Super service

Super service, vorige maand onze bestelde bank gekregen. Top bezorgers en vriendelijk geholpen in de winkel. Nu de winkel dicht is, toch een mooie stoel kunnen bestellen via de telefoon.

Zeer tevreden!

Goede ervaring met het kopen van een bank en pouffe bij zitmaxx!! Mooie bank en goede service. Erg prettig dat we het materiaal en afwerking zelf kunnen kiezen a.d.v. stalen. De dame die ons hielp was erg betrokken en behulpzaam. Aanrader dus!

Deze bank zitmaxximaal

Allereerst voldoende parkeergelegenheid. Bij binnenkomst valt de overzichtelijkheid alsmede de slimme zitjes op. De verplichte looproute doet niet af van de beleving. Heel veel modellen, waarbij wij toch naar het zit/ligcomfort gekeken hebben. Kleuren bekeken stalen opgevraagd en thuis onze eigen bank samengesteld. We hebben een bank dit prima zit en precies de juiste maat. Uit de ruime keuze in soort bekleding �n kleur is er voor iedereen een bank op maat.

In een uur geslaagd bij zitmaxx

Ondanks de lockdown toch zakelijk een aankoop kunnen doen bij zitmax! Bij aankomst zat er een vriendelijke medewerker op mij te wachten. Samen kort doorgenomen of de informatie, die ik vooraf telefonisch had doorgegeven waarvoor ik kwam, klopte. Vervolgens gingen wij recht op het doel af gezien ik maar een uur de tijd had. De medewerker gaf goed en eerlijk advies, zonder zijn mening door te drukken. Hij vroeg naar hoe de ruimte eruit zag om een beeld te krijgen of ik de kleur die ik in gedachte had ook erbij past. Ik heb maanden erover gedaan om een passende tafel te vinden voor een scherpe prijs. Nu, bij zitmaxx, in een uur geslaagd!

Mooie winkel, ruime keuze

We kunnen nog niet het gehele proces beoordelen. We hebben alleen pas de bank gekocht via click en collect afspraak. Over aflevering etc kunnen we dus nog niet oordelen. Mooie en grote winkel met veel verkopers. We konden de twee banken bekijken die we hadden opgegeven. Dit was wel heel kort. Dus op een hele korte ervaring een beslissing moeten nemen. Uiteindelijk wilde de verkoper over op een order, zonder dat wij even konden overleggen etc. Aangegeven dat we het wel wilden overleggen. Die ruimte kregen we.

Super vriendelijk

Ik wil in het kort zeggen jullie zijn super klant vriendelijk goed geholpen met alles.

Ik ben goed ontvangen door de�

Ik ben goed ontvangen door de medewerkers. Tijdens het maken van een keuze werd er goed meegedacht. Hierdoor kon ik een goede keuze maken.

Stoel Foxtrot

Ondanks dat de winkel vanwege de maatregelen dicht is mochten we toch komen proefzitten. Erg leuk en goed geholpen. We kregen alle tijd om uit te zoeken wat we precies wilden. Het is ook een leuke winkel om door heen te wandelen en idee�n op te doen. Elke keer als ik kom zie ik weer andere dingen

Een ontzettend fijne ervaring!

Zeer tevreden en super geholpen. Onlangs een prachtige bank gekocht in de stijlvolle showroom van Zitmaxx Wonen. Een ontzettend fijne ervaring! Dankzij de vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers.

We konden dan niet winkelen maar wel�

We konden dan niet winkelen maar wel proef zitten. We zijn erg netjes en goed geholpen. Ze namen echt de tijd.

Wij zijn heel fijn geholpen ! ! !

Wij zijn heel fijn geholpen , een fijne winkel en wat groot zeg ! ! ! zo veel keus dat we gewoon de volgende dag terug zijn geweest omdat we nog niet alles goed hebben bekeken ! ! ! En we zijn geslaagd met onze spullen . Nog niet alles maar wel veel ! ! wij gaan nog zeker terug voor de rest van onze spullen kan nu niet van wegen de corona ! ! ! ( jammer ) wij hebben gewoon zoveel zin om weer even te winkelen bij Zitmaxx TOP ! !

Super geholpen

Ben goed, deskundig en eerlijk geholpen

Top Zaak !

Wij komen steeds terug bij zitmaxx als wij nieuwe meubels willen. 3 jaar geleden nieuwe meubels besteld en nu wij weer gaan veranderen van style in huis weer terug. Bij zitmaxx is zoveel keuze zowel in meubels als in de stof voor je meubels dat iedereen hier geslaagd weg zal gaan. Top service ! Wij kunnen niet wachten tot onze nieuwe bank geleverd zal worden.

Heel vriendelijk ontvangen en zeer�

Heel vriendelijk ontvangen en zeer professioneel en kennis van zaken en zeer goed geholpen met onze keuze, zeker tot wederziens. Groetjes Fam Damen

Beste en ruime keuze in banken

Ruime keuze en van de gekozen bank kiezen uit verschillende soorten stof en kleuren.

Zeer goede service en vriendelijk�

Zeer goede service en vriendelijk personeel. Wij kopen hier vaker meubels en accessoires en gaan dit in de toekomst zeker weer doen.

Ondanks corona sluiting zeer netjes�

Ondanks corona sluiting zeer netjes geholpen en duidelijk uitleg aankoop geslaagd en komen zeker terug als winkel weer open mag heb nog meer aankopen te doen heb fijne dag gehad

De tijd en aandacht gekregen die we nodig hadden

We waren er een dag voor de lockdown en hebben een rondje gelopen. Hierna, wilden we advies, maar het was zo druk, dat we even hebben gewacht, maar toch kozen om verder te gaan met andere verplichtingen. Onlangs konden we terecht met een afspraak, en dat was zeer prettig! Wij waren nog zoekende naar wat we precies wilden en de adviseur (Anita) heeft ons hier zeer prettig in begeleid zodat we uiteindelijk een weloverwogen keuze hebben kunnen maken. De tijd genomen en de aandacht gegeven die benodigd was, heel fijn.

Top winkel

Top winkel, goed geholpen, goed advies, mooie producten en uitstekende prijzen. Voor me volgende interieur kom ik zeker weer even langs.

5 sterren omdat we konden komen kijken�

5 sterren omdat we konden komen kijken en proefzitten Wel is het weinig tijd wat je krijgt en heel gehaast Maar voor de rest topservice

Ik heb vandaag bij jullie een eettafel�

Ik heb vandaag bij jullie een eettafel en eettafelbankje besteld. En ben echt zo ontzettend goed en fijn geholpen. Ik ga zeker vaker terug komen.

Vakkundig

Vakkundig en super leuk geholpen. Tijdens de lockdown met een afspraak van slechts 1 uur toch onze keus kunnen maken. We zijn heel erg blij met onze aankoop.

Voor het eerst bij Zitmaxx geweest en�

Voor het eerst bij Zitmaxx geweest en besteld. Ik had op de website hele leuke barkrukken gezien, maar wilde deze ook in �t echt zien en de stof daar uitkiezen. Ik had totaal niet verwacht dat het zo�n grote winkel zou zijn. Zoveel keuze! Ook veel keuze in de verschillende stoffen. We zijn super goed geholpen. Heel vriendelijk personeel en hele leuke, trendy meubels voor een leuke prijs.

Top medewerkster

Ik werd onwijs goed geholpen door de medewerkster en gaf goede tips om mee te denken over wat ik wilde! Kan zeker niet wachten tot ik de bank in huis heb!

Super service

Super geholpen! Er werd goed geluisterd naar onze wensen en deze mevrouw kwam ook met leuke initiatieven. In een paar uur tijd bijna onze gehele woonkamer kunnen uitzoeken. Zeker een aanrader!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar