De medewerker van Zitmaxx nam alle tijd�

De medewerker van Zitmaxx nam alle tijd voor me om de juiste bank met de juiste stof uit te kiezen. Uiteindelijk heb ik mijn droombank kunnen uitkiezen.

Uitstekende service

Uitstekende service. Hier al eens eerdag zeer geslaagd voor een nieuwe bank en nu voor een eettafel. Ik kon mijn specifieke wensen kwijt aan het personeel die creatief te werk gingen en bij diverse leveranciers onderdelen bestelde om deze zelf in elkaar te zetten. Enige min punt is de levertijd maar dat is helaas de tijd waarin we leven en niet ten nadele van Zitmaxx.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen. Eerst lekker in alle rust rond kunnen kijken, en daarna samen gekeken naar verschillende stoffen. Fijn dat er echt de tijd werd genomen voor je, ondanks de grote drukte op het moment dat wij hier waren. Super!

Niet mijn eerste aankoop en zeker niet mijn laatste!!

Ik heb nu meerdere malen een aankoop gedaan bij Zitmaxx en ben nog steeds tevreden over al mijn aankopen. Ik woon zelf in Rotterdam maar rij graag naar het filiaal van Zitmaxx om door het filiaal te wandelen en met verwondering naar het assortiment te kijken. De winkel is altijd erg schoon en netjes en bezit over een fijne sfeer. De ingerichte huiskamers geven je een echt huiselijk sfeer en geven je tegelijkertijd idee�n over de inrichting die je zelf thuis zou kunnen realiseren. De medewerkers bieden je altijd iets te drinken aan en zijn zeer klantvriendelijk. Kortom; zoals ik van de week al tegen 1 van jullie medewerkers zei: �Het is niet mijn eerste aankoop hier en het zal zeker niet mijn laatste aankoop zijn!!�

Hele fijne ervaring

Hele fijne ervaring! Verkopers namen rustig de tijd voor ons en gaven goed advies. Hadden een goed beeld van wat wij zochten en De keuze werd daardoor snel gemaakt. Nu wachten op de nieuwe bank!

Medewekers zijn eerlijk en heel�

Medewekers zijn eerlijk en heel hulpzaam. We hebben goed advies gekregen en alle ons vragen zijn beantwoordt.

Voor de derde keer richting ter aar om�

Voor de derde keer richting ter aar om meubels te kijken. Eerste keer voor mijn dochter mooie bank uitgezocht,prima service,lekker kopje chocomelk erbij. Tweede keer omdat het zo bevallen was bank voor onszelf en nu eettafel met twee stoelen en een klein bankje gekocht. Alles weer prima geregeld en vriendelijke dame die ons hielp.

Kijken kijken en wel kopen

We gingen alleen Kijken maar nog niet kopen maar dat is dus wel gebeurd door dat we zo goed geadviseerd werden en heel vriendelijk geholpen ha ha

Zeer prettige ervaring

Klantvriendelijk. Verkoopster was behulpzaam en ondersteunend in het komen tot stofkeuze, opties, zithoogte etc. Nam de tijd, transparante uitleg over de soorten zitfoam. Er werd moeite genomen om nig een kleurstaal te halen om mee te nemeb naar huis. We voelden ons erg op ons gemak. Zeer prettige ervaring.

Prima geholpen

Prima geholpen, lekker snel en vakkundig

Wij zijn super goed geholpen door Mark

Wij zijn super goed geholpen door Mark! Persoonlijk en met goed advies. We zijn heel blij met de bestelling die we hebben geplaatst.

Fijne ruime winkel

Fijne ruime winkel Veel verschillende meubels ruim opgezet. Veel is mogelijk te bestellen in andere kleur, soort stof Medewerkers zijn vriendelijk en nemen de tijd om je advies te geven Goede service

Hele fijne mooie winkel ,Mooie woon�

Hele fijne mooie winkel ,Mooie woon spullen en heel vriendelijk behulpzaam personeel

Fijne hulp;moeilijk stofjes kiezen

Fijne hulp;moeilijk stofjes kiezen Het was erg fijn om door de winkel te lopen en onze bank te kopen. De winkel is mooi groot opgezet en alles is goed te vinden. De hulp bij het kopen van onze bank was ook erg fijn. Enige waarom het geen 5 sterren krijgt is vanwege de moeilijkheid bij het kiezen van een stofje of materiaal. De verkoper hielp erg goed, maar je kan niet even makkelijk zelf kijken zonder de druk te voelen. Begrijpelijk; dit zal moeilijk te realiseren zijn bij een bedrijf met zoveel modulaire keuzes. De verkoper liet ons wel met het gewenste stofje naar de bank lopen, dus die vrijheid was er wel weer.

Het bezoek was aangenaam

Het bezoek was aangenaam. We werden zeer vrij gelaten om alles wat we wilden te bekijken zonder aangesproken te worden. Er was wel steeds iemand van het personeel aanwezig voor het geval we vragen hadden en die werden dan duidelijk en zonder verkoopdruk beantwoord. We hebben vele stoelen uitgeprobeerd, zonder lastig te worden gevallen, en uiteindelijk een keuze gemaakt.Het daarop volgende gesprek liep prima; de technische voorlichting was prettig en nuttig en op onze vragen werd op een open manier antwoord gegeven. Voor- en nadelen kwamen aan de orde, zodat we goed ge�nformeerd tot een besluit konden komen. Onze complimenten voor de hele gang van zaken.

Enorme veel keuze

Enorme veel keuze, overzichtelijke winkel, heerlijke uitstraling, vriendelijk deskundig personeel. Er wordt naar je geluisterd �n met je mee gedacht. De klant is hier koning. Heerlijk !

Ruime keuze

Ruime keuze, goed advies

We zijn bij Zitmaxx prima geholpen

We zijn bij Zitmaxx prima geholpen. We konden eerst zelf rustig rondkijken en een keuze uit de aanwezige modellen maken. Daarna perfect geholpen door een toegeschoten dame. Alleen het parkeren was een probleem, het aanwezige parkeerterrein was bomvol, al probeerden enkele parkeerwachten zoveel mogelijk een chaos ter voorkomen. Hulde voor deze mensen!

Keurig nette professionele verkopers�

Keurig nette professionele verkopers die geen enkele druk uitvoeren en ook nietgelijk bij binnenkomst achter je aan lopen te rennen . Alles is mogelijk . Geen aanbetaling nodig . Je bepaalt zelf of je geholpen wil worden of niet. Keuze is enorm . Voor nu top en wachten op levering.

Topservice

Topservice, klantvriendelijk en denken mee met je beschikbaar budget en wensen.

Grote keuze in stoffen en kleuren

Inmiddels al 3 stoelen en een bankje voor onze eettafel gekocht. Vervolgens een bankstel en nu weer een stoel bij ons bankstel gekocht. Het fijne is dat alles speciaal voor je gemaakt wordt en je dus de kleuren uit kunt kiezen. Er is heel veel keuze in zowel de soorten stof en leer als kleuren. Je wordt er altijd heel vriendelijk geholpen. Enige nadeel is de best lange levertijd, gemiddeld 4 maanden. Maar dan heb je ook wat!

Aankoop zithoek

Mooie showroom, is zeker een bezoek waard, met heel veel keus. Toen we eenmaal onze keus hadden gemaakt kregen we op een prettige manier een goed advies en natuurlijk ontbrak een heerlijke kop koffie niet.

Heel goed geholpen!

Februari 2012 kocht ik een L Lounge�

Februari 2012 kocht ik een L Lounge bank tot de dag van vandaag zit het als nieuw. Hellaas bij mijn verhuizing paste het niet meer bij mijn interieur. Maar niet getreurd uiteraard weer n bestelling gedaan deze keer een U Lounge bank wat ik me zelf de garantie geef dat ik komende 10 jaar zoet mee bent. IK raad Zittmax zeker aan koffie en er wordt tijd voor je genomen top

Een bijzonder geslaagde aankoop

Een bijzonder geslaagde aan koop Wijn erg goed ge�nformeerd over onze aankoop door de verkoper op een prettige manier.wijn dus erg blij met onze aankoop maar zouden nog blijer zijnals wij rekening niet hoeven te betalen.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar