Winkel met gevarieerd meubelaanbod en zeer bekwaam personeel!

Als consument worden wij vaker gevraagd review achter te laten. Voor mij is het eerste keer ooit dat ik echt de tijd hier voor neem en dit omdat ik echt top service heb gehad tijdens aankoop van mijn bank. Ik heb niet de bank gekocht welke ik in eerste instantie wilde maar ben voor mijn 'tweede' keus gegaan. Ik wilde voor safe gaan maar uiteindelijk door bekwaam advies voor de bank gekozen welke meer bij mij past en waar ik op zoek naar was. Dame welke mij heeft geholpen is 3 keer met mij de bank gaan bekijken (wij moesten de hele winkel rond). Wij hebben samen op de bank gezeten en voor-en nadelen met elkaar overwogen. Ook heeft zij meerdere stofstalen gehaald (zonder een spier van irritatie te vertrekken) omdat de kleur net niet helemaal was welke ik wilde. Ik had meer een gevoel met een 'vriedindin' geshopt te hebben dan dat een verkoopster mij aan het helpen was. Voor mij is Zitmaxx Wonen een meubelzaak met super veel aanbod maar daarnaast echt uitstekend, geduldig en bekwaam personeel welke tijd voor je neemt!

Snel

Snel, persoonlijk, creatief, competitive

Zeer fijne winkel

Zeer fijne winkel. Ondanks de drukte werden we snel geholpen en hebben we een mooie keuze gemaakt! Prijzen vari�ren, maar zijn zeker niet te hoog! Al met al een fijne winkel om mooie meubelen te kopen.

Zitmaxx is een prima winkel, veel keuze.

Zitmaxx is een fijne winkel. Wij waren aanwezig op een zeer druk moment. Zitmaxx had hierop geanticipeerd en er waren veel verkoopmedewerkers aanwezig. Zitmaxx heeft veel keuze. Echt heel veel keuze. Nadeel hieraan is dat de route door de winkel heel lang is. Shortcuts om eerder bij de uitgang te komen is wenselijk. DIt is onze 3e keer dat wij een aankoop doet bij Zitmaxx. 1e keer: hoekbank, eettafelstoelen en dressoir. 2e keer: tafel, kast en dressoir en deze keer een nieuwe bank. Tip: bel zelf regelmatig over de status van je bestelling. Communicatie gaat niet heel vlot.

Bij Zitmaxx wordt je perfect geholpen door 1 van de vele adviseurs.

Bij Zitmaxx wordt je perfect geholpen door ��n van de vele deskundige adviseurs, er is een zeer ruime keuze van diverse meubels. Bij het eerste bezoek hebben we zelf een rondje door de zaak gelopen en een bank uitgezocht waarna we thuis nog even alles hebben nagekeken en bij het 2e bezoek hebben we samen met een adviseur de bank met de stof en kleur samengesteld. Nu is het wachten tot de bank geleverd wordt.

Geweldig !!

Geweldig !! Onlangs een bank besteld. Hele mooie winkel overzichtelijk en een heel ruim assortiment. Heel aardig en behulpzaam personeel, alles werd goed uitgelegd. Zeker een winkel om naar terug te gaan! Raad het iedereen aan.

Mooie spullen snel en vriendelijk�

Mooie spullen snel en vriendelijk geholpen

Ondanks extreme drukt vlot en goed�

Ondanks extreme drukt vlot en goed geholpen. Nu wachten op een prachtige set stoelen. Levertijd in deze tijd wel erg lang, maar helaas hoort dat erbij...

Een aantal weekjes geleden bij Zitmaxx�

Een aantal weekjes geleden bij Zitmaxx een mooie, okergele bank besteld (voor aan de eettafel) en een aantal decoratieve spullen om ons nieuwe, toekomstige huisje op te fleuren! De winkel was heel fijn ingedeeld waardoor we overal goed konden komen met de kinderwagen. Brede gangpaden en een speciale route voor rolstoelen/kinderwagens. Dat is lang niet bij elke winkel het geval dus dit was heel fijn! De producten stonden ook goed en leuk opgesteld, waardoor je voor jezelf een beeld kon cree�ren hoe het in een woonsetting zou staan. Dit heeft ons erg geholpen met de keuze(stress)! We zijn vervolgens goed geholpen nadat er een medewerker bij ons kwam om de gevraagde producten op te schrijven en met ons door te nemen. Het was wel ontzettend druk, waardoor we lang moesten wachten voordat er iemand naar ons toe kwam. Dat is de reden voor 4 sterren in plaats van 5.

Palm hoekbank

Wij hebben de hoekbank Palm gekocht en een bijpassende fauteuil. Wij hadden in eerste instantie voor een andere bank gekozen maar deze was niet naar onze zin. Na een ronde gemaakt te hebben uiteindelijk voor de Palm bank gegaan. De hulp van de verkoopster was prima. Erg vriendelijk en behulpzaam. Voor ons wel een stukje rijden maar zeker de moeite waard!

netjes geholpen

netjes geholpen, er werd de tijd voor je genomen.

Goed was helemaalntop

Zeer tevreden over Zitmaxx

We zijn zeer goed geholpen. Erg vriendelijke dame, die ons ook goed geadviseerd heeft. We kijken uit naar onze nieuwe banken en raden Zitmaxx aan!

Mooie ruime keus

Mooie ruime keus, veel mogelijkheden. Het enige minpunt vonden wij het parkeren. De verkeersleiding stonden alleen te kijken maar hielpen niet om een plek te wijzen of dat je door moest rijden....dat vonden wij buiten echt wel een rommeltje met parkeren

Bij het uitzoeken van mijn hoekbank�

Bij het uitzoeken van mijn hoekbank geweldig geholpen uitleg gekregen over de stof bij een heerlijk kopje koffie! Daarna nog op zoek gegaan naar eetkamerstoelen en door een ander geholpen...nou ja ze heeft niet geholpen alleen de bon opgemaakt. Een vervelende ervaring nadat ik eerst zo goed geholpen was!!!

Gedeeltelijk beoordeeld

Kan nog niet beoordelen, aangezien we nog niets ontvangen hebben. Wel vind ik de service na aankoop slecht geregeld. Staaltje van de stof is nog niet door ons ontvangen. Inmiddels onze meubels ontvangen , niks dan lof voor de boys die dit hebben afgeleverd. Over een poosje maar een kijken hoe de meubels blijven.

Aankoop gedaan van twee fauteills..

Aankoop gedaan van twee fauteills.. De verkoop verliep zeer vlot en gemakkelijk. Vriendelijke verkoper. Duidelijke uitleg.. mooi product... Eerder ook onze bank hier gekocht .. Zaak met veel mogelijkheden.. Echt een aanrader..

Druk maar heel snel geholpen

We zijn in de overvolle winkel, snel en kundig geholpen. Nu wachten op de levering van de tafel.

een hele fijne ervaring

Voor onze eerste woning hebben wij een hoekbank, eetkamerstoelen en een eetkamerbank aangeschaft bij Zitmaxx. We werden heel vriendelijk te woord gestaan door een van de medewerkers die zelf ook met handige tips en suggesties kwam over hoe wij de woning het beste kunnen inrichten, en hoe wij de ruimte het beste kunnen benutten. Dit heeft ons k wijs goed geholpen om de juiste keuzes te maken en ik en mijn vriend werden het dan ook heel snel eens met elkaar Onze ervaring met Zitmaxx was echt super en we kijken uit naar het moment dat onze meubels worden geleverd en we de woning samen kunnen gaan inrichten.

Prima winkel

Prima winkel, goed geholpen en nu in afwachting van onze nieuwe bank!

Ruim aanbod en prettige winkel om alles�

Ruim aanbod en prettige winkel om alles goed te kunnen bekijken. Na onze keuze te hebben gemaakt werden goed en snel geholpen. Prettige manier van bestellen, redelijke aankoop dus fijn dat er even tijd voor je wordt genomen ook al is het druk in de winkel (zaterdag middag).

Ruim assortiment en ruime keuze aan�

Ruim assortiment en ruime keuze aan mogelijkheden binnen het assortiment. Vriendelijk geholpen en geen aanbetaling nodig. Kijken uit naar onze nieuwe bank.

Ontzettend vriendelijke verkoper

Ontzettend vriendelijke verkoper, leuk gepraat ook over Utrecht. Heel goed geholpen! Zeker terug komen! Hele mooie winkel.

Uiteindelijk heel tevreden!

3 weken geleden heb ik samen met mijn vriend een bank besteld (de Romi) helaas waren er geen stoffen die ik in mijn hoofd had en ik begon halverwege het gesprek wat te twijfelen. Toen ik vroeg hoe het zat met annulering kreeg ik te horen dat dat veel geld zou kosten, maar we mochten wel nog een andere keuze doorgeven, mochten we ons bedenken. Eenmaal thuis kregen wij een twijfel achtig gevoel, waarna we de bank direct op on hold hebben gezet. Een week later hebben wij onze bank omgewisseld voor de Holidate bank, tijdens dit gesprek zijn wij uitgebreid geholpen en hebben wij heel fijn en goed advies gekregen. Gelukkig geen twijfels meer en we kijken enorm uit naar onze nieuwe bank!

ondanks de enorme storm buiten zijn we�

ondanks de enorme storm buiten zijn we geduldig en vakbekwaam geholpen in onze keuze voor een bank en een lamp en tot een goede keus gekomen

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar