Met een vrij gevoel kunnen kijken en�

Met een vrij gevoel kunnen kijken en testen dus geen druk erachter. Nadien fantastisch geholpen door een meedenkende verkoper. Zeker ,n ervaring om door te vertellen.

Erg overzichtelijke winkel met veel�

Erg overzichtelijke winkel met veel keus.

Ruime keus, prima website en mooie showroom

Op basis van de uitstekende website een keus uit ruim assortiment gemaakt. Ca. 100 km naar showroom waar alle meubels van de website zijn te beproeven en deskundig verkoop advies wordt gegeven. Een echte asnrader

Fijne winkel

Fijne winkel. Ook heel prettig dat je door middel van een vaste looproute alles kunt bekijken en dus geen bankstel mist. Daarna fijn geholpen om mijn keuze compleet te maken. Ik kijk erg uit naar het eindresultaat straks.

Heel veel keuze

Heel veel keuze, mooie opzet van de meubels. Ook per bank zijn verschillende opstelling mogelijk en ook nog eens in heel veel soorten stof. Fijne verkoper, totaal niet opdringerig. Was echt de moeite waard om 1.5 uur te rijden.

Een deskundig advies na uitgebreid voorwerk

Aan de hand een aantal uitgangspunten hebben we eerst rondlopend een aantal hoekbanken geselecteerd. Daarna contact opgenomen met een verkoper. In gesprek met hem het aantal opties teruggebracht tot 3. Daarna de 3 hoekbanken nog een keer uitgebreid bekeken en na een deskundig advies tot een keus gekomen. De verkoper nam ruim de tijd om onze vragen te beantwoorden en kwam vriendelijk, toegankelijk en deskundig over.

Goede service, nu nog de kwaliteit ervaren van de bank en eetstoelen

Zitmaxx eerst via internet bekeken. De mooie spullen op de site en de goede reviews zorgde voor een persoonlijk bezoek aan de winkel. Leuke winkel, mooie spullen gezien en een goede service gehad. Aangezien ik voor het eerst een bank en eetstoelen bij Zitmaxx heb gekocht moet ik nog ervaren hoe de kwaliteit is. Kan er nog niks over zeggen, maar hoop van harte dat het een goede aankoop is/blijft.

Fijn geholpen

Op je gemak alles bewonderen rustig rondlopen en aan het einde fijn geholpen !!

Ben goed en snel geholpen door de verkoopster, geven eerlijk advies over bepaalde zaken ook als het voor hun financieel minder aantrekkelijk is.

Mooie ruime nette winkel er word niet�

Mooie ruime nette winkel er word niet gelijk op je gejaagd.je loopt rustig een rondje door de winkel en als je klaar bent word er gevraagd of ze je kunnen helpen zo ja word je naar een tafel begeleid onder het genot van bakkie koffie en komt er een verkoper om de mogelijkheden te bespreken al met al een hele fijne winkel.

Aankoop eetkamerstoelen

Wij hadden eetkamerstoelen gezien op de website. Daar stond bij vermeld dat de lederen uitvoering voor de prijs van stoffen uitvoering. De verkoper gaf aan dat er momenteel g��n aanbiedingen waren en het was bij hem niet bekend. Omdat we e.e.a. niet terug konden vinden op de smartphone hebben we kunnen afspreken dat we de bedoelde pagina thuis zouden terugzoeken om vervolgens telefonisch contact te zoeken met de verkoper. De volgende dag teruggebeld en hem naar de bedoelde pagina geleid. Hij kwam gelijk zijn toezegging na en in de loop van de dag ontvingen wij de gecorrigeerde factuur. Top en sportief.

Wij hebben hier onlangs onze tweede�

Wij hebben hier onlangs onze tweede bank gekocht. Veel keus qua banken en stoffen! Goede service, fijne winkel! We komen hier zeker nog eens!

Aanrader

Luisteren naar je wensen, snelle service ondanks de drukte. Super blij met mijn uitgekozen bank! Kan niet wachten tot de levering.

Bankstel

Na lang denken en zoeken uiteindelijk genoeg vertrouwen om hier een bankstel te bestellen.

Prima geadviseerd en geholpen door de�

Prima geadviseerd en geholpen door de medewerkster van Zitmax.

Top service!

Goede hulp ontvangen bij het uitzoeken van een nieuwe bank. Er zijn veel mogelijkheden met betrekking tot modellen, kleuren en stoffen. We moeten de bank nog ontvangen maar tot nu toe een top service!

Een groot assortiment aan meubels

Een heel groot assortiment aan meubels. Zo is er voor ieder wat wils. De service is ook uitstekend. Heel goed geregeld: wil je advies, dan meldt je dat bij de bali en word je aan iemand toegewezen. Het personeel is ook vriendelijk. Een echte top als je een bank gaat aankopen: de online tool om zelf je bank samen te stellen. Zo kom je voorbereid naar de showroom en weet je precies wat er mogelijk is.

Leuke winkel waar je van alles hebt!

Leuke winkel waar je van alles hebt! Wij zijn zeer goed geholpen. Nu nog wachten op onze bestelling!

Tips van een tevreden klant

Ik heb nog nooit een meubelzaak gezien die zoveel te bieden heeft. De winkel heeft een gigantische oppervlakte, het zou wel handig zijn om een soort plattegrond bij de ingang te krijgen. Je raakt n.l. door al dat heen en weer lopen je richting gevoel een beetje kwijt, vooral als je even terug wil gaan naar een meubel wat je nog een keer wilt bekijken. Prettig dat je zo persoonlijk, vriendelijk en geduldig geholpen wordt bij het bestellen. Lekker kopje koffie, jammer dat we er niet konden lunchen. Ik kijk vol verwachting uit naar de dag wanneer mijn blauwe leren bank bezorgd wordt.

Het aanbod was erg groot

Het aanbod was erg groot. De mogelijkheden per stoel waren duidelijk en de verkoop medewerkster nam, ondanks de drukte, alle tijd en gaf zeer goed advies

Prettig, zakelijk, praktisch en snel

Wij werden uitstekend geholpen in een winkel met veel keuze aan modellen stoelen. Eenmaal een stoel uitgekozen hebbend, kan er gekozen worden uit diverse stoffen en vele kleuren aangedragen door de adviseur. Prettig, zakelijk, praktisch en snel.

Beste Maxx Mensen

Beste Maxx Mensen, die zeker niet stil �zitten� om mij een super aankoop te laten doen. De eerste keer , 2 weken voor de aankoop, kwam ik langs om voor mijn vriendin te kijken voor een bank. Ik zelf was al enige tijd aan het kijken maar had nog niet DE bank gevonden. Ik had t los gelaten , was nu voor haar op stap, we lopen binnen en volgde de route , en direct 1 van de eerste die ik zag, zei ik : nou dat is m!! Ja zegt mijn vriendin , idd helemaal leuk, je weet wat ik leuk vind, nou ik zeg, ik bedoel voor mij haha Hoe leuk is dat, 2 banken in 1 klap, 2 weken later �. Eerst op zoek naar de aardige meneer die ons bij eerste bezoek heulll snel , direct de juiste stof gaf, en ja hoor daar was hij Stefan�..Maximale aandacht,Maximaal vertrouwen, Maximale uitleg�.2 banken in een klein uurtje geregeld haha �beste Maxx mensen, ik ZIT met maximale smart te wachten op mijn �ZITMAXX� bank, nu al blij ??, groetjes Donna, ps ik zeg t zeker voort??.

Zeer vriendelijk geholpen

Zeer vriendelijk geholpen, mooie winkel en heel goed geslaagd. En heerlijke koffie.

Wij zijn goed geholpen met het�

Wij zijn goed geholpen met het uitkiezen van onze bank( die we nog moeten krijgen) We hadden al een bank op het oog, het was alleen maar de opstelling kiezen en de stof en kleur. De medewerkster hielp ons ook daarmee en gaf de informatie over de prijzen en stoffen.

Er is heel veel keuze in stijl

Er is heel veel keuze in stijl, kleuren, accesoires. Het kan bijna niet anders als dat je hier slaagt voor je woninginrichting. Bij het bestellen zijn we uiterst vriendelijk geholpen en goed geadviseerd om uiteindelijk tot een definitieve keuze te komen. We zijn tot nu toe erg tevreden.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar