Mooie winkel

Mooie winkel, groot en divers assortiment. Goed geholpen en totaal niet opdringerig

eettafel en stoelen

onze eettafel uitgekozen, bij keuze voor de stoelen hebben we hulp ingeschakeld van een medewerker. we zijn super geholpen en hebben mooie stoelen kunnen kiezen die geheel naar onze wensen zijn.

Fijne sfeervolle winkel

Fijne sfeervolle winkel. Rustig gewinkeld en na afloop direct hulp en advies in ontvangst mogen nemen. Tot snel

Goede service en uitleg

Een goed georganiseerde showroom en�

Een goed georganiseerde showroom en sales team. We zijn goed en snel geholpen. We kunnen niet wachten totdat de eetkamer stoelen geleverd gaan worden. We moeten even geduld hebben. We komen zeker terug. Aanrader.

Goed geadviseerd, ruim aanbod

De winkel is erg groot. Direct het advies gekregen vooral te kijken en te gaan zitten. Daarna terugkomen bij de balie voor gericht advies. Dit werkte uitstekend. Daarna goed geadviseerd over mogelijkheden en kosten. Tip: Het kan heel druk zijn, dus kom bijtijds dan heeft de sales alle tijd en aandacht die je nodig hebt.

Hele fijne adviseur

In de winkel was er ontzettend veel keuze! Na wat rondlopen, zitten en voelen hadden we ongeveer een idee van wat we wilden. Toen zijn we met de adviseur gaan praten en langs de banken gelopen waar we over twijfelden. Hij was ontzettend geduldig en behulpzaam! Gaf zijn mening wanneer we erom vroegen, maar liet ons vooral zelf denken en beslissingen maken. Toen we eenmaal hadden gekozen, heeft hij goed geholpen met de maat kiezen. Echt petje af voor hem!

Sinds 2018 al klant bij Zitmaxx en�

Sinds 2018 al klant bij Zitmaxx en recentelijk weer een nieuwe bank en stoelen gekocht voor onze nieuwe huis. Wij zijn geholpen door de enorm lieve eigenaar! Mega tevreden over de service, de kwaliteit en de enorm vriendelijke medewerkers die altijd met een glimlach door de winkel lopen.

Snel geholpen en goed

Snel geholpen, stond binnen een half uur buiten met de bank naar wens in bestelling

mooie meubels

mooie meubels in een hele grote showroom. De keuze is reuze en de persoonlijke hulp is door ons erg gewaardeerd. Bedankt en nu de weken aftellen voor onze nieuwe bank geleverd wordt.

Prachtige bank gekocht bij zitmaxx

Prachtige bank gekocht bij zitmaxx. Super snel en zeer vriendelijk geholpen en wat fijn dat we een verkoper hadden die met ons mee heeft gedacht. Daarvoor nogmaals. Kan kan echt aanbevelen om eens bij zitmaxx lang te gaan.

Grote winkel met veel keus

Grote winkel met veel keus. De adviseur heeft ons goed geholpen en geadviseerd qua stof en kleur etc. Onze drukke dreumes heeft de hele winkel rondgerend maar dat was geen probleem. Hele fijne winkel!

Super snel en vakkundig geholpen

Super snel en vakkundig geholpen

Fijne winkel met toppersoneel!

Mooie, frisse winkel waar een goede sfeer hangt. Supergoed geholpen door Judith! Inmiddels bijna de hele inboedel besteld hier, maar de volgende keer komen we hier zeker weer!

Ruime winkel met genoeg keus van�

Ruime winkel met genoeg keus van meubelen goede informatie, rustig en vakkundig geholpen met de bank die wij hadden uitgekozen.

Supervriendelijke verkoper

Supervriendelijke verkoper

Uitgebreide uitleg, klantvriendelijk

Onlangs hebben wij onze bank bij Zitmaxx gekocht. De adviseur was vriendelijk, beantwoorde al onze vragen en gaf uitgebreid uitleg over de banken (vering, inhoud, slijtage, stofcategorieen). Ook hebben wij foto's van het interieur laten zien en werd er meegedacht over de kleuren. Al met al een positieve ervaring.

We zijn netjes en correct geholpen.de�

We zijn netjes en correct geholpen.de verkoper heeft echt zijn best gedaan om tot een goed resultaat te komen

Een zeer vakkundig en uitgebreid advies, met geduld en plezier mooie meubels gekocht en accessoires.

Een zeer vakkundig en uitgebreid advies gekregen na het zelf uitzoeken van een bank, relaxstoel en open haard om aan de wand te kunnen hangen. Ricardo was de deskundige en uiterst geduldige verkoper die ons heeft geholpen met welke stof is het beste in ons gezin te adviseren, de maten en de mogelijkheden bij alle drie de keuzes. Mooie en goeie kwaliteit gekocht, zoals altijd bij jullie. Enige minpuntje, de lange wachttijd van de bank. Maar met alles wat er in de wereld speelt ook begrijpelijk! Fijn om weer goed geslaagd te zijn bij de Zitmaxx in Ter Aar??.

Mooie grote winkel met volop�

Mooie grote winkel met volop parkeergelegenheid en ruim assortiment. Je kunt gelijk met een verkoper in het gezellige cafe plaatsnemen en jouw order plaatsen. En dan ook nog zonder aanbetaling dus dat kom je niet vaak tegen!

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel. Heel duidelijk uitleg stof..bank indeling enzo. Nu nog wachten op de bank 16 weken levertijd.

Nette winkel en goede services

Nette winkel en goede services

Veel keus

Veel keus, goed geholpen. Ze praten je geen dingen aan. Je moet zelf wel echt kiezen.

Positief verrast

Keurig geholpen in een vrij drukke zaak waar je niet in het weekend moet komen vanwege de parkeerproblemen. Daarom op woensdag gegaan en snel geholpen. Vriendelijk personeel, de koffie staat altijd klaar. Zeer overzichtelijk aanbod en ook via de website met de online tool zeer makkelijk zelf een berekening te maken. Ik kan deze zaak zeker aanraden!

Fijne zaak met een enorme sortering

Fijne zaak met een enorme sortering. Prima geholpen door de verkoper. Zitmaxx is absoluut een aanrader!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar