Erg betrokken bij de klant.

Erg betrokken bij de klant.

Bezoek 18 januari 2021

We kwamen voor relax stoelen en een nieuwe bank. We zijn erg goed geholpen met veel uitleg over de materialen.

Ik ben super fijn geholpen

Ik ben super fijn geholpen. Verkoopster had verstand van zaken en begreep wat ik zocht. Deed moeite en nam de tijd. Terwijl het erg druk was, werd ik snel en vakkundig geholpen. Er was ruime keuze en alles was overzichtelijk opgesteld.

Perfecte service!!

Perfecte service!! Wij zijn perfect geholpen met veel geduld en vele goede adviezen. Zeer aan te raden! Enorm veel keuze in zitmeubelen en tafels. Bank is besteld en binnenkort terug voor een mooie eettafel en stoelen!

Werd snel geholpen

Werd snel geholpen! Erg klantvriendelijk en luistert goed wat je wilt erg fijn!

Prima geholpen

Prima geholpen. Hoop keuze. Redelijke prijzen. Tevreden

Ruime keuze, snel geholpen.

Ruime keuze, goed en snel geholpen ondanks de drukte in de winkel. Bakje koffie erbij, dus wachten geen probleem. Duurde ook maar paar minuten.

We werden heel vakkundig geholpen�

We werden heel vakkundig geholpen hadden het idee dat niets te veel was voor de verkoper. Alleen was een tegenvaller dat we later op het formulier lazen dat er was besproken dat de stof zou kunnen verkleuren en verkreukelen dat is niet gebeurd.Dus daarom 3 sterren anders hadden we er 4 gegeven

Uitgebreide meubelkeuze

Zeer vriendelijk personeel. Er liep iemand met ons mee naar de gekozen bank en fauteuil en gaven ons duidelijk advies over stoffen, kleuren en diverse andere opstelmogelijkheden. Samen zijn we tot de juiste beslissing gekomen. Tot slot we zijn in afwachting van onze mooie bank.

We zijn vakkundig en vriendelijk�

We zijn vakkundig en vriendelijk geholpen

Goede ervaring met dit bedrijf

Enorm mooie en ruime showroom en vriendelijk/meedenkend personeel! Uiteindelijk een mooie bank gevonden. Een medewerker heeft hier uitgebreid de tijd genomen om ons te helpen met verschillende soorten stoffen, kleuren, etc. Kan niet wachten tot de bank geleverd wordt!

In het digitale tijdperk is het een�

In het digitale tijdperk is het een verademing om de spullen te zien, te voelen en te beleven. Door de zeer ruime keuze en de vakkundige advisering over de produkten hebben wij een verstandige en passende keuze kunnen maken voor onze nieuwe zithoek. Daar komt nog bij dat scherpe prijzen ook hebben meegespeeld in onze keuze.

Zeer ruim aanbod

Zeer ruim aanbod, vriendelijk personeel. Goede prijsstelling.

Fijn en effici�nt geholpen

Fijn en effici�nt geholpen. Wel een lange wachttijd.,, Was op een zaterdag.

goedemiddag,

goedemiddag, vriendelijk en goed geholpen.

We zijn zeer snel geholpen ,we kregen�

We zijn zeer snel geholpen ,we kregen koffie aangeboden en we werden op een nette manier als klant benaderd door de verkoper. Zeer professioneel uitleg gegeven over de aankoop van onze fauteuils. Nogmaals bedankt ????

Super goed geholpen door Raymond

Super goed geholpen door Raymond. Alles helder en zeer professioneel.

Heel tevreden, mooie nette winkel met veel keus

Wat veel keus!We zijn heel netjes geholpen bij het kiezen van een bank en fauteuil. Verkoopster nam ondanks de drukte echt de tijd voor ons. Klein nadeel is de bijkomende kosten. Bank heeft op de site een lage prijs, op ��n of andere manier kies je dan altijd de duurste stof haha en dan nog een spray voor vlekken, bezorg kosten.

Aankoop bank na lockdown

In het weekend dat na de lockdown de winkels weer opengingen, zo ook Zitmaxx. Wat resulteerde is drukte, maar daar merkte wij weinig van. Wij waren opzoek naar een nieuwe bank en hadden online al wat banken gezien waar we mogelijk interesse in hadden. De adviseur die wij toegewezen kregen, nam netjes de tijd om met ons de banken door te spreken en zijn uiteindelijk tot een keuze gekomen. Wij hebben duidelijk onze kleur en stof voorkeur opgegeven en de adviseur liet ons verschillende mogelijkheden in die kleur zien. Wij waren gelijk verkocht en de bank ook ;). Al met al super tevreden over de service en hulp van Zitmaxx betreft onze bank.

Dit is �m! Onze nieuwe bank!

De eerste dag na de lockdown gelijk op pad voor een nieuwe bank voor ons nieuwe huis en yesss na zoveel winkels gezien te hebben kwamen we bij zitmaxx terecht. Hier zagen wij gelijk veel banken en stylen welke ons aanspreken. En alle banken zijn in zoveel kleuren en stoffen/leer te bestellen wauw! Na een fijn gesprek met een van jullie toppers hebben wij de perfecte bank voor ons huis uitgezocht. Helemaal tevreden, nu al!

Erg vriendelijke personeel. Zowel in de winkel als online

Eerst was ik al wat wezen voorkijken in de webshop en goed geholpen via de chat met mijn vragen. Toen in het echt de bank bekeken, maar het was ontzettend druk, dus moesten erg lang wachten tot iemand echt kon helpen. Dat was wel even balen, maar De medewerkers zijn ontzettend behulpzaam en vriendelijk. Dus was onze rit zeker waard, nu alleen nog even wachten op de bank zelf :) spannend.. heb er zin in!!

Wandhaard besteld.

Onze wandhaard is keurig netjes afgeleverd op de afgesproken tijd. Helemaal super.

Ondanks de drukte zijn wij heel�

Ondanks de drukte zijn wij heel vriendelijk en goed geholpen. wij kregen al de tijd om onze keuze te nemen.Helaas is de aflevertijd erg lang wel 5 maanden maar dat licht aan de levering . Covit??

Ik ben super goed geholpen

Ik ben super goed geholpen. Online had ik een aantal banken bekeken. En deze in de winkel uitgeprobeerd. Met hulp van een verkoper hebben we 1 voor 1 de banken weggestreept. Qua zitcomfort (echt gaan zitten zoals ik thuis ook zou zitten) en maten heeft hij alles makkelijk gemaakt om een keuze te maken Nu wacht ik met smart tot hij geleverd wordt. Voor mij is het bank canada geworden.

Top geholpen

Goed advies en ondanks de drukte toch alle tijd om te helpen met de juiste keuze te maken.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar