Fijne winkel

Fijne winkel. Aardige, behulpzame medewerkers. Binnen 1,5 uur geslaagd

Ik kan alle woonwinkels van nl aflopen�

Ik kan alle woonwinkels van nl aflopen maar ik slaag altijd bij zitmaxx bankstel eetkamerstoelen kast alles bij hun aangeschaft vriendelijke medewerkers aardige bezorgers ik raad hun iedereen aan

Mooie meubels voor een eerlijke prijs

Al onze meubelen voor de woonkamer en eetkamer hier gekocht. We waren met onze eigen interieur designer. Dat was wel fijn want weet niet of de verkoper daarom veel aan haar over liet of dat het altijd zo is. Maar echt heel veel hulp hadden we niet van de verkoper. Uiteindelijk wel mooie meubels kunnen kopen voor een goede prijs en dat is waarvoor we gingen.

Het was wat druk maar daarna zijn te�

Het was wat druk maar daarna zijn te vriendelijk te woord gestaan. Duidelijk advies over welke mogelijkheden er waren bij de boxspring zoals poten, topper en matrassoorten. Veel keuze ten aanzien van stoffen en kleuren.

Absolute aanrader

Overzichtelijke showroom met prachtige producten en een goed en gezellig team! Absolute aanrader!

Een tevreden klant

De entree was erg overweldigend, omdat dat het kruispunt waar mensen binnenkwamen, weggingen en tafels zochten om in gesprek te gaan met verkopers. Eenmaal in de winkel zelf was ik onder de indruk van het aanbod en werd het al snel rustiger waardoor je goed de tijd had om proef te zitten en rond te kijken. Aan het einde van mijn bezoek was ik dan ook een van de mensen die een tafel zocht om in gesprek te gaan met een verkoper. Dit kon verrassend vlot geregeld worden en ik waardeer de gegeven adviezen van de verkoper enorm. Ik ben erg goed geholpen met al mijn vragen en kijk uit naar de aankomst van mijn nieuw gekochte meubels

Zitmaxx heeft zeer veel meubels

Zitmaxx heeft zeer veel meubels, heel veel om uit te kiezen. Wij moesten er een uurtje voor rijden, maar dit hadden wij er zeker voor over. Door het grote assortiment en de goede hulp die wij kregen van de medewerkers waren wij heel tevreden. We hebben al onze meubels hier gekocht!

Uitstekend bevallen.

Mijn bejaarde vader had een nieuwe bank nodig. Dus zijn we samen naar Zitmaxx gegaan. Enorm veel keuze en een vriendelijke en geduldige verkoper. Mijn vader heeft een mooie hoekbank uitgezocht. Ik zou hier zeker weer een bank kopen.

Keurig netjes geholpen met de aankoop�

Keurig netjes geholpen met de aankoop van me bank. Kwam helemaal vanuit Breda gereden naar deze erg mooie overzichtelijke zaak. Als je binnenkomt loop je eerst een rondje, daar naar kan je een adviseur vragen die helpt je dan verder met het zoeken of geeft je fijn en goed advies. Erg tevreden met deze service en de vele opties die ze je geven. Complimenten vanuit Breda!??

Ruime winkel met breed assortiment

Ruime winkel met hele brede keuzemogelijkheden in vrijwel alle stijlen. De gebruikte indeling met vakken maken het makkelijk om een artikel terug te vinden als je het nog een keertje wilt bekijken. Medewerkers zijn hulpvaardig en laten je alle mogelijkheden van indelingen en stoffering zien, ook als ze 4x moeten lopen om iets te halen. De parkeerruimte rond het complex is wat beperkt, dus misschien dat je een paar minuten moet lopen voor je maar binnen kunt. Voor ons geen probleem.

niet de goede spul geleverd

niet de goede spul geleverd

Super leuk geholpen

Super leuk geholpen bij aankoop van onze loungebank. Hadden foto�s laten zien van onze woonkamer en de medewerker dacht gelijk mee. Onze idee�n en die van de medewerker bij elkaar en we hebben een superidee. Echt heel leuk.

Prima service en door verkoopster ruim�

Prima service en door verkoopster ruim de tijd genomen om meerdere opties uit te werken en vergelijken. Onder het genot van een bak koffie of thee tot een prima besluit kunnen komen en nu wachten op de levering half mei van onze nieuwe hoekbank. Zou zeker iemand zitmaxx adviseren als optie om te gaan kijken.

Wij hebben al diverse meubels gekocht�

Wij hebben al diverse meubels gekocht bij Zitmaxx en zijn uiterst tevreden Met hoe je als klant geholpen wordt maar ook bij de leveren zeer netjes en correct

Ruime keus en vriendelijke medewerkers

Tony heeft me heel goed geholpen in het doorzetten van mijn keus. Hele ruime aanbieding aan banken en stoelen met relaxfunctie met zoveel opties qua bekleding. Vriendelijke en behulpzame collega's, die ondanks de erge drukte blijven lachen!

Zeer vriendelijk personeel en hoe druk�

Zeer vriendelijk personeel en hoe druk het ook is hebben ze alle tijd voor jou top ga zo door

Bij binnenkomst vriendelijk te woord�

Bij binnenkomst vriendelijk te woord gestaan en werd uitleg gegeven hoe ze te werk gaan. We konden eerst rustig in de winkel rond kijken. Er werd gevraagd of we al specifiek voor iets kwamen. Er werd gezegd welk vak we moesten zijn om de bank te bekijken zodat we niet de hele winkel door hoefden. Wat erg handig is want de keuze is enorm. Voor de kinderen is er een speelhoek! Geholpen door een vriendelijke verkoper. Duidelijk uitleg over verschillende stoffen. We hoefden niet lang te wachten voordat we geholpen werden. Wachten kun je in de koffiehoek onder het genot van een koffiemachine koffie of een ander drankje. Zijn erg benieuwd naar de bank! Er zit wat langer levertijd op maar dat is begrijpelijk door de situatie in de wereld. Kortom zeker een aanrader om te gaan kijken.

Ik had enige tijd geleden eettafel en�

Ik had enige tijd geleden eettafel en salontafel besteld bij u in de winkel. Ik was zeer tevreden over het service. Uw medewerkers waren heel lief en hadden goed geholpen en advies gegeven over uw producten. Ik wacht nu op mijn bestelling.

Winkel concept is fijn

Winkel concept is fijn. Het zelf lopen door de winkel en achteraf geholpen kunnen worden aan de tafels. Misschien wel als verbetering om toch een paar info punten in de winkel neer te zetten, voor het geval er vragen zijn tijdens het rondlopen in de winkel. Ervaring van medewerker wie ons geholpen heeft was goed, fijn geholpen!

We werden heel klantvriendelijk en snel�

We werden heel klantvriendelijk en snel geholpen. Alle mogelijkheden werden duidelijk uitgelegd en er werd de tijd genomen om te kunnen kiezen. Goede service!

Er was veel aanbod bij zitmaxx

Er was veel aanbod bij zitmaxx, leuke variatie aan banken. Die dag dat ik langs ging was het enorm druk in de winkel. Maar goed dat maakte niet uit. Toen ik een besluit had genomen werd ik geholpen door een medewerker. We gingen aan tafel zitten. Zij nam de tijd en rekende alles uit voor me want ik twijfelde tussen twee banken. Na veel praten en kijken naar de stoffen en afmetingen etc, heb ik een besluit kunnen nemen en me bank uitgekozen! Ik vond het een goede ervaring. Ik zal vaker bij zitmaxx langsgaan voor me interieur.

We kwamen doelgericht voor een bank en ondanks dat het een drukke zaterdag was, perfect en lekker snel geholpen! Was mijn wederhelft overigens ook heel blij mee�..aangezien dit soort uitjes niet zijn favoriete uitjes zijn ;) Top service! Was het uurtje rijden echt waard!

Super aardige mensen in zowel de winkel�

Super aardige mensen in zowel de winkel als bij de klantenservice. Omdat de bank kleiner moest dan de afgesproken offerte. Snel, vriendelijk en duidelijk kontakt.

Snel geholpen en klantvriendelijk!

Het was super druk, maar wij zijn snel geholpen! heel klantvriendelijk! Ga zo door!

Zitmaxx

Ondanks wij best een tijdje hebben moeten wachten op hulp zijn wij heel goed geholpen! Alles goed en duidelijk uitgelegd, nu met smart wachten op de bank die wij samen hebben gesteld!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar