Zeer prettig geholpen

Zeer prettig geholpen. De medewerker had verstand van zaken. Onder het genot van een kopje koffie nam hij alle tijd voor ons en werden al onze vragen beantwoord. Er is ruim voldoende keus en omdat wij niet groot zijn dus op zoek waren naar stoelen met een korter zitvlak was het wel prettig dat daar ook voldoende keus in was.

Zeer goede winkel gastvrij en kundige�

Zeer goede winkel gastvrij en kundige hulp. Lekker koffie

Heel veel keuze

Heel veel keuze! En super aardige medewerkers!

Aankoop 2 fauteuils

Heel goed geholpen door de medewerkster. Geen opdringerigheid. Je kan eerst rustig rondkijken. We zijn zeer content met onze aankoop

Zitmaxx, gewoon doen!

Na onze positive ervaring van 10 jaar geleden, weer met vol vertrouwen naar deze winkel. Wij kwamen eerst op donderdag voor wat ori�ntatie, want ja met zoveel keuze moet je wel eerst goed weten wat je wil. Toen we daaruit waren, gingen we met een mevrouw aan de tafel zitten om het over bepaalde mogelijkheden te hebben. Geen gepush ofzo. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren. Na het weekend en er goed over nagedacht te hebben zijn we terug gegaan om onze bestelling te plaatsen. Wij werden door een zeer aardige meneer ontvangen en hij heeft ook goed geholpen met de bestelling, geen vraag was te veel en hij liet zoveel stoffen zien als wij zouden willen, met uiteraard een heerlijk kopje koffie erbij. Aanbetaling was niet nodig en de leverdatum mochten we zelf kiezen. Aangezien onze verbouwing nog wel even duurt, slaat zitmaxx de spullen gratis op. Kortom wij geven 5 sterren omdat wij dit als heel prettig hebben ervaren en het zeker andere mensen aanraden. Wij hebben zin in onze nieuwe meubels!

Bij zitmaxx weet je altijd zeker als je�

Bij zitmaxx weet je altijd zeker als je er iets koop dat je er met een goed en tevreden gevoel weggaat. Niet alleen de producten maar ook vooral de mensen die je erbij helpen met volle expertise en 100 procent service die ze verlenen.Aanrader voor iedereen.

Zelf al een paar keer wezen kijken en�

Zelf al een paar keer wezen kijken en bij de aankoop uitstekend geholpen door de verkoper.

Ruime keuze

Ruime keuze voor zowel zitcomfort, model, materiaal en kleur! Altijd mogelijk de meubels naar eigen wens te maken.

Ontzettend goed geholpen

Ontzettend goed geholpen. Zelfs na tekenen van de aankoopdata twijfelde we over de opstelling en heeft de verkoper. Nog weer alles uitgerekend en gepuzzeld maar bleek toch dat de 1e gekozen opstelling het beste was. Hij ging zelfs de kleuren in het echt laten zien op andere banken en in het zonlicht. Nee zo wordt je echt nergens anders geholpen En de prijs is altijd het laagste en de keuze is enorm

Assortiment is heel uitgebreid en van�

Assortiment is heel uitgebreid en van goede kwaliteit. De verkoper heeft ons ook prima geholpen en waren snel klaar.

Veel leuke meubels

Veel leuke meubels. Mooie overzichtelijke winkel. Duidelijke informatie op de kaartjes bij de meubels en een zeer vriendelijke verkoper zonder verkooppraatjes.

Een prachtige winkel met fantastisch�

Een prachtige winkel met fantastisch assortiment en vakkundige medewerkers om je te ondersteunen bij een keuze op maat.

Jouw ideale bank bestaat!

Zitmaxx is niet voor mensen die geen keuzes kunnen maken, want als het om een bank gaat kan alles! Elke bank kan in verschillende opties samengesteld worden en dan begint de keuzestress over de stof en kleur! De consultant neemt alle tijd om alles met je door te nemen zodat je tevreden de deur uitloopt. Ik kan niet wachten tot mijn bank, eettafel en salontafels straks in mijn nieuwe huis staan!

Zitmaxx is een mooie ruime zaak en als�

Zitmaxx is een mooie ruime zaak en als je hier niet kan slagen, waar dan wel? Wij werden geholpen door een vriendelijke jonge dame waar niets te veel voor was. Ze liet ons alle mogelijkheden zien qua bekleding en zijn ook nog 2x weer naar het bankstel gelopen om te kijken of dit wel echt was wat wij zochten. Maar ook dit ging heerlijk relaxed en voelde voor ons erg goed. Dit was voor ons ook de rede om weer bij Zitmaxx te gaan kijken, net zo als toen we de relax fauteuils en de schilderijen kochten.Dit alles onder het genot van heerlijke cappuccino. Wij willen Zitmaxx dan ook aan iedereen aanbevelen, top bedrijf???? vriendelijke groeten Jos� en Robert Slot

Hier onze gewaardeerde mening over het bezoek aan Zitmax.

Hier onze gewaardeerde mening over Zitmax, bij aankomst zeer welkom geheten door zeer vriendelijk personeel. Zij vroegen ons waar we naar op zoek waren en werden naar de betreffende afdeling verwezen. Voordat we daar waren hebben we gezien wat voor enorme keus zij hadden in meubels daar stonden wij echt van te kijken wat een keus wat een sortering enorm. Wij hebben onze keuze gemaakt het waren eetkamer stoelen precies wat we zochten hoewel de keuze erg moeilijk was. We werden door de verkoopster zeer vriendelijk geholpen petje af helemaal niet opdringerig gewoon lekker relaxed. Mochten wij in de toekomst nog meubelen nodig hebben dan staat Zitmax zeker boven aan ons lijstje, we moesten best een stukje voor rijden maar de moeite waard.

In het verleden hebben wij bij Zitmaxx�

In het verleden hebben wij bij Zitmaxx al eens fauteuil gekocht. Dit was een positieve ervaring. Genoeg reden om weer naar Zitmaxx te gaan dit keer voor een bank. Het voordeel van Zitmaxx is dat er een grote keus is uit banken en dat jezelf de bekleding erbij kan uitkiezen. In het grote pand staan verschillende soorten meubels opgesteld. Dus men kan rustig rondkijken. Het personeel is uiterst vriendelijk en deskundig.

Hulp bij keuze in winkel

Goed geholpen tijdens mijn zoektocht naar een nieuw bed. Vakkundig advies door een medewerker van Zitmaxx waardoor mijn keuze zo gemaakt was. Zeker een aanrader.

Super service

Super service. Ik had een probleem met een zetel die ik 4 jaar geleden heb gekocht en de klantendienst heeft me hierbij super verder geholpen. Dank u

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij�

Wij zijn ontzettend fijn geholpen bij Zitmaxx. Terecht gekomen door op het internet te zoeken naar banken in de stof microvezel (vanwege onze kat), toen bij Zitmaxx uitgekomen. Eerst zelf een rondje door de winkel gelopen, waarna hulp gevraagd bij een medewerker. Mederwerker is rustig met ons gaan zitten om onze wensen aan te horen, heeft ons toen duidelijk en vriendelijk geholpen en geadviseerd. Waarna tot een beslissing zijn gekomen en de aankoop voor onze bank hebben gedaan. Raad iedereen om mij heen aan om naar Zitmaxx te gaan.

Hele fijne overzichtelijke winkel met�

Hele fijne overzichtelijke winkel met heel veel keus. Hier vind je zeker de juiste bank met een mooie prijs. Deskundig personeel die je helpen om de juiste keuze te maken. Wij zijn geslaagd voor onze meubels. Een dikke 10!

Fijne hulp ontvangen bij aankoop

We hebben de ruimte gekregen om zelf te kijken, maar als we hulp wilden stond er iemand klaar voor ons. Tijdens het wachten en gesprek over aankoop hebben we netjes (gratis) drinken aangeboden gekregen. Gevoel gehad dat de verkoper er was om ons te helpen en niet om ons richting koop te duwen. Heel fijn geholpen.

Wij zijn zeer goed geholpen bij Zitmaxx�

Wij zijn zeer goed geholpen bij Zitmaxx Wonen. Wat wij als zeer prettig hebben ervaren is dat je in alle rust door de showroom kan dwalen om aan het eind, onder het genot van een warme drank, desgewenst een gesprek aan te gaan met een adviseur. Het voelt erg vrijblijvend en behulpzaam. Wij hebben aangegeven meerdere producten te willen bestellen, waarvan ��n in optie, omdat we er nog even over wilden nadenken. Nadat wij een dag later besloten toch van die aankoop af te zien, werd het meteen gecorrigeerd en ook administratief in orde gemaakt. Ik kan Zitmaxx Wonen aan iedereen aanraden. Disclaimer: We hebben de producten nog niet ontvangen dus deze review ziet alleen op de winkelervaring

Geweldige meubel zaak

Geweldige meubel zaak. Voor ieder wat wils..Super geholpen door het personeel....Top zaak

Heel behulpzaam

Heel behulpzaam, mooie winkel, goede personeel. Top. Groetjes Celik