Hele aardige verkoper heeft ons goed�

Hele aardige verkoper heeft ons goed geholpen en een hele sociale man. Kwamen alleen langs om inspiratie op te doen en liepen de deur uit met een nieuwe bank.

Top tot de Maxx

Ruime winkel met veel keuzemogelijkheden! 4 jaar geleden onze eerste bank en stoelen aangeschaft. Deze zijn nog steeds in uitstekende staat. Nu op zoek naar een grotere bank en nieuwe tafel. Wederom geslaagd! Top dat je bank helemaal naar eigen wens en smaak kunt aanpassen. Fijn geholpen met het uitkiezen van de stoffen en opstelling van de bank. Helaas een wel wat langere lever tijd, dus we moeten even geduld hebben.

Prima geholpen

Prima geholpen Goed georganiseerd bedrijf. Vriendelijk personeel

Groot assortiment en verschillende�

Groot assortiment en verschillende combinaties mogelijk zodat je het naar eigen smaak kan maken. Wij vonden alleen de maten op de omschrijving kaartjes erg verwarrend

Na de route 3x gelopen te hebben de�

Na de route 3x gelopen te hebben de bank gevonden die ons op de site aanstond. Het naam kaartje was eraf.. Uiteindelijk advies van jullie verkoper gevraagd en toch een andere bank gekozen die we lekkerder vonden zitten. Ondanks de drukte werden we redelijk snel geholpen. Goed gevoel over de aankoop en nu benieuwd om hem thuis is de kamer te zien.

Vriendelijk personeel!

Wij hebben hier onze meubels gekocht en zijn erg tevreden met de service. Ook een aanpassing was geen enkel probleem. Echt een aanrader!

Perfecte eetkamerbank

We zijn op een zeer nette, vriendelijke en open manier geholpen bij het uitzoeken van onze nieuwe eetkamerbank. We waren verrast door de vele opties in de winkel. En de vele mogelijkheden in combinaties. De adviseur zijn zeer vriendelijk en kundig en denken goed mee in de opties.

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel, het was wel even kijken hoe we geholpen moesten worden maar na een lekker bakkie koffie werden we super geholpen. Ook werd er goed meegedacht. Erg fijn allemaal! Ik kan niet wachten tot de bank binnen is ??

Wij zijn erg prettig geholpen

Wij zijn erg prettig geholpen en geadviseerd. We hebben een prachtige bank besteld en kunnen niet wachten.

Nieuwe meubels voor een nieuw huis.

Voor ons nieuwe huis eerst naar Zitmaxx. Daarna diverse winkelcentra en Malls bezocht. Uiteindelijk weer terug naar Zitmaxx en onze meubels daar ook gekocht. Met een prima meedenkende verkoper??Top!

Keurig behandeld!

Keurig behandeld!

Perfecte winkel en service

Om mee te beginnen: het is een hele fijne winkel waar geen medewerkers rondlopen en om de haverklap vragen of ze je ergens mee kunnen helpen! Als je informatie wilt over een item, kun je zelf met een medewerker contact zoeken! Dan de service: heel erg klant gericht. Er wordt naar je geluisterd en met je mee gedacht! Alles wordt rustig en duidelijk besproken en uitgetekend zodat er niks mis kan gaan! Ook over de levertijden wordt open en eerlijk over gedaan. Echt een fijn bedrijf!

Zeer ruim assortiment aan meubelen en�

Zeer ruim assortiment aan meubelen en accessoires, ook om de door jezelf gekozen itemzo naar eigen smaak te maken, bv de stof uit te kiezen enz

Vriendelijk en goed geholpen!

Lange autorit meer dan waard!!

Helemaal vanaf Noord-Brabant 1,5 uur in de auto gezeten, maar alle verwachtingen waren het meer dan waard. Super veel keus, snel geholpen en bovenal fijne service en goede prijs/kwaliteit verhouding. Leuke terugrit met een eetbank rijker in ons nieuwe huis, dankjewel!

Veel keus

Veel keus door een ruim assortiment aan meubels en banken zijn zelf naar je eigen wens samen te stellen. Nadat wij onze keuze gemaakt hadden via de infobalie met een medewerker de bestelling kunnen doorgeven. Hierbij kregen we ook advies om de stof en bank zo lang mogelijk mooi te houden.

Aankoop meubels

Tijdens mijn bezoek bij Zitmaxx ben ik fijn en uitstekend geholpen. De verkoper gaf over alles eerlijk zijn mening en advies en nam ruim de tijd overal voor. Een echte aanrader om je meubels bij aan te schaffen!

Ruim opgezette meubelzaak.

Ruim opgezette meubelzaak. Veel zitmeubelen waar je, denk ik, altijd wel kan slagen. Deskundig personeel, vriendelijk en bekwaam. Niet opdringerig, nemen alle tijd voor je, hoe druk het ook is. Voordeel, betaling bij aflevering. Zitmaxx wonen, een echte aanrader.

Ondanks de drukte werden we snel door�

Ondanks de drukte werden we snel door een adviseur/verkoper geholpen Uitstekend geholpen door deze adviseur/verkoper. Er werd met ons meegedacht over de keuze en vorm van ons eetkamermeubel. Was wel even lastig om de auto te parkeren en moesten een flinke wandeling maken voor we bij de winkel waren. Maar dit bleek achteraf zeker de moeite waard.

Verbaasd over de drukte in de�

Verbaasd over de drukte in de winkel,maar toch snel geholpen.

Na een rondje in de mooie showroom tot�

Na een rondje in de mooie showroom tot de keuze gekomen voor het bankstel. Goede en nuttige informatie bij het verkoopgesprek. Niet opdringerig, een heel prettige setting. Wat mij betreft een aanrader.

Wat een fijne winkel

Wat een fijne winkel. Ontzettend veel en fijn personeel dat echt de tijd voor je neemt. En zo ongelooflijk veel mogelijkheden qua stof of leer. Echt ongekend. Hier moet je gewoon wel slagen voor je meubels.

Onze eerste kennismaking met Zitmaxx�

Onze eerste kennismaking met Zitmaxx was positief en we hebben er dan ook onze nieuwe bank en buffetkast gekocht. Het enige minpunt vonden wij dat er op niets korting gegeven mag worden en dat je daarnaast ondanks dat je voor een groot bedrag een bestelling hebt gedaan, bezorgkosten moet betalen. Voor de rest heel erg tevreden.

Goed en vriendelijk ontvangs bij binnen�

Goed en vriendelijk ontvangs bij binnen komst Bij binnenkomst eerst een lekker bakkie koffie En dan heerlijk rond neusen door de winkel en als je je product gevonden heb. Dan ga je naar de balie toe en wordt je vriendelijk verder geholpen. Top zaak

Zitmaxx een TOP zaak

Anderhalf jaar geleden hebben wij hoekbank Asley bij de Zitmaxx gekocht zijn zeer tevreden over de bank. Wilden nu graag een bank voor in de keuken hoefden er niet over na te denken waar een bank te kopen gewoon regelrecht naar Zitmaxx. Werden wederom vriendelijk geholpen, er was snel een verkoper beschikbaar. Duidelijke uitleg en nig steeds veel keuze uit banken, tafels etc Echt een prachtige zaak. Ga zo door!!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar