Goed geholpen

Goed geholpen, mooie winkel

Een nette winkel met zeer ruim aanbod

Een nette winkel met zeer ruim aanbod. Nadat wij zelf rustig in de winkel rond hebben kunnen kijken werden wij snel en goed geholpen. Toen de medewerker twijfelde over een van onze producten is zij dit direct gaan navragen zodat zij ons perfect heeft kunnen helpen. Kortom, heel fijn en vakkundig geholpen en kunnen niet wachten onze aankoop te ontvangen.

Goede ervaring!

Hele fijne ervaring! De medewerkers gingen stapsgewijs op zoek de perfecte bank voor ons. Ze gingen opzoek naar de achterliggende behoeftes.

Met rust en goed advies een bankstel kopen

Eerst op ons gemak rond gekeken om een model uit te zoeken en toen met een adviseur die de tijd er voor nam om ons te vertellen wat er mogelijk is omtrent bekleding en model keuze zodat wij met plezier tot aankoop zijn overgegaan

Vandaag 2 bijzettafels en een lamp�

Vandaag 2 bijzettafels en een lamp gekocht. Was leuk dat de dame, bij wie we een bank en stoel gekocht hadden in dec, ons herkende en kwam even vragen hoe het ging. Persoonlijker kan niet. Super. Daarna prima geholpen voor de verdere aankopen. Ook de baliemedewerkster gaf alle medewerking.

Prettige verkoop

De verkoopster (Inge) nam de tijd voor ons, gaf ons op geen enkele manier het idee dat we stappen moesten zetten die we niet wilden. Ze luisterde goed, dacht mee en we hebben twee banken besteld waar we echt veel van verwachten, blij mee zijn.

Verjaardagscadeautje

Bij binnenkomst werd er uitgelegd hoe de looproute is en als je wat wilde vragen of als je er uit was met je keuze ,dat je je kon melden bij de balie aan het begin. Mooie bank en stoel uitgekozen in alle rust met mijn vrouw op mn verjaardag, daarna wat stofjes gekozen met een behulpzame verkoper. Was top! de koffie ook trouwens.

Wij hebben onlangs een bank gekocht bij Zitmaxx

Wij hebben onlangs een bank gekocht bij Zitmax en we zijn ontzettend tevreden met zowel de service als het product zelf! Vanaf het moment dat we de showroom binnenkwamen, werden we vriendelijk en deskundig geholpen door het personeel. Ze namen de tijd om naar onze wensen te luisteren en gaven passend advies, zonder opdringerig te zijn. De bank zelf is fantastisch! Het design past perfect in ons interieur, en de kwaliteit is duidelijk merkbaar. Het zitcomfort is geweldig; we kunnen urenlang ontspannen zonder dat het ongemakkelijk wordt. De stof voelt zacht en luxe aan, en het onderhoudsgemak is een groot pluspunt. Daarnaast was de levering snel en professioneel. De bank werd op tijd geleverd en zonder schade. Het hele proces, van aankoop tot levering, was eenvoudig en stressvrij. Kortom, we zijn enorm blij met onze aankoop bij Zitmax en raden dit bedrijf absoluut aan voor iedereen die op zoek is naar een mooie, comfortabele en duurzame bank!

Goede hulp

Toen wij de keuze hadden gemaakt voor onze bank werden wij snel geholpen. Er werd meegedacht over de kleur, stof etc.

Fijne winkel

Vriendelijk, zeer geduldig en behulpzaam geholpen. Ondanks de enorme drukte zijn de wachttijden erg kort. Eenmaal in gesprek met een verkoper nemen ze echt de tijd voor je en zit er geen druk achter. Veel keuze en mogelijkheden zijn enorm.

De keuze in de showroom is enorm

Wij waren op zoek naar een nieuwe hoekbank en via deze zoekterm op Google kwam onder andere zitmaxx naar voren. toen wij de website bezochten hadden wij meteen het gevoel dat wij hiervoor bij jullie zouden slagen. na een bezoek aan de winkel werden onze verwachtingen zelfs overtroffen.

Droombank gevonden!

Geweldige winkel! Zoveel keus, mega groot assortiment van verschillende stoffen en modellen. Medewerkers hebben er ook verstand van, denken met je mee en geven passend advies over kwaliteit van stoffen, materialen aan de binnenkant van de bank etc. En dat allemaal onder genot van een kopje thee en een cappuccino. Echt super tevreden. Natuurlijk hebben wij ook onze droombank gevonden, helemaal verliefd! Kan niet wachten om het thuis in ontvangst te nemen.

Zeer breed assortiment

Via vrienden zijn wij bij Zitmaxx terechtgekomen en inderdaad, wij hebben gevonden wat we al een tijdje op zoek naar waren. Heel breed assortiment qua relax stoelen, zitbanken, tafels, stoelen en nog veel meer. Ook hebben we alvast gespiekt bij de keuken en badkamer showroom. Alleen is het parkeren daar een drama!

Meer bank voor je geld met topservice en vriendelijke medewerkers!

Ik wil graag mijn complimenten geven over mijn ervaring bij de aanschaf van een nieuw bankstel. De keuze was enorm en de medewerker was ontzettend meedenkend. Hij kwam met verschillende opties en dacht actief met ons mee, wat erg fijn was. De sfeer in de winkel voelde absoluut niet gehaast of gedwongen, wat het beslissen een stuk prettiger maakte. Daarnaast viel het me op dat iedereen heel vriendelijk was en dat je �cht waar krijgt voor je geld. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een nieuw bankstel!

Vriendelijke personeel

Vriendelijke personeel. Goed geholpen bij ons aankoop

Ik vind de manier waarop ik geholpen�

Ik vind de manier waarop ik geholpen ben heel fijn. ik heb een vorm van autisme en toen ik dat aan gaf, werd daar meteen rekening mee gehouden en ook daarin met me mee gedacht. En dat vond ik heel fijn

Snel en goed geholpen

We werden snel geholpen. Behulpzaam en goed geholpen en kunnen bestellen. Toen we binnen kwamen kregen we een warm gevoel heel fijn.

Zitparadijs

We waren positief verrast door het grote en vooral gevarieerde aanbod. We vonden het erg prettig dat er een duidelijke looproute is aangegeven zodat je eigenlijk niets kan missen. Ook zijn de meubelen verdeelt in "kamers" zodat je aan het einde van de looproute je eventuele keuze gemakkelijk terug kan vinden. Aan het einde van de route wordt er door het personeel op een heel vrijblijvende manier gevraagd of iets van je gading hebt gevonden en kun je aanvullende informatie krijgen of aangeven dat je graag een adviseur wilt spreken. Koffie of thee is gratis te verkrijgen en mocht het druk zijn dan zijn er gezellige zitjes en krijg je alvast een mapje met alle verkrijgbare stoffen zodat je alvast rustig kunt kijken of je keuze erbij zit. Een vriendelijke verkoper/ster help je daarna verder.

Gezellig winkelen

Leuke, gezellige woonwinkel met veel keuze!

Online een bank uitgezocht en in winkel getest en gekocht.

Online een bank uitgezocht, thuis goed doorgemeten en via onlinetool samengesteld. In de winkel proef gezeten en gelegen, heel belangrijk. In de winkel met de kleurstalen toch voor een andere kleur gekozen en met de verkoper waren we binen 3 minuten klaar. Ondanks het grote aanbod in de winkel waren we blij met de onlinetool, maakt winkelen relaxter, mede dat het een drukke zaterdag was.

Mooi assortiment met zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

Zittmax heeft een fantastisch ruim en fraai en smaakvol assortiment, met een zeer goed prijs-kwaliteit verhouding. En voor de banken is het ook nog eens mogelijk om deze zelf samen te stellen met diverse afmetingen, stoffen, zitcomfort en dergelijke. Hoewel het vrij druk was toen wij er waren (kerstvakantie) werden we keurig ontvangen en te woord gestaan en moesten onder het genot van een kop koffie even wachten. Daarna werden we vlot en vakkundig geholpen en hebben we een mooie loungebank gekocht. We bevelen ZittMax van harte aan! Wijnkomen hier zeker terug.

we hebben een half jaar geleden al 6�

we hebben een half jaar geleden al 6 stoelen gekocht voor de woonkamer en nu hadden we weer 8 stoelen nodig . Zitmaxx heeft een geweldige showroom met veel keuze . Ondanks dat het erg druk was werden we toch vrij snel geholpen en de verkopende juffrouw was zeer vriendelijk en deed het snel en netjes . We zijn zeer tevreden.

Erg druk op zaterdag.

Ondanks enorme drukte, snel en deskundig geholpen. Medewerker nam de tijd , goede uitleg. Kortom , positieve ervaring

Bed gekocht

Heel fijn geholpen in de winkel bij het samenstellen van een bed. De verkoper was eerlijk en transparant over prijs- en kwaliteit verschillen en heeft netjes alles afgehandeld. Ik had in eerste instantie een ander bed op het oog, maar ben veel blijer met mijn huidige keuze waar ik vakkundig in geadviseerd ben. Ik kan niet wachten op mijn nieuwe bed!

Wij hebben al wat jaartjes terug een�

Wij hebben al wat jaartjes terug een fijne ervaring gehad bij Zitmaxx. De aankoop van 3 soorten kasten is toen bijna vlekkeloos gegaan. Het kleine euvel rondom een paneel is keurig verholpen. Dus ja een goede service is gegarandeerd hoor. Nu zochten we een hoekbank en online zagen we de grote keuze en besloten uiteindelijk om terug te gaan naar de winkel. Opnieuw hebben we dit bezoek weer als heel prettig ervaren. We zijn heel fijn geholpen door de medewerkster om tot een definitieve keuze te komen. We hebben er alle vertrouwen in dat wij binnenkort op een super bank gaan toeven. Bedankt

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar