Goed en deskundig advies

Goed en deskundig advies. Ruimte om zelf te kijken in de grote showroom (ruim opgezet, verschillende stijlen), maar ook voldoende personeel om te helpen met vragen. Bij keuze voor stofferen van de bank werd er voldoende tijd vrijgemaakt om ons in alle rust te kunnen laten kiezen.

Voor iedere leeftijd wat wils

De winkel is voor alle leeftijden en van alle gemakken voorzien. Het begint al bij binnenkomst waar een lift je naar boven brengt wanneer lopen te zwaar is. In de winkel staan zoveel mooie meubels voor mooie prijzen en zoveel keuzes voor wat betreft stoffen en afwerking. Wat mijzelf opviel was dat bij de paar trappen die je had, je ook een speciaal stukje had waar je met een rollator of rolstoel je weg kon vervolgen. Top, dat zie je maar weinig. Verder werden we goed en vriendelijk naar een tafel begeleid waar we koffie en thee in diverse smaken konden krijgen in afwachting van de komst van de medewerker die de bestelling opnam. Deze man had gaf ons ook een goed gevoel en hielp ons enorm. Zeer vriendelijk, behulpzaam en vooral ook warm. Zitmaxx is wat mij betreft een geweldige winkel. Ik raad het iedereen aan en dat is ook de reden dat ik mij tantes hiermee naartoe heb genomen omdat ik wist dat ook hun zouden slagen

Vriendelijk personeel en mooie spullen

Vriendelijk personeel en hele mooie spullen voor mooie prijzen. Wij komen uit de buurt van Rotterdam en het is de rit van 1 uur zeker waard!

Hoekbank

Vorige week een bankstel besteld. Duidelijke uitleg over opties, helaas was de optie die wein eerste instantie wilde niet mogelijk. De meneer die ons hielp heeft goed en duidelijk uitlegt wat allemaal mogelijk is en andere bank voorgesteld, dat was niet wat wilde, vervolgens hebben wij een half uur in de winkel gelopen en nagedacht en tot de conclusie gekomen dat wij het in een andere winkel niet beter gaan vinden, dus gekozen voor een lekker zittende hoekbank Goede service alleen een lange levertijd (6 maanden) maar goed, dat is te verwachten in deze tijd. We wachten geduldig af!

Nieuwe bank

Goed geholpen bij de aankoop van een nieuwe bank. Advies gekregen over de bank die wij drie jaar geleden hebben gekocht. Heel blij mee!

Zitmaxx to the Maxx!

Bij Zitmaxx zoveel keus en een hele relaxte sfeer, niet alleen heel veel keus in banken maar ook ontelbaar veel stoffen en kleuren. Na een rondje te hebben gelopen en wat banken te hebben geprobeerd, uiteindelijk gekozen voor de loungebank en de loveseat Ralph, maar nu nog de kleur en de stof kiezen...! Bij een koffietje en na even wachten word je super vriendelijk geholpen, en zeker belangrijk, met alle geduld, aangezien ik bijna 20 soorten stoffen had uitgezocht....(sorry nog :-) ) Dit was totaal geen probleem en alle stalen werden er bij gepakt, de verkoper denkt met je mee, was erg behulpzaam en gaf ook goed advies wat de voor en nadelen zijn van de stof die ik uitzocht. Uiteindelijk ook hier mijn keuze gemaakt en kan nu niet wachten om mijn bank in het echt te zien!! Dank je wel nog voor de super goede service!

Showroom met veel keus

Showroom met veel keus, maar je kan rustig kijken zonder dat er meteen iemand op je afkomt! Kan niet wachten tot mijn stoeltjes er zijn!

Topple

Gezellige winkel waar we al jaren komen. We hebben een mooie hoekbank uitgezocht en werden vakkundig geholpen met het samenstellen van de bank. Topple! Nu in spanning vier maanden wachten. Jammer dat oude bankstellen niet worden meegenomen

Begin maart zijn wij bij jullie locatie�

Begin maart zijn wij bij jullie locatie geweest in Ter Aar. Wij wilden nieuwe meubels voor onze nieuwe woning. Na een rondje gemaakt te hebben heeft de adviseur, ondanks 2 drukke vermoeide kinderen de tijd genomen om ons goed te helpen met als gevolg dat we nu met smart wachten op mooie nieuwe meubels

Mooie overzichtelijke winkel!

Mooie overzichtelijke winkel met ruim opgezette meubels, die degelijk aanvoelen. Leuke kleine hoekjes met accessoires. Gastvrije koffiecorner voor de klanten, zelfs voor kinderen is er wat te drinken! Voor de medewerker alle lof, we mochten zelfs met het staaltje stof naar buiten om de kleur in daglicht te kunnen zien. We hebben de bank nog niet binnen, dat duurt nog even, maar we hebben er alle vertrouwen in!

Fijn contact

Goed geholpen, stoffen uitgezocht en meteen ook maar kasten besteld. Tevreden

Erg prettige winkelervaring!

We zijn erg goed geholpen met het uitzoeken van een nieuwe bank. We kregen een duidelijk en eerlijk verhaal te horen over de modellen, stoffen en dergelijke. Erg prettige winkelervaring!

Top winkel

Leuke enthousiaste verkoopster, mooie en hele leuke kasten gekocht met een eerlijke prijs. Jullie hebben voor iedereen wel iets zoveel keus. Top winkel.

Een mooie bankstel gekocht bij Zitmaxx

Een mooie bankstel gekocht bij Zitmaxx. Zitmaxx is een hele fijne zaak. Helaas weinig parkeerplaatsen, maar als je eenmaal binnen ben dan ben je dat al weer vergeten. Heel veel keus en goede klantenservice. We zijn heel vriendelijke en goed geholpen en alles is mogelijk. Als je wat wilt weten is niets hun te veel om het goed uit te leggen en te laten zien. Ik zou echt iedereen aanraden om daar naar meubels te komen kijken.

Overzichtelijke winkel

Overzichtelijke winkel, vriendelijk personeel, mooie artikelen.

Waarom verder kijken als alles en ook de prijs naar wens is!

Na op internet wat modellen te hebben gezien van eettafel banken zijn we vanuit Hoorn 'even' gaan kijken Zitmaxx. Onze mond viel open van de kolossale winkel vol bedrijvigheid en volop meubels en medewerkers. We waren van plan om even te kijken, maar de bank van onze keus kon helemaal naar wens worden gemaakt, de koffie, de kundige uitleg en het advies deden ons besluiten meteen de koop te doen.

Veel keuze!

Groot assortiment met veel verschillende stijlen, voor ieder wat wils!

Goed geholpen en er werd tijd genomen

Goed geholpen en er werd tijd genomen om tot een keuze te komen. Goed toonzaal met veel keuze. eenmaal tot de keuze van een bankstel gekomen nog de keuze uit een enorme keuze soorten bekleding en kleuren .

Leuke website en goede winkel.

Leuke website en in de winkel ben ik fijn geholpen.

Ruime keus. Goede service

Ruime keus. Straight to the point approch van verkoper. Geen wollig verkooppraatje. Goede service

Wij zijn bijzonder fijn geholpen door�

Wij zijn bijzonder fijn geholpen door Anita en hebben hoge verwachtingen van het product wat we hebben gekocht.

Prima winkel veel meubels e zeer aardig�

Prima winkel veel meubels e zeer aardig personeel ( beetje kleine parkeerplaats �

Op zoek naar mijn eerste bankstel

Op zoek naar mijn eerste bankstel. Ik vond dat ik in eerste instantie werd behandeld als lopende bandwerk. Verkoopster was in eerste instantie niet behulpzaam. Zodra de verkoopster merkte dat ik wel iets wilde kopen, werd ze meer behulpzaam. Hierna kreeg ik wel wat advies en heb ik een redelijke koop gehad. Ik ben in afwachting tot ik mijn bank krijg.

Geweldige winkel om relax te winkelen

Geweldige winkel om relax te winkelen. Groot in omvang en een grote keus aan meubels. Niet opdringerig personeel en indien nodig voldoende mensen die je behulpzaam kunnen zijn. Goede uitleg over de producten. Kijk uit naar me bank die we besteld hebben. Kom zeker nog een keer terug Yvonne Sijmons

Fijn geholpen

We moesten even wachten, maar toen de zeer vriendelijke verkoper bij ons kwam zitten was alles zo geregeld. Goed advies, denkt met je mee en we gingen met een goed gevoel naar huis.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar