Zeer tevreden.

Advies en tijd die in je wordt gestoken door het personeel,daar mogen meerdere winkels een voorbeeld aannemen. Wij hebben op geen enkel moment het gevoel gehad dat wij snel een keuze moesten maken. Er werd meegedacht en bij twijfel wisten zij op een goede manier bij te dragen aan de juiste keuze. Zeker de moeite waard om langs te gaan al is het voor de lekkere koffie!

Gelijk verliefd

We waren gelijk verliefd op onze nieuwe tafel met 6 stoelen, we werden goed geholpen en waren binnen een half uur weer buiten.

Goed advies

De vriendelijke verkoopster heeft ons goed geholpen. Zij nam de tijd om de mogelijkheden van de bank goed uit te leggen. Ook heeft ze ons goed advies gegeven over de stoffen die op de bank mogelijk waren. Geen vraag was te veel. Als de bank naar wens wordt uitgeleverd kopen we de volgende zeker weer bij zitmaxx.

Prima winkel - melding leverweek mag concreter

Prima winkel, goed assortiment, en goed advies. Prijs - kwaliteit ok. Meldingen m.b.t. gewijzigde levertijden vind ik minder goed vanwege de teleurstelling bij uitstel. (Wat in deze tijd wel vaker voorkomt) Stuur bericht van de definitieve leverweek - datum zodra dit ook bij jullie daadwerkelijk definitief bekend is / spullen onderweg zijn vanaf de fabriek. Of nog beter de goederen bij jullie binnen zijn.

Prachtige bank na goed advies

Ondanks de Corona maatregelen konden wij zonder afspraak terecht bij Zitmaxx. Na eventjes gewacht te hebben, werden wij geholpen door een vriendelijke jongedame. Hieraan hebben wij onze wensen uitgelegd en en al snel kwamen wij bij de bank die we zochten. Nadat we door zo ongeveer alle kleurstalen heen gegaan waren, een keuze gemaakt voor de nieuwe bank. Geen onderhandling mogelijk maar wel een goede bank gekocht. Bedankt!

Goede hulp met zoektocht bank

Goede hulp ontvangen met het zoeken naar een juiste bank. Alles verliep zeer prettig. Wij zijn blij met onze aankoop!

Ik ben heel netjes opgevangen en de�

Ik ben heel netjes opgevangen en de meubels wat ik graag wou zien laten bekijken.

Ondanks de lockdown toch geslaagd!

Na 4 keer langs te zijn gekomen bij Zitmaxx, kwamen wij er niet helemaal uit wat we nou precies wilden. Toen we te horen kregen dat er weer een Lockdown aankwam, baalde wij dan ook ontzettend! Gelukkig had Zitmaxx de optie Click en Collect, hierdoor gingen wij wat neuzen op de site en kwamen wij wel in een richting van wat we nou eigenlijk wouden. Met behulp van Raymond zijn wij er binnen een halfuur uitgekomen! We zijn super blij met onze aankoop. Nu nog wachten tot het binnen komt!

Op een relaxte manier meubels kopen.�

Na zoeken op het internet kwam ik Zitmaxx tegen met de collectie die ik zocht. Eerst een chat gestart en die is overgegaan in beeldbellen. Hierdoor heb ik precies kunnen zien wat ik wilde en daarbij zijn mijn vragen goed beantwoord. Het was een heel fijn en goed gesprek, met duidelijke uitleg en informatie. Door de corona heb ik deze stap genomen en ben daar zeer tevreden over. Ook heb ik via beeldbellen een indruk gekregen van de winkel die er heel mooi uitzag. Door het geduld en de kennis van zaken van degene waar ik mee belde ben ik over gegaan tot de aankoop van vier mooie lederen eetkamerstoelen. Ik kan een ieder aanraden zijn/haar licht eens op te steken Bij Zitmaxx, ik heb er geen spijt van.

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel. Gastvrije medewerkers en hele grote en mooie showroom.

Zitmaxx voldeed super aan onze wensen

Zitmaxx voldeed nog beter dan onze verwachtingen waren! Een prachtige grote winkel met meer dan ruime keuze uit meubelen en accessoires. Wij hebben ons nieuwe huis helemaal kunnen inrichten naar wens met de prachtige meubelen van Zitmaxx. De manier waarop wij zijn geholpen was erg prettig, meedenkende winkelverkopers met een eerlijke mening die ons nieuwe inzichten omtrent ons interieur hebben gegeven. Wij zijn erg blij dat wij bij Zitmaxx hebben gewinkeld en zullen zeker vaker langs komen, het is voor ons de 1,5 uur rijden meer dan waard! Bedankt Zitmaxx!

Wij werden in ieder geval leuk en�

Wij werden in ieder geval leuk en vakkundig geholpen. Ter plekke goede service. Nu wel vijftien weken wachten tot het bestelde binnen komt. Dan het definitieve oordeel.

Goed geholpen

Goed geholpen En een goed advies gehad

Tevreden klant (aanrader)

Overzichtelijke showroom. Ruim assortiment en goed advies over producten, mogelijkheden en levertijden. Eettafel en salontafels (beiden ovaal) aangekocht. Zeer tevreden Komen zeker in de toekomst nog terug voor eventuele vervolgaankopen.

service is uitstekend

Niet zo maar verkooppraatjes, maar echte aandacht voor de wensen van de klant. Wij zijn tevreden en komen vast en zeker terug

Echt een aanrader: ruime keus & betaalbaar!

Nog net voor de nieuwe lockdown, vanuit Twente (twee uur rijden) een bezoek gebracht aan Zitmaxx. En zeker geen spijt van, want ik heb hier mijn droombank gevonden. Een enorme keuze aan banken, stoffen en kleuren. Super geholpen door het personeel, die erg geduldig, vriendelijk en meedenkend waren. Ik kan niet wachten tot m�n bank straks in mijn nieuwe huisje staat!

Grote keuze en fijne winkel

In Ter Aar geweest en op het gemak en onder genot van heerlijke koffie, de zaak door geweest om een bank uit te zoeken. Personeel niet opdringerig maar altijd bereid om vragen te beantwoorden. Fijne prettige zaak.

Heel fijn geholpen

Heel fijn geholpen! Vriendelijk. Leuke mensen.

Goed begeleid en helpt meedenken.

Goed begeleid en helpt meedenken.

Mooie en uitgebreide showroom

Mooie en uitgebreide showroom. We moesten erg lang wachten tot we werden geholpen, maar we waren er ook wel op een hele drukke dag. Anita is erg aardig en heeft ons goed geholpen.

goede service

Hele fijne service! Meneer nam echt de tijd voor ons. Een ruim assortiment en veel keuzes in verschillende materialen. Wij zijn geslaagd.

Top advies gekregen van Zitmaxx !!

Top advies gekregen van Zitmaxx !!

Geweldige meubelwinkel!

Ik heb vrijwel al mijn meubels bij Zitmaxx gehaald en ik ben buitengewoon verrast van de diversiteit in het aanbod en de service van de medewerkers. Ik heb echt met plezier door de grote winkel gelopen en heb genoten van wat ik zag. Er is voor iedereen wel wat leuks te vinden in de winkel en er wordt goed geluisterd naar jou wensen als klant. Al mijn wensen op het gebied van meubels zijn vervuld bij Zitmaxx!

Fijne winkel met ruim assortiment

Fijne overzichtelijke website met ruim assortiment. Snelle behulpzame reactie van medewerkers zowel via de chat als email bij vragen over producten en alternatieven.

Veel keuze

Keuze is reuze in deze week, een heel groot assortiment. En alles op de juiste maar bestelbaar!

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar