Enorm veel keuze en goed geprijsd!

Enorm veel keuze in meubelen, stoffen en goed geprijsd. Leuke opstellingen met ook mooie accessoires. Het is er erg druk maar goed geregeld met aanmelden bij de balie. Vervolgens wordt aangegeven waar je plaats kunt nemen en hoe lang het gaat duren. De verkoper komt dan naar je toe. In de tussentijd kun je wat te drinken pakken in de koffiehoek. Kundige en vriendelijke medewerkers.

Geweldig leuke winkel

Het is een geweldig leuke winkel, warm, gezellig en je kan er uren dwalen. De service is super, ondanks de drukte vriendelijk en behulpzaam. Heb je ergens twijfel over qua kleur of stof, dan doen zij er alles aan dit bij je weg te nemen en je moet een goed gevoel naar huis te laten gaan.

Zoveel keus

Zoveel keus, dus uiteraard geslaagd. Goed geholpen met mijn bestelling, alleen jammer dat ik lang moet wachten, maar wat in het vat zit verzuurd niet.

Een overzichtelijke zaak

Een overzichtelijke zaak Goed geregeld met de verkopers aan het einde van de route door de winkel heen.

Op de website zag ik een leuke�

Op de website zag ik een leuke hoekbank. Maar toen ik hem zag in de showroom was het toch niet wat ik zocht. Uiteindelijk wel 1 gevonden de Parade bank. Medewerker bij wie ik de bestelling heb gedaan, heeft mij super goed geholpen. Veel stof keuzes laten zien waar ik uit kon kiezen en ze ging met mij meedenken. Ik ben tevreden naar huis gegaan. Ik raad iedereen aan om een kijkje te nemen in de showroom!

Uniek concept voor een meubelwinkel

Ik vind vooral het concept van Zitmaxx het beste concept wat ik ooit heb gezien in een meubelwinkel: eerst zelfstandig een rondje langs �lle meubels, en dan, nadat je eerst zelf het kaf van het koren hebt gescheiden, uitgebreid advies van een adviseur. Geweldig! Geen verspilling van tijd, overzicht over heel het assortiment, en uitgebreide hulp, precies op het goede moment (nadat je alles eerst zelf hebt beoordeeld)!

Goed geholpen

Goed geholpen. Niet op extra kosten gejaagd. Advies was fijn, ook hier weer aangegeven dat sommige dingen gewoon zonde van het geld waren en dat ik beter voor een andere optie kon kiezen. Erg vriendelijk en behulpzaam dus.

joepie! Onze eerste gezamelijke aankoop voor ons nieuwe huis!

Goed en snel geholpen aan een nieuwe bank. Aankoop was op laatste dag van de lockdown en daarmee een enorm hectische dag. Nadat we eenmaal door hadden hoe het systeem werkte (bordje oid was fijn geweest) moesten we op 1 plek blijven wachten op hulp. Aangezien we de soort bank nog niet hadden uitgekozen zijn we om beurten rondjes gaan snelwandelen door de zaak. Ik zou evt een pieper aanbevelen in soortegelijke situaties om de vrijheid van de klant te bewaken. Anderzijds was de rust in de zaak hierdoor wel aanwezig

Snelle service in een nogal drukke�

Snelle service in een nogal drukke winkel

Super geholpen bij zitmaxx

Super geholpen bij zitmaxx, hele leuke uitgebreide collectie met ruime stof keuze. Goede prijs/kwaliteit verhouding en goede service. Ook de verzekering die je bij de bank kan kiezen was erg prettig.

Bij binnenkomst was het giga druk

Bij binnenkomst was het giga druk. Veel mensen zaten al op banken, waardoor het lastig was om tijdens Corona de bank uit te testen of toenadering te zoeken bij de banken. Echter ben ik heel goed geholpen en heb ik een bank gekocht.

Complimenten voor Zoe en Sylvana

Wij hebben 6 december jl een bezoek gebracht aan Zitmaxx Wonen, en hebben een aantal eetkamerstoelen en lamp besteld. Hierbij zijn wij heel prettig geholpen door twee vriendelijke dames Zoe en Sylvana. Zij hebben ons zeer goed voorzien van het juiste advies, ook hadden zij alle geduld van de wereld vanwege de vele vragen die wij hadden mbt de verzorging van de bestelde producten. Bedankt voor de goede service en we komen zeker terug bij Zitmaxx Wonen. mvg, J en B Pourier

Fijne service

Fijne service! Ruim assortiment en fijne sfeer.

Aanrader !

Ik ben al een aantal meubelzaken afgegaan om een nieuwe bankstel uit te zoeken maar kwam elke keer niet uit met de stof , soort bank en prijzen die erbij hoorde. Ik ben via familie terecht gekomen bij zitmax en wist niet wat ik kon verwachten. Tot mijn verbazing kwamen we meteen ons ideale bank tegen en voor een uitstekende prijs! Zitmaxx is zeker weten een aanrader !!!

Ruim keuze vooral meerdere kleuren�

Ruim keuze vooral meerdere kleuren bekleding. Tegen redelijke prijzen. Prima website.

dromend over mijn nieuwe bank de lockdown door

Het was de laatste (zater)dag voor de nieuwe lockdown en ik wilde h��l erg graag de prachtige bank bestellen die ik al een tijdje op het oog had. Er was alleen ��n klein probleem: ik twijfelde nog enorm tussen alle verschillende stoffen en kleuren die ik kon kiezen. Claudia heeft mij super goed geholpen: ze was heel erg aardig, behulpzaam, ge�nteresseerd, meedenkend - en ook erg geduldig ;) Uiteindelijk heb ik voor een prachtige witte teddy stof gekozen en kan ik niet wachten tot mijn droombank binnenkort in mijn eerste appartementje staat. Nogmaals heel erg bedankt Claudia (en de rest van het zitmaxx team)! Hopelijk kan ik snel weer bij jullie in store komen shoppen.

Top service. Goed op weg geholpen. Mooie bank gescoord.

Vlotte en uitstekende service

We kregen vrij snel, ondanks de gigantische drukte, een vriendelijke verkoper aan ons toegewezen. Samen liepen we naar de uitgekozen bank en hebben alles doorgenomen en alle punten besproken die relevant waren voor de aankoop. We zijn uitstekend behandeld en niets was teveel, alles werd in details uitgelegd. Pas toen we tevreden waren, is alles op papier gezet voor de definitieve verkoop. De service was van begin tot eind uitstekend verlopen.

Wat grote en leuke sfeervolle�

Wat grote en leuke sfeervolle meubelzaak!!. Heel mooi en uitgebreid assortiment. Het personeel is erg vriendelijk en heeft ons goed te woord gestaan. Wij zijn hier goed geslaagd, zowel in de winkel als in de outlet. Een echte aanrader. We komen graag terug.

Zeer vriendelijk en vrolijk geholpen�

Zeer vriendelijk en vrolijk geholpen door Melissa. Jullie hebben een groot aanbod, waardoor je er bijna altijd wel zal slagen.

Een hele mooie winkel waar je veel�

Een hele mooie winkel waar je veel inspiratie op kan doen om je woning mooi in te richten. Je vindt er veel verschillende stijlen. Dus voor elk wat wils. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het is er overzichtelijk ingericht met heel veel keuze.

Leuke winkel met mooie spullen

Leuke winkel met mooie en hippe spullen! Werd goed met ons mee gedacht en moeite gaan om voor ons de juiste kleuren combinaties te vinden. Mede door het goede advies en de hulp zijn wij goed geslaagd. Wij raden Zitmaxx zeker aan!

Mooie winkel, ruime keus, vriendelijk personeel

Mooie winkel met ruime keus en genoeg personeel om je te helpen met de verschillende keuzes. Niet opdringerig! we hebben goed advies gekregen en hebben diezelfde dag een bank aangeschaft. Vooraf hadden we een afspraak gemaakt via de website, dit lijkt niet zoveel uit te maken want de dame van de receptie keek er niet echt naar en zette ons aan een tafel. Ik zou zitmaxx zeker aanbevelen als je een mooie betaalbare bank zoekt.

Fijne winkel ervaring met eerlijk advies

Goed geholpen in de winkel door Tony. Meedenkend, eerlijk en behulpzaam. Fijne winkel ervaring met een uitgebreid aanbod in producten en stoffen. Aanrader!

Ruim assortiment

Ruim assortiment. Ondanks de drukte. Toch heel netjes en goed geholpen. Geen moeite was te veel In een woord. Super. ! Echt een aanrader Alleen de volgende keer komen we niet op zaterdag ??

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar