Erg klantvriendelijk personeel

Erg klantvriendelijk personeel. Ik kwam binnen en toen stond het personeel klaar om vragen te beantwoorden. Ze lieten je gewoon je gang gaan om rustig de showroom te bekijken. Aan het eind van mijn bezichtiging had ik een vraag over een bank die ik op het oog had. De vriendelijke mevrouw nam mij mee om de stofjes te bekijken. Dit gebeurde heel rustig en ik mocht de stofjes eventjes mee naar buiten nemen om ze goed te bekijken. Uiteindelijk ben ik tot mijn keus gekomen. Vervolgens werd er een tafel aangewezen hier werd ik vriendelijke geholpen om mijn bestelling af te ronden. Het personeel neemt echt de tijd voor je. Ik vond het een hele prettige ervaring en zou iedereen Zitmaxx aanraden!

Super service

Afgelopen zaterdag hier een kast en een bank besteld. Ondanks dat het superdruk was, had de adviseur alle tijd voor mij om mij goed te adviseren over de stofkeuze. Ook had hij veel geduld met mijn kleuter die mee was en lang had moeten wachten. De oprechte en leuke reactie van hem op de tekeningen de zij voor de adviseur maakte tijdens ons gesprek maakte dit echt een topklant ervaring. Ik kijk uit naar de levering en kom zeker weer eens terug!

Geslaagd

Ruime keuze aan meubelen. Goed geholpen door medewerker. Zeker geslaagd in de aankoop van onze nieuwe meubelen

Goed geholpen in de winkel

Goed geholpen in de winkel! En nu afwachten tot de levering van mijn nieuwe bank.

Een heerlijk doolhof!

Er komt geen eind aan het doolhof in deze zaak en dat bedoel ik dan ook in positieve zin :-) Of je nu van klassiek, modern of eigentijds houdt er zat zeker iets bij voor ons! En zo niet... je doet ontzettend veel idee�n op bij de keuze van lampen in combinatie met een eettafel. Echt een aanrader om eens te bezoeken!

Zeer goed en snel geholpen.

Zeer goed en snel geholpen.

De winkel had een mooie indeling en erg�

De winkel had een mooie indeling en erg veel keus. We werden goed geholpen. Er werd meegedacht met mogelijke keuzes.

Zeker een aanrader Zitmaxx

Ik ben goed geholpen bij het kiezen van mijn bank. Ik raad Zitmaxx zeker aan

We waren op zoek naar een eettafel en�

We waren op zoek naar een eettafel en stoelen! We waren al een tijdje bezig met onze zoektocht tot ik op internet terecht kwam bij Zitmaxx. We zijn er toen geweest en waren positief verbaasd over het aanbod! De behulpzaamheid, professionaleit en de deskundigheid van de medewerker was fantastisch! We zijn zeer tevreden met onze aankopen en zullen zeker in de toekomst vaker langsgaan en ook onze vrienden en familie aanraden om langs te gaan!

Een tijd terug mijn eerste aankoop�

Een tijd terug mijn eerste aankoop gedaan en ben zeer tevreden over alles! de winkel en de zovele keuzes maken mij erg blij. ook de medewerkers zijn erg vriendelijk en weten goed te helpen. omdat ik zo enthousiast was ben ik laats teruggegaan en heb ik een 2e bestelling gedaan. weer werd ik zeer goed geholpen en kan ik niet wachten tot het binnenkomt. de rest van mijn meubels en wat ik nog in me huis wil ga ik zeker weer bij zitmaxx wonen samenstellen en bestellen! dit is een topzaak en ik raad em iedereen aan! voor ieders wat wils en je kan het zo duur/goedkoop maken zoals jij zelf wilt.

Super service

Ruime keuze aan kwalitatieve stoelen en snel geholpen. Een echte aanrader.

Goed geholpen

Goed geholpen, vriendelijke medewerker zal het zeker aaanraden.. goede kwaliteit tegen leuke prijs

Vakkundige en snelle afhandeling van�

Vakkundige en snelle afhandeling van onze bestelling van een tv meubel

Vandaag bank gekocht vriendelijk�

Vandaag bank gekocht vriendelijk personeel en een ruime assortiment.

super service

we werden super goed geholpen en een heel ruim assortiment aan stoffen. We kregen goede adviezen over de stoffen en de behandeling ervan. We hebben een mooie bank uitgezocht en het bestellen was zo gebeurt.

Fijne winkel leuk om te lopen en ideen�

Fijne winkel leuk om te lopen en ideen op te doen !! Veel keus !! En nog een outlet ! Kan je ook iets voordelig kopen !!

Wij zijn tevreden!

Wij hebben onze zitbank, eethoek en kasten bij zitmaxx aangeschaft en zijn zeer tevreden over de gang. De levertijden zijn aan de hoge kant maar alles verloopt volgens duidelijke communicatie.

Ik ben zeer tevreden over Zitmaxx

Ik ben zeer tevreden over Zitmaxx. Mijn bank die ik nu al 8 jaar heb zit nog prima! Toch wilde we wat verandering en kozen wij weer voor zitmaxx weer een mooie bank gekocht.

Voor de eerste keer naar Zitmaxx gegaan�

Voor de eerste keer naar Zitmaxx gegaan om nieuwe stoelen te kopen. We werden opgevangen en gewezen op de looproute om even rond te kijken. Gelukkig wisten we al wat we in gedachten hadden en kwamen we de juiste stoel tegen. Eenmaal terug weer opgevangen en begeleid naar een tafel voor een kopje koffie en we moesten even wachten tot iemand ons zou helpen. Na 5 minuten kwam een aardige dame ons helpen en stalen laten zien en alle keuze-mogelijkheden . We waren enthousiast en de koop was snel gesloten. Fijn bedrijf met aardige mensen met kennis van zaken. Goed om door te vertellen!!! Vr groeten, Eric en Joke Jonker,leiderdorp'

Mooie zaak met heel veel keus

Mooie zaak met heel veel keus. Was er op zaterdag toen was het mega druk. Op maandag terug gegaan. Werd snel geholpen door een zeer vriendelijke verkoopster.

Fijne zaak met goed advies

Fijne zaak met goed advies. Enorm veel keuze. Je hebt t gevoel dat je echt welkom bent en er staat een peloton aan personeel voor je klaar. Zeker een aanrader!

Fijne en behulpzame winkel

Behulpzaam, fijne en aardige medewerkers die met je meedenken. Is al de 3e bank die ik bij Zitmaxx bestel. Door de goede service en kwaliteit is dit ook een vaste winkel geworden.

Wij zijn super goed geholpen door Iris

Wij zijn super goed geholpen door Iris. Ze nam alle tijd voor ons en adviseerde ons goed. Keuze hebben ze er genoeg Echt een aanrader

Goed geholpen met de keuze voor de stof

Goed geholpen met de keuze voor de stof. We hadden al duidelijk welke bank we wilden.

Bij Zitmaxx is er ontzettend veel keuze�

Bij Zitmaxx is er ontzettend veel keuze in heel veel banken. Daarnaast kan je wanneer je een model hebt gevonden, uit bijna elke stof en kleur kiezen. De adviseurs zijn eerlijk, niet opdringerig en behulpzaam als het gaat om advies bij de aankoop van de bank.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar