Werden goed en snel geholpen

Werden goed en snel geholpen

Vriendelijke medewerkers enige minpunt�

Vriendelijke medewerkers enige minpunt is dat er een set (stoel met los voetenstuk) word getoont op het prijskaartje als set, maar bij bestellen moest dat er los bij gekocht worden net als het draaibare gedeelte. Zet dan minimaal een los prijskaartje bij het voetenstuk zodat mensen weten dat die apart gekocht moet worden.

Begeleid door Lola snel goede keuze gemaakt en besteld voor 2 Loveseats

Als voorbereiding via de website al opties bekeken. Vroeg aanwezig en door verkoopmedewerkster Lola vakkundig langs onze voorkeuren geloodst, per model proefzitten en keuzemogelijkheden toegelicht. Onze voorkeur daarna besproken, zowel maatvoering als stofkeuze. Ook aandachtspunten aangegeven door Lola. Offerte snel opgesteld, akkoord en ondertekend. Alles professioneel en binnen een uur geregeld !

Mijn tweede bank via Zitmaxx

Super service! Ondanks de drukte enorm goed geholpen en een mooie bank uitgezocht. Wij kijken uit naar de levering & het zou natuurlijk helemaal leuk zijn als wij ons aankoop bedrag terug kunnen winnen ;).

Super leuk geholpen door arien

Super leuk geholpen door arien, wist precies wat we in gedachten hadden. Zo wilt iedereen geholpen worden, ff kriskras door de winkel gehuppeld en we waren er binnen no time uit wat we wilden. Prijzen ook erg aantrekkelijk????

Voor de tweede keer een goede ervaring met Zitmaxx

Ik heb relaxfauteuils, salontafel en twee boekenkasten gekocht. Ben eigenlijk meteen naar Zitmaxx gegaan omdat ik er jaren geleden een bankstel heb gekocht. Dit bankstel is uitstekend bevallen dus daarom nu terug gegaan. Vandaag was het er erg druk maar alles werd in goede banen geleid. Er werd gezegd dat er zo'n 25 minuten wachttijd was maar omdat je een kop koffie kunt pakken en iemand alvast de stalen met stof kwam brengen, was de tijd zo om. Een vriendelijke en kundige verkoper gaf nog goed advies over de boekenkasten.

Het was mega druk en toch kon een�

Het was mega druk en toch kon een medewerker binnen een kwartier je helpen en te woord staan. Ze nam ook echt de tijd en was super vriendelijk Super

Erg onder de indruk

Bij binnenkomst in de winkel waren we meteen onder de indruk van de prachtige en sfeervolle inrichting. Alles straalt kwaliteit en zorg uit. Het personeel was ontzettend vriendelijk en nam echt de tijd om ons te helpen. Ze luisterden goed naar onze wensen en gaven deskundig advies bij het uitzoeken van een nieuwe zitbank. Uiteindelijk hebben wij gekozen voor een prachtige U-bank, type Romi, die perfect past bij onze interieursmaak. Dankzij het persoonlijke advies en het goede gevoel, hebben we een paar dagen later ook nog een bijpassend tv-meubel en een wandkast bij Zitmaxx besteld.

Vakkundig advies

Vakkundig advies en alle tijd genomen om alles door te spreken. Geen opdringen en een eerlijk verhaal van de verkoper. Wij zijn met een hel fijn gevoel naar huis gegaan. Nu alleen nog even wachten op de levering van onze nieuwe meubels.

Groot assortiment en medewerkers met verstand van zaken

Het assortiment bij Zitmaxx wonen en de kwaliteit daarvan is enorm groot. We zijn erg leuk geholpen door een verkoopster met verstand van zaken. Volgende keer komen we zeker weer terug.

De service in de winkel is uitstekend (Hanneke)

De service in de winkel is uitstekend. Zeer goed geholpen door Hanneke. Duidelijk advies en een vriendelijke benadering.

Top�

Wat een mooie, goed ingedeelde winkel hebben jullie! Nog nooit geweest maar we gaan zeker reclame maken, fijne verkoopster die ons heel goed hielp. Ook persoonlijke interesse was heel attent. Precies de bank en stoelen gevonden die we zochten! ;)

Grote winkel met ruim assortiment

Grote winkel met ruim assortiment. Vriendelijk geholpen, genoeg verkopers en juiste advies.

Zitten tot de MAXX!

In de winkel geweest op een MEGA drukke dag! (Dag na kerst) Na zelf een ronde te hebben gelopen in de winkel en keuze kunnen maken voor 3 opties(eetkamerstoelen) naar de infobalie gelopen en werden direct netjes en vriendelijk te woord gestaan. We moesten even wachten op een medewerker maar tijdens het wachten meteen de stofstalen gekregen en wat te drinken. Binnen 10min stond er iemand aan de tafel. Alle keuzes doorgenomen en weer de winkel in gegaan om de drie opties te vergelijken. Door goeie adviezen een juiste keuze kunnen maken!

Bank & eettafel

Heel fijn en goed geholpen met een bank en eettafel. Nu al zin om te gaan inrichten en ik kom zeker terug!

Top, mooie winkel, duidelijke hulp en goeie service!

Heerlijke winkel

Heerlijke winkel, ruim en breed assortiment in alle varianten van de huidige woontrends. Vriendelijk, behulpzaam en meedenkend personeel. Eerlijk in advies. Fijn ontvangst met gezellig kopje koffie. Heerlijk om hier maatwerk je meubels samen te kunnen stellen in alle maten en soorten stoffen. Wij kiezen altijd voor Zitmaxx!

Zeer ruim assortiment tegen�

Zeer ruim assortiment tegen concurrerende prijzen. Je kunt eerst op je gemak rondkijken en als je vragen hebt wordt je snel en goed geholpen door vakkundige medewerkers. En niet te vergeten, de koffie staat altijd klaar.

Goede service en aanbod

We werden goed geholpen. Vriendelijk personeel en denken met je mee. Groot assortiment en veel mogelijk.

Eerste kennismaking met Zitmaxx Wonen.�

Vriendelijke ontvangst door de gastvrouw ,goede en overzichtelijke "route" door de showroom. Ruime outdoor kelder, ook daar vriendelijke en behulpsamen medewerkers, onder het genot van "n lekker kopje koffie, onze bestelling afgerond ,wederom weer vriendelijk geholpen. Wat wil je nog meer op zo"n koude natte zaterdag?

Hele fijne ervaring! Top georganiseerd!

Hele fijne ervaring, goed, duidelijk en uitgebreid geholpen door medewerker, echt top! Nog nooit zo een goed gestroomlijnde winkel meegemaakt, goed georganiseerd, zelfs op de laatste dag van het jaar??

Een echte aanrader

Vandaag een bank gekocht, uitstekend geholpen door een vriendelijke dame met veel kennis van zaken. Overal in de showroom vriendelijke mensen die erg hun best doen om iedereen van dienst te zijn, ook al is het heel druk. Kortom 5 sterren en een echte aanrader!

Verkoopster Joyce

Verkoopster Joyce, adviseerde erg goed, had veel kennis en wist ons in korte tijd een bank te verkopen.

Veel aanbod in de showroom.

Veel aanbod in de showroom. Snel geholpen door prima personeel welke in vele betalen aanwezig waren. Bank aangeschaft die compleet op maat wordt gemaakt, voor een eerlijke prijs met uitstekende bezorg optie.

Vriendelijk

Groot assortiment, mooie stoffen. Het is super druk, maar alle medewerkers proberen iedereen met een glimlach te helpen. Als je moet wachten kan je een kopje koffie of thee drinken en ondertussen naar de beschikbare stoffen kijken. Fijne ervaring.

Stobbeweg 21

2461 EX Ter Aar