Ik heb zitmaxx via internet ondekt

Ik heb zitmaxx via internet ondekt. Mooie winkel met mooie spullen.topkwaliteit voor goede prijs verhoging,perfect geholpen en geadviseerd. Goede koop gedaan.

Zeer prettig geholpen door jullie�

Zeer prettig geholpen door jullie verkoper Maikel, op een rustige en fijne manier alles aan ons uitgelegd. Prima gedaan. Nu afwachten wanneer onze hoekbank komt.

Grote nette zaak

Grote nette zaak. Veel variatie Nette bediening

Top!!

Ik heb eerder een bankstel gekocht bij Zitmaxx en ik was zo tevreden over de service en de mooie bank dat ik weer terug wilde om nieuwe meubels te kopen bij Zitmaxx. Zoals de vorige keer ook dit keer zeer tevreden met de goede service en natuurlijk mooie meubels.

Goed, als je de tijd hebt

Goede service als je een medewerker te spreken krijgt. Wat weinig personeel dus moet je wel even op wachten.

Geen negatieve feedback

Geen negatieve feedback. Goed geslaagd en goed geholpen door de verkoper. Verbaasd hoe groot de winkel was. Alleen een van de eerste bankstellen is het geworden. Top ! Gr Hans

Perfect geholpen en een hele ruime�

Perfect geholpen en een hele ruime keuze.

Goed geholpen door de desbetreffende�

Goed geholpen door de desbetreffende medewerkster (Karin). Ze bood ons nog het 1 en ander aan op een vakkundige manier en niet op een vervelende manier. Leuk bedrijf waar je zeker gaat slagen.

Zitmaxx is top

Donderdag de winkel van zitmaxx weer bezocht op zoek naar nieuwe bank. Wij hebben redelijk wat spullen gekocht bij zitmaxx en zijn altijd goed geholpen. Deze keer was wederom weer een fijne koopavond. Joel heeft ons geholpen aan een nieuw bankstel. Bedankt voor de hulp en komen snel weer terug voor andere aankopen van ons nieuwe huis.

Veel mooie meubels te zien bij Zitmaxx. Ik kwam voor een bank, maar heb meerder meubels gezien waar ik zeker nog voor terug kom! Samen met een medewerker mijn bank samengesteld en de stof uitgekozen. Er zijn heel veel kleuren en stoffen waar je uit kunt kiezen. Ik ben er helemaal blij mee! En de klantvriendelijkheid is ook top. Ik zou Zitmaxx Wonen zeker aanraden.

Prettig

Kleine parkeerplaats maar rondom zijn nog meer plekken, de winkel is ruim, je wordt niet lastig gevallen door verkopers. Wanneer je eruit bent kan je aan tafel gaan zitten en komt een verkoper je verder helpen.

Een prachtige showroom met veel keuze

Een prachtige showroom met veel keuze. Wij zijn zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Er wordt oprecht met je meegedacht en geadviseerd. Een zeer goede ervaring.

Erg goed en eerlijk geholpen zeer�

Erg goed en eerlijk geholpen zeer vriendelijke medewerkers. Met complimenten aan Robert! Denkt echt oprecht met je mee en heel tof in de omgang! Hele grote mooie winkel met echt elke woonstijl die ik mij kan bedenken. Mooie kwaliteit spullen voor goede prijzen. Ik heb deze keer eetkamerstoelen besteld en stof( keuze uit honderden) erbij uitgekozen.

Ontzettend leuke ervaring

We hebben met veel plezier en goede hulp van jullie een mooie bank gekocht

We hadden thuis wat voorwerk gedaan voor de bank, maar alle vragen die we nog hadden werden netjes beantwoord. Er werd goed meegedacht. Hebben ook nog 4 eetkamerstoelen gekocht. Hebben goede ervaringen met Zitmaxx.

prima geholpen en mooie meubels

prima geholpen en mooie meubels

Hele mooie veelzijdige winkel

Hele mooie veelzijdige winkel! Ondanks dat het enorm druk is, wordt er wel tijd voor je genomen. Geen verkooppraatjes, maar echt advies! Wij zijn erg tevreden!

Mooie kwaliteit en goede service

Ik heb al eerder mooie eetkamer stoelen gekocht bij zitmaxx. En nu hebben wij een prachtige hoekbank besteld genaamd, Dordoni. Met een ronde Divan. Wat fijn is, is dat je vriendelijk welkom wordt geheten en dan rustig op je gemak de winkel door kan zonder dat er een verkoper achter je aan zit. Maar ze zijn wel in zicht voor wanneer je een vraag wilt stellen. Aan het einde van de route kun je aangeven wat je hebt gezien en ga je met een adviseur aan tafel zitten. Onze adviseur was een vriendelijke humoristische man die ons per toeval ook met de stoelen had geholpen. Je krijgt goed advies en kunt op je gemak je wensen aangeven en samen kijken wat de mogelijkheden zijn.

Wat een verrassing was het toen we bij�

Wat een verrassing was het toen we bij Zitmaxx in Ter Aar aan kwamen . 1 van de 1e dagen na de lange lockdown,.de koffie en een broodje het was een uitje.!! we hebben alles goed kunnen bekijken, voelden ons thuis, in al die huiskamers. en wat een keus,! we zijn geweldig mooi geslaagd en hopen dat het snel de maand april is en de aangekochte eetbank en stoelen gebruik kunnen nemen. fam. Zeeman

Fijne organisatie

Goede service, klantvriendelijk en er wordt goed meegedacht.

Super geholpen door Tony!

Super geholpen door Tony!

Na een zaterdag met veel mensen die�

Na een zaterdag met veel mensen die eens uit wilden gaan ( wij kregen een nummertje 68, en na eeen kwarteir werd nummer 1 afgeroepen ) zijn wij weer naar huis gegaan. Op woensdagmiddag ben ik weer terug gegaan en heb ik mijn tafeltjes gekocht. Ben geholpen door een meneer die heel vriendelijk en behulpzaam was. Heb al bij verschillende mensen gezegd dat jullie veel keus hebben en jullie aanbevolen om eens te gaan kijken als ze iets willen kopen.

Mooie winkel ruime keus voor ieder wat�

Mooie winkel ruime keus voor ieder wat wils

Zoveel keuze en pettig geholpen

Zoveel keuze en pettig geholpen bij de aankoop.

Heel goed geholpen met een bank�

Heel goed geholpen met een bank uitzoeken De 1e keer toen we waren geweest zijn we samen met de verkoper banken gaan uitzoeken aangezien we zelf niet echt wisten wat we precies zochten en de meningsverschillen naar elkaar,verzocht door de verkoper om eerst goed na te denken wat we nou precies willen De 2e x ging het een stuk beter met natuurlijk de uitleg van de vorige keer waar we specifiek naar moesten kijken Uiteindelijk hebben we nu een bank bij jullie gekocht en word het nog even wachten tot die binnen is Wij zijn heel tevreden over het personeel die meedenkt met ons qua zittingen en modellen Nemen rustig de tijd om om alle banken op ons gemak te bekijken en te zitten en toch nog mee denkt over andere modellen banken of 1tje die er een beetje op lijkt toch te gaan bekijken.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar