goed gesprek met de verkoper gehad

goed gesprek met de verkoper gehad, overeenkomst gesloten en nu afwachten tot de bank gebracht wordt.

goed geholpen

goed geholpen, ruim assortiment!

We zijn heel goed geholpen

We zijn heel goed geholpen. Verkoper wist na een eerste gesprek precies wat onze behoefte was en ook wat we niet wilden. Hierdoor heel snel en effici�nt geholpen. De adviezen waren ook helder. Moge duidelijk zijn dat Zitmaxx een echte expert is! We hebben een prachtige bank uitgekozen en kunnen niet wachten op de levering.

Bij binnenkomst werden we verwelkomt�

Bij binnenkomst werden we verwelkomt door aardig personeel. We kregen de tijd om de zitbank goed te bekijken en om proef te zitten, en er werden tips gegeven over het gebruik van de bank. De vragen die wij hadden werden vakkundig beantwoordt. Ook over de verschillende modules werd verteld. Wij zijn heel tevreden over Zitmax!

Fijn gesprek gehad met de verkoper

Fijn gesprek gehad met de verkoper! Eerst via instagram een rondleiding gehad en daarna de meubels uit kunnen zoeken die we graag wilde hebben. Enorm veel keus qua kleuren.

Service was online veel beter dan in de�

Service was online veel beter dan in de showroom.

Enorm grote showroom en heel veel keuze (ook online)

We hadden een afspraak gemaakt voor een half uur om een bank te bekijken die we op de site gezien hadden, prima geregeld (coronaproof), bank gezien en op gezeten, stof uitgezocht en besteld!! Wat een enorme showroom, enorm veel keuze uit meubels en accessoires, gaan zeker als het weer mag eens op ons gemak daar nog eens rondneuzen! Ook heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Nu wachten op onze bank!!!!

Enorm leuke winkel

Enorm leuke winkel, ruim aanbod en alles is mogelijk! Service is heel persoonlijk en eerlijk. Goede bruikbare tips om tot de juiste keus te komen. Ik kan niet wachten tot ons meubel wordt geleverd, hopelijk ietsje sneller dan 4 maanden??

Keurige service in lastige omstandigheden

Ondanks deze moeilijke periode zijn we met het behulp van het Coronaprotocol vakkundig geholpen bij de aanschaf van onze stoel. We kunnen niet wachten tot de winkel weer open is om toekomstige aankopen uit te zoeken.

Hier komen we zeker terug.

Een hele mooie gezellige showroom. We hebben hier onze droomeethoek gevonden. Veel en zeer kundige medewerkers. We zijn vlot en probleemloos door de keuzemogelijkheden geholpen en gingen tevreden naar huis. De vermoedelijke leverdatum lijkt zelfs eerder dan verwacht te plaatsvinden. Alle vertrouwen in een goede aflevering.

Goed geholpen fijn advies

Goed geholpen fijn advies. Nu afwachten hoe de aflevering is.

prima bediening ruime keuze

prima bediening ruime keuze wij hadden van tevoren 5 modellen fauteuils uitgezocht op google maar door er in te zitten werd het een 6de heerlijk gelijk de juiste nog andere geprobeerd maar de keuze was reeds gemaakt helaas werd het 3 maanden levertijd toch maar besteld hopende op eerderen levering wie weet

Super goed geholpen door Martijn in de showroom. Hij nam alles tijd voor ons en probeerde goed mee te denken over alle mogelijke opties. Zeker een aanrader, en wij komen zeker terug!

Relaxfauteuiles

Op de webwinkel een keuze tussen relaxfauteuiles, afspraak gemaakt om proef te zitten. De stoelen stonden klaar in de showroom om te kunnen proef zitten. Geweldige service en goede adviezen. We hadden alle tijd en rust om de juiste stoel uit te zoeken. Zitmaxx Wonen kunnen we bij u aanbevelen.

Super service

Super service, wij hadden wat haast, maar wel veel vragen en daar hebben ze zich aan aangepast. Plezierige rondleiding en gesprek! Mis alleen de bestelbevestiging nog in de mailbox.

Mooi bedrijf!

Wij kochten hier onze bank, en zijn fantastisch geholpen. We kregen ontzettend goed advies van een verkoper, en hebben hem hier ook hartelijk voor bedankt. Wat een fijn bedrijf met een prachtige showroom waar de mogelijkheden en combinaties eindeloos zijn!

Een aanrader, een allround prettige winkel!

Prettig eerste kennismaking via WhatsApp. Daarna een telefonische afspraak met medewerker die gelijk meedacht. Ontvangst in de grote winkel met veel keuze! Zeer tevreden met de hulp van de deskundige verkoopster. Ik kan zitmaxx aanraden, vriendelijk personeel, groot assortiment, deskundige medewerkers en een goede prijs!

Zeer goede service

Zeer goede service, heel klantvriendelijk en behulpzaam. Deze zaak denkt mee en doen hun best voor de klant. Goede sfeer in de winkel en ook nog eens veel keus. Zeer tevreden!

Met CLICK & COLLECT een afspraak kunnen�

Met CLICK & COLLECT een afspraak kunnen plannen op locatie. Zeer vriendelijk geholpen en een keuze kunnen maken. De hoekbank hebben we uiteraard nog niet, dus kan nu nog g��n oordeel geven over de kwaliteit. Maar ons gevoel zegt dat dat zeker goed gaat komen. Vol verwachting dus ;-)

Aanrader

Prima service, vriendelijk en behulpzaam! Eerder al een bank besteld waar wij zeer tevreden mee zijn. Wij hebben inmiddels onze 2e bestelling klaar staan voor een eetbank.

Op een drukke zaterdag

Op een drukke zaterdag, snel en vakkundig geholpen! Ondanks de drukte alle tijd voor ons... Nu is het grote wachten op de levering!

Prima geholpen tijdens click en�

Prima geholpen tijdens click en collect. Kan de showroom maar ook de vriendelijkheid van de medewerkers aanbevelen wanneer dit vanwege Covid weer mogelijk is.

Heel fijn geholpen bij Zitmaxx

Heel fijn geholpen bij Zitmaxx. We kwamen voor een tafel en stoelen. Heel duidelijk alles uitgelegd over de verschillende mogelijkheden en stoffen. Je kan merken dat de verkopers echt verstand hebben over wat ze verkopen! Echt top! En service ook top! Aanrader!

Bestelling werd snel afgehandeld en de�

Bestelling werd snel afgehandeld en de medewerkers die de bezorging deden waren vriendelijk en deskundig

Wij werden goed geholpen.

Wij werden goed geholpen. Kwaliteit is ook super. Wij kunnen niet wachten tot wij onze spullen binnen krijgen. Mooie showroom!! Alles onder 1 dak! Je hoeft niet verder te kijken bij Zitmaxx heb je echt alles. Voor elke stijl wat.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar