Met m'n dochter en kleindochter een�

Met m'n dochter en kleindochter een prachtige keuze kunnen maken van een tweezits bank de keuze was reuze.

Voor de derde keer geslaagd!

Voor de derde keer geslaagd met Zitmaxx. Onze bank is inmiddels alweer 8 jaar oud en eettafel inmiddels 4 jaar en beide zijn nog steeds mooi. Dat beloofd iets moois voor de tweede aankoop. Ditmaal geslaagd voor een eetbank, eetkamerstoelen en relax fauteuil. Onze bestelling komt hopelijk binnenkort binnen. We zijn vriendelijk geholpen en de verkoopster was erg behulpzaam!

Kwam uit eerdere aankopen weer terug�

Kwam uit eerdere aankopen weer terug bij Zitmaxx. Deze keer helaas geen klik met verkoper. Zouden de dag na ons bezoek gebeld worden om de order door te zetten (moesten nog even de ruimte opmeten). Helaas zijn we niet gebeld. Ben zelf weer jullie kant op gereden, waar ik dit keer weer heel netjes en professioneel geholpen werd en alsnog de order hebben geplaatst.

Fijne en grote winkel

Wij hadden nog nooit van Zitmax gehoord wij op een zaterdag richting Ter Aar maar op zaterdag is geen optie veel en veel te druk (goed lopende winkel) Dus op een dinsdag terug geweest en zijn daar zeer goed en professioneel geholpen bij de aankoop van 2 Relexfautuils en een kast

We waren op zoek naar een mooie bank

We waren op zoek naar een mooie bank, en zijn goed geholpen, er is veel keus en veel mogelijkheden.

Fijn geholpen

Fijn geholpen, goed advies, Veel mogelijk, Veel keus!

Goede uitleg en prijs opgegeven van de�

Goede uitleg en prijs opgegeven van de bank waar mijn voorkeur naar uitging. Bij het tweede bezoek, opnieuw heel goed geholpen, met weer nieuwe info. ????

Mooie winkel en heel gevarieerd..

Eetkamerstoelen besteld, netjes geholpen. Ze nemen alle tijd voor je, en de keuze is echt groot en gevarieerd. kort gezegd een top zaak..

Op zaterdag met alle drukte hele goede�

Op zaterdag met alle drukte hele goede hulp gehad. Een week later alles nog eens rustig doordeweeks bekeken en besteld. Jammer dat dezelfde persoon niet aan het werk was maar ook die moet soms vrij hebben natuurlijk. We zijn erg blij dat we alles hebben kunnen zien en kunnen vergelijken. We zijn benieuwd naar het eindresultaat.

Er was een ruim overzicht in wat we�

Er was een ruim overzicht in wat we zochten. Bij onze keuze zijn we prettig en snel en professioneel geholpen met goede adviezen.

Goed geslaagd!

Enorme keus aan verschillende soorten banken. In allerlei stoffen/kleuren en opstellingen zijn er mogelijkheden. Dus ook in de prijs. Prettig geholpen. Duidelijke communicatie.

Mooie winkel met ruime keus

Zeer uitgebreide keuze in verschillende prijsklassen, veel mogelijkheden qua bekleding en combinaties. De winkel alleen zou vijf sterren krijgen. We werden redelijk goed geholpen. Minpuntje was dat degene die ons hielp wat onge�nteresseerd overkwam, ze zat veel op haar telefoon te kijken en reageerde niet heel snel als we wat vroegen. Aan het einde ging dat wat beter.

Fijne ervaring!

Wij zijn twee keer naar zitmaxx geweest om te kijken voor ons eerste bank. Bij de tweede keer wisten wij zeker voor welke bank we zouden gaan. We zijn dus twee keer ook heel vriendelijk geholpen de eerste keer zelfs na sluitingstijd! Toen we de tweede keer kwamen nam de jongen man ook ruim de tijd voor ons. Alle stoffen en kleuren van de bank kwamen op tafel en werd er mee gedacht over alle kleine details. Ook werd er met ons mee gedacht wat betreft een tafel en appart onderstel dus niks is teveel gevraagd. Wij raden zitmaxx zeker aan het is betaalbaar , een fijne winkel om te komen en goed bereikbaar. Ook al het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam sta je even te kijken om je heen word er gelijk gevraagd of je hulp nodig hebt.

Ruim assortiment

Ruim assortiment. Vriendelijk personeel en deskundig advies gekregen

Hoera een nieuwe stoel.

Heb eerst op internet wat stoelen uitgezocht en ben toen in de showroom op alle stoelen gaan zitten. Die ik het leukste vond bleek ook nog het lekkerste te zitten. Was heel blij dat ik een verkorte route aangewezen kreeg van de receptiedame omdat ik met 2 krukken loop.Dat is service, het kopje koffie ook.

Er werd goed de tijd genomen om mij te adviseren

Ik ben goed geholpen bij zitmaxx. Ik had advies nodig over een eetkamerbankje en een stoel, daar werd ruim de tijd voor genomen.

Heel goed en vriendelijk geholpen en�

Heel goed en vriendelijk geholpen en een mooie winkel veel verschillende stoffen en kleuren zeker een aanrader Gerine

Fijne verkopers en zeer fijne winkel�

Fijne verkopers en zeer fijne winkel met ruime keuze aan zowat alles: stoffen, kleuren, stylen etc. Prettige verkoop. Alleen jammer dat we 3/4 maanden moeten wachten op de bank maar ook daar zijn ze helder over in hun communicatie. Kortom ik kan deze winkel iedereen aanraden!

Goede service! mooie producten, kortom geen klachten. Ik heb in de afgelopen 15 jaar al 3 banken gehaald bij Zitmaxx en ik blijf terugkomen (ps: producten blijven goed, maar wegens verhuizing en dus ook nieuw interieur elke keer een nieuwe aangeschaft).

Heel erg goed geholpen

Heel erg goed geholpen, er is een hele grote showroom met mooie spullen. Zeker een aanrader om eens langs te gaan.

Tijdens mijn bezoek aan de winkel ben�

Tijdens mijn bezoek aan de winkel ben ik uitermate vriendelijk en uitgebreid geholpen. Ondanks de enorme drukte op dat moment, het was net na de lockdown, heb ik geen moment het gevoel gehad dat ik op moest schieten en dat er snel iets verkocht moest worden. Er werd met me meegedacht en ik heb goed advies gekregen over de voor- en nadelen van de verschillende mogelijke stoffen en modellen voor de bank die ik op het oog had. Grote pluim van mij dus, ik heb altijd grote waardering voor vriendelijke verkopers.

Fijne winkel

Op aanraden van mijn broer bij zitmaxx gaan kijken voor een nieuwe bank. Bij binnenkomst direct aangesproken door een vriendelijke medewerkster die uitleg gaf. Heerlijk rustig kunnen kijken in de grote showroom. Wat een verademing om eens een keer geen opdringerige verkopers tegen te komen! Na 2 rondjes te hebben gedaan en een mooie bank te hebben uitgezocht vriendelijk geholpen om alle opties te bespreken onder het genot van een kopje koffie. Ik zou zitmaxx zeker aanraden.

Ik ben heel goed geholpen en heb goed�

Ik ben heel goed geholpen en heb goed advies gekregen

Ondanks de corona tijd super goed�

Ondanks de corona tijd super goed geholpen. Even moeten wachten op een verkoper, maar onder het genot van een kopje koffie was dat geen probleem. Verkoper nam ondanks alle drukte alle tijd voor onze bestelling en gaf een heel goed advies

Mooie showroom met goede collectie

Mooie showroom met ruime keuze uit meubelen en nog meer keuze uit kleurstalen. En daarbij vakkundige hulp!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar