als deze, dus je wordt heel snel en goed geholpen

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar