Bij ontvangst prima en vriendelijk�

Bij ontvangst prima en vriendelijk geholpen en ons verteld waar alles stond wat wij zochten. Terug bij de receptie werden wij aan een tafel geplaatst en werden onze wensen besproken. Prima uitleg en er werd met ons meegedacht. De collectie is enorm en voor ieder wat wils.

Enorm assortiment, alle tijd voor advies

Ondanks drukte en even wachten nemen ze alle tijd om je vragen te beantwoorden en te adviseren. Assortiment is enorm! Levertijd viel wat tegen.

Helpen je goed qau stof keuze komen�

Helpen je goed qau stof keuze komen zelf aan met meerdere optie's/ idee�n heel fijn!! Zeker aan te raden

Zeker de moeite waard om te gaan kijken ;-)

Een fijne winkel met veel keus, in elke hoek een andere setting. De medewerker neemt de tijd voor je en adviseer je goed. Zij laten je de vele opties zien maar laat de klant zelf hun eigen keuze in maken.

Hele fijne zaak

Hele fijne zaak. Het was wel druk maar we werden heel snel geholpen, eerst op je gemak de winkel door en aan het einde kun je aangeven of je hulp wilt, je kan dan aan een tafel wachten en koffie/thee pakken. We werden snel geholpen door Melissa, hele aardige meid die weet waar ze het over heeft. Het enige jammere vonden wij dat we bovenop de prijs van de bank ook nog �69,- moeten betalen voor het bezorgen. Dat viel wel tegen, geef je zoveel geld uit, komt dat er nog bij! Verder prima zaak!

Niet te duur en een zeer ruim assortiment

Onlangs hebben wij hier onze tweede bank besteld. Alles ging weer net zo soepel als toen we onze eerste hoekbank kochten. Door middel van een gesprek met een van de adviseurs hebben we uiteindelijk een keuze kunnen maken uit het ruime assortiment. Wij vinden het een fijne en niet overdreven dure winkel.

Voor ieder wat wils

Fijne grote overzichtelijke zaak! Erg vriendelijk en goed geholpen. De medewerker die ons hielp dacht echt mee met de kleur keuze en gaf goeie tips!

Vriendelijk, behulpzaam en betaalbaar

De winkel heeft een ruim aanbod met ontzettend veel mogelijkheden om meubels naar eigen smaak samen te stellen (opstellingen, stoffen, vulling van kussens, pootjes onder de bank of poten onder de tafel, kleur en materiaal van tafelblad en ga zo maar door). Voor ons was het even zoeken omdat we alle meubels nog moesten kopen voor ons nieuwe huis dat in aanbouw is. Gelukkig heeft Zitmaxx ook voldoende verkoopmedewerkers die kunnen helpen bij een juist advies (binnen budget!). Tijdens het advies hebben we nogmaals met de adviseur door de winkel gelopen om materialen te vergelijken. Toch fijner dan enkel te beslissen vanuit een stofstaal. Wij zijn goed geholpen en hebben een mooi kleurenpalet kunnen samenstellen. We hebben erg veel zin om het huis straks helemaal in te richten met de nieuwe meubels van Zitmaxx! De enige reden dat ik geen vijf sterren heb gegeven is omdat de parkeerruimte buiten niet erg groot is. Wil je een goed plekje en rustig winkelen is het aan te raden om vroeg bij de winkel te zijn (in ieder geval in het weekend).

Zitmaxx zeker een bezoekje waard

Ondanks de enorme drukte in de ruime en overzichtelijke winkel werden we vrij snel professioneel geholpen door een zeer vriendelijke dame. We hebben er 3 uur voor moeten rijden maar zijn tevreden en geslaagd naar huis gegaan. Het parkeren was wel een dingetje.

Uitstekende service

Ondanks de enorme drukte in de winkel werden wij snel en goed geholpen, de medewerker nam de tijd voor de wensen van zijn klant (Wij), hierdoor hebben wij nu onze droom bank bij zitmaxx besteld!

Ondanks dat het super druk was werden we snel geholpen, en ook goed geholpen! Adviseur Robert heeft echt de tijd voor ons genomen en had bruikbare tips.

Prettige winkelervaring gehad ????

Prettige winkelervaring gehad ????

Groot assortiment en goede prijs-kwaliteit!

Zitmaxx wonen heeft een groot assortiment, waardoor je alsnog op maat je eigen meubels kan samenstellen. De adviseur heeft met ons de tijd genomen om te kijken wat onze wensen zijn en welke mogelijkheden er zijn. Erg tevreden over de service en de prijskwaliteit verhouding. Ben benieuwd hoe de meubels staan in ons nieuwe huis! Update eind juni: inmiddels zijn de bank en eetkamerstoelen geleverd. De stoelen zitten en staan fantastisch. Het enige nadeel is dat er te korte bouten waren geleverd, waardoor we enkele weken hebben moeten wachten op nieuwe bouten. Bij het in elkaar zetten bleek dat er te weinig grotere bouten zijn geleverd, waardoor we nu nog moeten wachten op het in elkaar zetten van de laatste 2 eetkamerstoelen...

Top winkel

Top winkel, vriendelijk personeel em de keuze is reuze

Zeer fijne grote winkel waar je heel�

Zeer fijne grote winkel waar je heel veel keus ziet en hebt. Ik was nog aan het twijfelen over wat ik precies zou nemen, heel fijn geholpen door Ronald. Hij legde alles goed uit wat bij mij zou passen met alle wensen die ik had.

Mooie winkel met ruime keuze

Mooie winkel met super veel keuze en stijlen. Ondanks de corona maatregelen en drukte is het goed te doen in de winkel. Ook het bestellen en gesprek met verkoper goed georganiseerd. Hoop dat mijn bestelling snel geleverd kan worden.??

Prachtige showroom met professionele adviseurs

Prachtige showroom! Professionele meubeladviseurs die de tijd nemen om je te helpen bij het vinden van het juiste meubelstuk bij je wensen.

Ik was zo vol van enthousiasme toen ik�

Ik was zo vol van enthousiasme toen ik bij jullie was geweest wat een zaak en wat een systeem hebben jullie nog nooit gezien vertel het tegen iedereen blij dat ik bij jullie was bedankt ??gr Conny Bouma

Vriendelijk en kundig geholpen

Vriendelijk en kundig geholpen

Hele mooie showroom en uitstekend�

Hele mooie showroom en uitstekend geholpen. We kunnen niet wachten tot onze nieuwe bank in april/mei geleverd word.

Niet verwacht dat we tussen de�

Niet verwacht dat we tussen de weilanden zouden slagen. We kwamen voor een bank, maar gingen ook nog met 6 eetkamerstoelen en twee draai fauteuils blij de deur uit.

Wij gingen voor een passende bank

Wij gingen voor een passende bank! Erg lastig om te vinden, alleen niet bij zitmaxx. Daar kan je eerst even rondkijken bij de vele banken die daar ten toon staan gesteld! Echt fantastisch! Dan ga je met een personeelslid bespreken, onder het genot van een kopje koffie, wat de wensen zijn! Echt super geholpen! Ook de stoffen zijn oneindig om uit te kiezen! Super leuke grote winkel!

Van begin tot eind ging alles goed!

Vanaf begin ging alles prima en duidelijk! Er waren genoeg parkeerplekken ondanks dst het op een zaterdag was. Bij binnenkomst heel duidelijk aangegeven met pijltjes waar je moet zijn! Daarna is het gewoon pad volgen en dan kom je vanzelf alle prodcuten tegen. Het is simpel alleen maar rechtdoor lopen. Je komt alle aanbod van zitmaxx vanzelf tegen dat is fijn! Verder zijn de prijzen(prijskaartje) goed aangegeven. Wel vind ik dat het iets groter mag dat prijskaartje zodat het sneller af te lezen is! Wanneer we ons bankstel wilde kopen was het kwestie van artikelnummer op te schrijven. Eenmaal bij de balie te zijn is het duidelijk tegen ons gezegd waar we plaats mochten nemen. Dat was fijn. Enige nadeel was omdat het beetje druk was dat we even moesten wachten totdat er iemand kwam. Maar wanneer de mederwerker kwam heeft hij ons goed geholpen en hij was ook heel erg vriendelijk! Netjes wat te drinken geboden. Verder is het voor de klant erg fijn dat alles zo snel is geregeld. Bovendien ook super fijn dat je niet meteen hoefde te betalen maar dat dat later ook kon!

Divers en uitgebreid assortiment

Voor mijn eerste huisje kon ik dan eindelijk op zoek gaan naar mooie meubels. Hiervoor ben ik naar Zitmaxx gegaan. Wat mij betreft een erg leuke woonwinkel met uitgebreide en diverse keuzes in stijlen en smaken. De winkel is zo ingericht met inkijkjes dat je zelf goed een beeld kunt vormen van hoe het in je eigen woning tot zijn recht zou kunnen komen. Ik ben goed geholpen en geadviseerd door ��n van de verkoopmedewerkers. Ze nam de tijd voor mij en heeft meegedacht in mijn idee�n, zonder hier een sturende mening in te hebben. Ik zou Zitmaxx zeker aanraden bij bekenden!

Snelle service, goed personeel!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar